Čekání na menstruaci po vyřazení HA
Ahoj holky, pokud je tu některá, která čeká na MS po vyřazení HA, tak se přidejte 🙂 Já vyřadila HA v květnu, pak přišla klasicky MS a teď po měsíci nic 😢 Už je to 9 dnů co měla přijít a pořád nic. Chceme miminko, tak je to čekání pro mě ještě horší.
@daniellem Já taky takhle vždy čekala. Po vysazení HA je to normální, chvíli trvá, než se tělo hodí zase dohromady. Vždycky zhruba po 10 dnech jsem šla na vyvolávačku. Počkej třeba do konce týdne a zajdi k dr. koukne na tebe a napíše třeba něco na upravení cyklu. 🙂
Já po vysazení antikoncepce chodila na vyvolávačky co tři měsíce asi dva roky. Pak jsme se rozhodli pro miminko a musela jsem brát hormony, protože jsem neměla ovulaci. Teď jsem 30.tt
Já jsem vysadila 28.2., menstruace přišla 3.3. A pak 66 dní nic 🙂 3.5.mi teda píchli vyvolávačku, následovala kontrolu u doktora a nasadili mi duphaston 🙂 beru ho již třetí krabičku, aby se cyklus ustálil, takže je stále ovládán hormony a já se mohu jen modlit, aby se to srovnalo 🙂 jde mi jen o srovnání ms a pročištění těla, miminko bychom rádi, ale necháme volný průběh. Snažili jsme se teď první měsíc a cyklus mám stále rozhozený 🙂 takže hodně štěstí, ať je to u tebe veselejší 🙂
Já jsem antikoncepci vysadila loni v březnu protože jsem chtěla aby si od toho tělo odpocinulo protože bych se taky chtěla začat snažit o miminko. Jsem ráda že jsem to udělala už loni, protože od vysazení jsem měla ms jednou a pak sroro celý rok nic. Cyklus se mi upravil letos v lednu a chodí přesně jako hodinky 🙂
to se mi taky stalo přišla až za 3 týdny...
čekala jsem po vysazení HA 3 dny...
Prosim o radu, jiz cekam 10. Den na menstruaci a nic... po vysazeni HA jsem ji dostala normalni a ted cekam, chceme mimco a vubec nevim jak se zorientovat kd mam teda ovulaci? Dekuji za rady
Po vysazení jsem ji dostala a pak až po 66 dnech a ijekci agolutinu 😉 měla jsem neskutečně rozhozený cyklus a ovulaci žádnou. Pomohly mi bylinky 🙂
Vysadené mám už rok a pol a cyklus je tak cca po 130 dňoch..no žiadna sláva! na mimčo môžem zabudnúť momentálne...užívala som antiku 7 rokov vkuse... skúšala som už všetky možné bylinky, homeopatiu..nepomohlo mi nič, gynekologička odporúčala vždy ešte počkať, našťastie ma nenúti do vyvolávačiek a iných hormonálnych preparátov, ktoré odmietam, chcem naštartovať vlastný cyklus... najnovšie sa chystám o 2 týždne skúsiť TČM...tak si držme palce..
HA je svinstvo. Po vysazení asi ro vůbec MS nebyla, pak nějaké vyvolávačky a jakmile se přestalo s vyvolávačkama, zase bez MS. Asi po roce a půl přišla MS sama (rozpětí tak 34-50dní), ale bez ovulace. Nakonec jsme museli řešt v CAR.
Zdravím všechny ,,čekatelky" já přidám svůj příspěvek pro všechny, co vyřadily HA kvůli tomu aby otěhotněly a nic...
Já jsem vysadila antikoncepci 9/2013 a čekala...když byl v listopadu TT negativní vydala jsem se k paní doktorce a začalo martirium dlouhé 2roky... injekce, hormony, různá vyšetření, antikoncepce na srovnání menstruace, ale po třičtvrtě roce pořád po menstruaci ani památka... Nakonec jsem skončila na EMDOKRINOLOGII, kde pan doktor zjistil, že mám sníženou funkci štítné žlázy a začal mě léčit. Najednou jsem měla cyklus pravidelný jako švýcarské hodinky a loni v listopadu i pozitivní TT. Dnes mi na gauči leží 7.týdenní nádherná holčička a říkám si, že to čekání, tabletky a kolečka po doktorech se vyplatily!!! 🙂
Tak nezoufejte a doufejte!
Prosim o radu, minule jsem menstruaci dostala po injekci, ted prisla celkem na cas sama ale spis 2 dni par kapek... myslite ze budu mit normalne ovulaci? A nebo se mam zase objednat k lekari?
Já vysadila únor 2015 a otěhotněla záměrně leden 2016 skoro rok se mi menses dával do kupy.. první cca po 60ti dnech pak ne pak jo k tomu bolestí...
Ahoj holky,já vysadila na konci tohoto června a od té doby nic,na konci srpna jsem byla u gynekologa a ten mi hned píchnul vyvolávací injekci..pokud bych to do 30 dnů od injekce nedostala,měla jsem přijít na další...přišlo jenom dvoudenní špinění,a od té doby zase nic..na další injekci už jít nechci,přijde mi,že to nic neřeší
Měla jsem to stejně, nic mi nedorazilo, jen slabé špinění, ale ja byla s doktorkou už při vyvolávačce domluvená, že jakmile mi to skončí přijdu. Takže jsem zašla, řekla jak to bylo slabé a taky, že jsem před užíváním antikoncepce měla stejné problémy (skoro žádný cyklus) a dr. mi napsala duphaston. Teď ho mám užívat 2 cykly a pak znova přijít.
