Je možné otěhotnět, když měl partner ejakulát na ruce?
Dobrý den( předem se omlouvám za dotaz), ráda bych se zeptala, je možné otěhotnění v pripade, kdy neproběhl klasický pohlavní styk.Partnera jsem pouze uspokojila ručně.On měl však na ruce trošičku ejakulátu, který si šel okamžitě omýt teplou vodou a poté mě uspokojoval rukou.Vse se odehrálo zhruba dva dny před ovulaci....Děkuji a ještě jednou se omlouvam za dotaz.
Kdyby se nesel umyt tak sance je, ale takhle temer nulova..
MS bych dle předpokladu měla dostat koncem tohoto týdne, ale jelikož jsem tenhle měsíc měla opravdu hodně stresu,tak se mi ovulace dle BT posunula o téměř týden....😖 Ale už teď mě bolí břícho,jako kdyby MS přicházela....takže stres je o to větší....ale jak jsem jiz psala, doufám,že přeci jen bude vše v pořádku a MS přijde....
Jejda nenervuj.Šance nula nula nic.Kdyz si vzpomenu jak my jsme se snazili pul roku nez se to povedlo.Nechaneny styk pri ovulaci a stejně nic.Fakt bych byla v naprostym klidu.Spermie na vzduchu stejnak nevydrzi a rukou do pochvy?To fakt nefunguje 😉

@xyz30 vysoce nepravděpodobné.... Ale ne nemožné... Přesto bych byla v naprostém klidu. Není to,, hop na krávu a je tele,, 🙂 ....