Gestagenní minipilulky při kojení. Jakou máte zkušenost?
Ahoj holky chci se vás zeptat jaké máte zkušenosti s gestagenimy minipilulkami po porodu při kojení
@andelka děkuji za odpověď, no to se vám nedivím , celou dobu si lámu hlavu s antinou po porodu při kojení, ale potom co jsem se skoro od každé dočetla že s těmito gastagenimy míní pilulkami měla problém tak si říkám že to ani nemá cenu zkoušet protože o takové problémy nestojím a vím že by mi došly nervy , tak přemýšlím o přerušované souloži a spermicidy, nic jiného mě nenapadá ani nezbývá a kondomy nesneseme
@gabca18 tak přerušovanou soulož nedoporučuji. Tyhle pilulky jsem začala nakonec brát právě proto, že přeruška po několika letech selhala. Bohužel mi nevyhovují. Spermicidní krém jsem kdysi taky zkoušela,a taky nevyhovuje.
Nakonec to vypadá na kombinaci měření bt a kondomu,i když to našim možnostem moc nevyhovuje. Až odstavím, začnu brát normální HA, ta mi problémy nedělala. A uvažuju o sterilizaci ( další dítě už nechci, i vzhledem k věku).

Mám čerstvou. Vydržela jsem to tři týdny a vysadila. Stále špinění, krvácení, chuť na sex nula..Už mám od porodu 2 roky ale pořád kojím,tak normální nemůžu.