@uzivatelkapetra to mám nejspíš stejný problém..před HA jsem mívala menstruaci tak jednou za půl roku a jen při antikoncepci jsem ji mívala normální..právě přestupuju k jinému gynekologovi,ten můj je sice moc hodný,ale nic neřeší..všecko je pořád v pohodě..neposílá na žádné vyšetření,prostě nic..
No já už mám taky skoro důchodkyni doktorku, ale dávám ji ještě šanci. Pokud se nebude dařit a ona nenavrhne nic lepšího než umělé hormony, tak se přihlásím jinde
Vyvolávačky neriešia samozrejme nič, to tušíte správne...je to len umelé vyvolanie krvácania, ale nie je to liečba ani pomoc na zabezpečenie hormonálnej rovnováhy a pravidelného cyklu, nehovoriac o ovulácii..ja som preto nikdy žiadnu vyvolávačku neriešila, ani mi ju gynekologička nikdy neponúkala, je to úplne zbytočné...Pravdupovediac, gynekológ ako taký si myslím nám nikdy ani iné riešenie okrem hormónov ponúknúť nemôže... iné prostriedky ako hormóny na rozjazd cyklu a stimulácie ovulácie oni k dispozícii nemajú.. ja hormóny odmietam, preto som sa momentálne vydala cestou TČM a uvidím, či mi to pomôže..bude to na dlho, pravdepodobne na rok..ale ja si kľudne počkám, ak by mi mala pomôcť prírodná cesta a vyhnem sa tým hormónom, tak mi to za to stojí....
Ahoj, ja si posledni tabletku vzala 30.9., dostavila se menstruace normalne, dalsi HA jsem jiz nebrala, prestala jsem HA brat skoro po 10 letech... 2.11. mela menstruace dorazit no a nic... mam vsechny premenstruacni symptomy, ale menstruace nikde... pred HA jsem mela menstruaci pravidelnou v rozmezi 28 - 32 dni a velmi silnou a trvajici i 5-7 dni a ted nic... nevim jak dlouho mam cekat nez pujdu k doktorce, uprimne se mi tam ani nechce, protoze nenstruace bude zase umele vyvolana, je to fakt svinstvo uz nikdy vic
@barca90 tak ještě chvíli počkejte a zkuste test. Jinak pokud ms nechcete vyvolat, nezbývá než čekat.
Já šla na vyvolávací injekci hned,protože chci své problémy řešit hned a ne až po roce a před antikoncepcí jsem cyklus skiro neměla tak nebyl důvod doufat,že teď naběhne OK.
Mě ty vyvolávačky vždycky zafungovaly přesně jen na tu jednu menstruaci, pak zase nic. Stejně jsem musela počkat, až naběhnu sama. Ale trvalo mi to fááákt dlouho. Asi rok a půl od vysazení a půl roku od poslední vyvolávačky. Rozestupy klidně 60 dní. Když jsem se dostala na 34 dní, uběhlo od vysazení HA asi 2,5 roku. Pak se stejně zjistilo, že ovulace sama nepříjde, ale to už se dá řešit docela dobře.
A nemate nejake vyzkousene caje ci bilinky, ktere pomahaj?
Pila jsem kontryhel, jedla kyselinu listovou, žila zdravě, ale neřekla bych, že to mělo účinek. Chtělo to prostě čas.
No ja antikoncepci z niceho vinit nemuzu, mesicky jsem nemela prakticky nikdy normalni, ve 20 pro nizkou hmotnost a stress, ted... tezko říct, snad jeste nemam menopauzu :-\... kdyz se to nezlepsi, necham si udelat horm.profil a pak asi clostilbegyt..
Prosim o radu,po bysazeni HA Jsem dostala jednu injekci na vyvolani a pak to 2mesice bezelo uplne bez problemu, ted mi skonci menstruace, tyden dobry a pak zacnu trochu krvacet a trva to az do dalsiho cyklu... takze nemuzu s manzelem ani spat, ani zadelavat na potomka... mel jste nekdo stejny problem ??? Co s tim mam delat? Prosim jsem zoufala :(
Ja prestala brat HA 1.1. po osmi letech. V lednu a unoru divny "spineni" takova zkazena krev, ne dlouho ne moc. V breznu uz normalni menstruace a v kvetnu uz tehotna 😁😃
Nevinila bych uplne ze vseho antikoncepci...

Ahoj, a zkoušela jsi TT? 🙂
Jinak nechci te strašit, ale já vysazovala HA loni v říjnu, v listopadu MS došla normálně (sice hodně slabá, ale došla v termínu). No a pak byly Vánoce, tak jsem to nechala být, zda sama dorazí či ne, nakonec mi v lednu byla píchnuta vyvolávačka (po injekci přišla MS přesně za 14 dnů), takže cyklus byl celkem 65 dnů. Pak jsem zase chtěla čekat, zda dojde sama a to jsem čekala asi až do března či dubna. Nakonec zase píchnuta vyvolávačka (to MS došla asi po 5 dnech od píchnutí), celkem cyklus dlouhý 92 dnů. Byl mi na 3 měsíce nasezen Duphaston, zítra začínám brát poslední krabičku. Tak jsem zvědavá co to se mnou udělá. Takže defakto na přirozenou MS bez pomoci hormonů stále čekám. Ale každá jsme jiná, tak třeba to u tebe bude jinak. Každopádně pokud bys TT měla negativní, tak bych zašla k dr, ať na tebe koukne 🙂