Je možné otěhotnět, když měl partner ejakulát na ruce?
Dobrý den( předem se omlouvám za dotaz), ráda bych se zeptala, je možné otěhotnění v pripade, kdy neproběhl klasický pohlavní styk.Partnera jsem pouze uspokojila ručně.On měl však na ruce trošičku ejakulátu, který si šel okamžitě omýt teplou vodou a poté mě uspokojoval rukou.Vse se odehrálo zhruba dva dny před ovulaci....Děkuji a ještě jednou se omlouvam za dotaz.
MS bych dle předpokladu měla dostat koncem tohoto týdne, ale jelikož jsem tenhle měsíc měla opravdu hodně stresu,tak se mi ovulace dle BT posunula o téměř týden....😖 Ale už teď mě bolí břícho,jako kdyby MS přicházela....takže stres je o to větší....ale jak jsem jiz psala, doufám,že přeci jen bude vše v pořádku a MS přijde....
Jejda nenervuj.Šance nula nula nic.Kdyz si vzpomenu jak my jsme se snazili pul roku nez se to povedlo.Nechaneny styk pri ovulaci a stejně nic.Fakt bych byla v naprostym klidu.Spermie na vzduchu stejnak nevydrzi a rukou do pochvy?To fakt nefunguje 😉

@xyz30 vysoce nepravděpodobné.... Ale ne nemožné... Přesto bych byla v naprostém klidu. Není to,, hop na krávu a je tele,, 🙂 ....