Jaké jsou vaše zkušenosti s otěhotněním po Azalii?
Dobrý den ☺️
Plánujeme druhé miminko, dceři budou v srpnu dva roky, předtím jsem brala antikoncepci Belaru, a po vysazení jsem otěhotněla až po 3 letech 🙁 už jsme se báli že v tom bude jiný problém, že miminko mít ani nebudu moct… Ale zadařilo se, teď jsem po porodu brala Azalii a před týdnem jsem vysadila, chtěla bych vědět jestli jste některá Azalii nebrala a třeba po jaké době jste otěhotněla?
@anonym_autor Brala jsem Lunafem, který by měl mít stejné složení, a otěhotněla jsem bez problému.
Já jsem brala, je to teda 10 let a po vysazení byl problém srovnat cyklus, místo MS jsem krvácela až mi to musel dr zastavovat, pak několik měsíců hormony na srovnání.. jak cyklus naskočil, tak myslím druhý cyklus se zadařilo
@anonym_autor Brala jsem Lunafem, který by měl mít stejné složení, a otěhotněla jsem bez problému.
@veru181 děkuji🙂
Já jsem brala, je to teda 10 let a po vysazení byl problém srovnat cyklus, místo MS jsem krvácela až mi to musel dr zastavovat, pak několik měsíců hormony na srovnání.. jak cyklus naskočil, tak myslím druhý cyklus se zadařilo
@dashyyy děkuji vám
@anonym_autor po Azalii jsem otěhotněla po půl roce.

@anonym_autor můžu se zeptat, proč jsi do sebe cpala po porodu antikoncepci? Je spousta jiných antikoncepčních metod než tyhle hormonální sra** Já brala kdysi antikoncepci a po vysazení jsem neměla cyklus, ani ovulaci, trvalo to víc než rok. Až po roce tělo opět naskočilo, i když dost nepravidelně a akné jsem měla horší jak v pubertě. Moje gynekoložka mi řekla, že pokud jsem měla problémy po užívání klasické antikoncepce, rozhodně by mi nedoporučila antikoncepci na bázi progesteronu. Že to udělá v těle ještě větší bordel než ta klasická. Ať se chráníme jinak a pro antikoncepci si přijdu případně až po ukončení kojení.