Hormonální tělísko Levosert. Jak komu sedlo?

8. zář 2020

Ahojte, nechala jsem si zavést Levosert. Jsem po porodu prvního miminka. Další v plánu asi za 2,3 roky. Chci se zeptat, jak komu sedlo? Teď se bojím, aby mi sedlo. Už je pozdě, když ho mám v sobě. Si to vyčítám a bojím se...říkám si, udělala sem dobře? Kondom nám už prasknul za život dvakrát. Pilulky zase ovlivňují náladu a přibírání na váze. Tělísko by mohlo být menší zlo...ale nevím...🤷 Teď váhám. Bez antikoncepce bych asi výt nechtěla. Budeme opravovat dům a dvě děti naráz by byly moc. Jaké máte zkušenosti s nitroděložním tělískem? Mám být v klidu? Děkuji všem za názory.

jirovapa
9. zář 2020

Toto tělísko mám už podruhé a úplně v pohodě. Nemám žádný problém 🙂.

autor
9. zář 2020

@jirovapa díky, snad teda i mě sedne, asi mám zbytečný obavy 🙂 jak dlouho jste špinila? Necítíl partner ty vlákna? a co změny nálad nebo přibívání na váze? jak nekteré píšou? děkuji za odpověď.

jirovapa
10. zář 2020

Špinila jsem cca dva měsíce, ale pak už jen opravdu lehce. Teď nemám menstruaci vůbec, občas (cca jednou za 2 měsíce) lehce špiním cca dva dny. Vlákna partnerovi hodně vadily, musela jsem jít na zkrácení těch vláken a od té doby je to ok 😁. Občas je problém u nějaké polohy u sexu, ale jen opravu vyjímečně. Změny nálad nepozoruji, chlap si nestěžuje 😃. Tělísko jsem měla vždy po porodu a do roka jsem pomalu zhubla na svojí původní váhu. Nebylo to, že bych měla hned po porodu supr postavu jako jiné ženy, ale teď bude mladší dceři rok a jsem s postavou spokojená. 🙂