icon

Je možné otěhotnět, když měl partner ejakulát na ruce?

xyz30
5. črc 2017

Dobrý den( předem se omlouvám za dotaz), ráda bych se zeptala, je možné otěhotnění v pripade, kdy neproběhl klasický pohlavní styk.Partnera jsem pouze uspokojila ručně.On měl však na ruce trošičku ejakulátu, který si šel okamžitě omýt teplou vodou a poté mě uspokojoval rukou.Vse se odehrálo zhruba dva dny před ovulaci....Děkuji a ještě jednou se omlouvam za dotaz.

jarmulka
5. črc 2017

@xyz30 vysoce nepravděpodobné.... Ale ne nemožné... Přesto bych byla v naprostém klidu. Není to,, hop na krávu a je tele,, 🙂 ....

xyz30
autor
5. črc 2017

@jarmulka strašně moc děkuji za uklidněni 😊 doufám,že z toho opravdu nic nebude😊

jullli
5. črc 2017

Kdyby se nesel umyt tak sance je, ale takhle temer nulova..

xyz30
autor
5. črc 2017

@jullli mockrát děkuji za reakci na příspěvek. Snad máš pravdu.....jsem cela vynervovaná....😑 Tak opravdu z celého srdce doufám, že MS dorazí. Krásný den 😊

xyz30
autor
5. črc 2017

MS bych dle předpokladu měla dostat koncem tohoto týdne, ale jelikož jsem tenhle měsíc měla opravdu hodně stresu,tak se mi ovulace dle BT posunula o téměř týden....😖 Ale už teď mě bolí břícho,jako kdyby MS přicházela....takže stres je o to větší....ale jak jsem jiz psala, doufám,že přeci jen bude vše v pořádku a MS přijde....

lassii
5. črc 2017

Jejda nenervuj.Šance nula nula nic.Kdyz si vzpomenu jak my jsme se snazili pul roku nez se to povedlo.Nechaneny styk pri ovulaci a stejně nic.Fakt bych byla v naprostym klidu.Spermie na vzduchu stejnak nevydrzi a rukou do pochvy?To fakt nefunguje 😉

xyz30
autor
5. črc 2017

@lassii jeeee,kéž by si měla pravdu.No, já mám už děti 2 a právě že se podařily téměř snad napoprvé, proto mám strach o to větší 😖😖😖 Ale opravdu doufám,že tím, že si ruce před tím umyl bude vše v pořádku 😊