Kdy si nechat zavést antikoncepční tělísko po porodu?
Ahojte, jsem po porodu, po šestinedělí bych chtěla řešit antikoncepci, nejspíš tělísko. Chci se poradit, s jakým máte dobré zkušenosti, tak aby se mohlo při něm i kojit? A kdy je nejlepší si ho dát zavést, hned po šestinedělí?
Já mám Mirenu, hned po šestinedělí, zavádění úplně bezbolestné, kojila jsem 2 roky
@pipi_puncocha Je to lepší hned po šestinedělí? Právě po šestinedělí musím na kontrolu, kdy se chci o tom s doktorkou domlouvat. Je to pozdě? Mám se domluvit dříve?
@pipi_puncocha Je to lepší hned po šestinedělí? Právě po šestinedělí musím na kontrolu, kdy se chci o tom s doktorkou domlouvat. Je to pozdě? Mám se domluvit dříve?
@anonym_autor podle mě není, můžeš zkusit předem zavolat, jestli ho tam mají. U nás na to přišla řeč až na kontrole a měli tam zásobu, někdy je potřeba, aby předem objednali.
@anonym_autor ahoj, ja se chystám k porodu a uz jsem to taky řešila s doktorkou. Rikala, ze nejlepsi je dat tělísko hned pri prvni kontrole na konci šestinedělí, ze to tělo líp přijme. A doporučila mi Mirenu, pravé proto, ze nebrání kojeni. Ja chtěla nehormonální tělísko, ale tam mi rikala negativa - ze ženy víc krvácí a ještě něco.
Já mám Mirenu, hned po šestinedělí, zavádění úplně bezbolestné, kojila jsem 2 roky
@pipi_puncocha Si s Mirenou spokojená? Je bez potíží? Taky nad ni přemýšlím..
@anonym_autor ano, úplně, nemám žádné potíže, žádná menstruace, žádné špinění… už mám cca 4 roky a jsem spokojená.