icon

Jsk dlouho se vzpamatovává tělo po antikoncepci?

taigo
1. srp 2017

Ahoj, zajmalo by mě jak dlouho jste se srounavali po antikoncepci, kdy je možne začít planovat mimi? Už neberu antikoncepci 8 měsicu a těhotenstvi nikde 🙂 spíše se mi rozhazely poslední měsic měsičky...

Strana
z2
zuzineckah
2. srp 2017

stejně jako @marcelka311, brala jsem 12 let (mezi 1. a 2 dítětem) a pak na první dobrou 😀 Pro objektivnost ještě dodám, že pak jsem HA nebrala a po 3 letech byl dcerka taky na první pokus😉

andiienka
6. srp 2017

Já vysadila antikoncepci v březnu - po 7 letech a 2.5. jsem zjistila, že jsme těhotná. Takže opravdu je tohle asi individuální.Držím palce...

dolve
6. srp 2017

Brala jsem ji 9 let.. 2 roky trvalo než mi vůbec naběhl alespoň nějaký cyklus (cca 50-60 dní) a to se moje doktorka opravdu snažila aby mi naběhl. Takhle to trvalo další rok než se ustálil na cca 30 dnech a pak teprve konečně přišlo těhotenství, ale nedopadlo. Takže já ji už určitě brát nechci, zažila jsem si s ní svoje....

rituska88
6. srp 2017

Poprvé se mi podařilo otěhotnět prakticky okamžitě po vysazení aniž bych chtěla. To jsem předtím brala HA cca 3 roky. A teď jsem ji brala 2 roky, vysadila koncem května a zatím nemám normální MS. Miminko bychom si přáli, tak jsem šla k doktorovi a ten mi řekl, že mám ještě tak 2 měsíce počkat jestli to nepřijde samo a kdyby ne, tak mám přijít a dá mi nějaké prášky. Ale hodně prý konkrétně u mě dělá i stres (měla jsem teď v práci šílené nervy), tak se mám snažit nestresovat a doufat. Ale myslím, že zrovna teď když miminko chceme, tak to jak naschvál určitě nepůjde ☹

jujatko
6. srp 2017

Je to individualni. Ja brala antikoncepci hodne dlouho. 14 let s rocni prestavkou a po vysazeni jsem rok a pul chodila na injekce k vyvolani MS (samovolne neprisla), brala Duphaston, Gynex, kontryhelovy caj a ja nevim, co jeste. Po roce a pul mi poprve samovolne prisla MS a dalsi mesic jsem byla tehotna. Brala jsem i clostylbegyt a ani to s emnou nehlo ☹

Strana
z2