icon

Hormonální tělísko Levosert. Jak komu sedlo?

8. zář 2020

Ahojte, nechala jsem si zavést Levosert. Jsem po porodu prvního miminka. Další v plánu asi za 2,3 roky. Chci se zeptat, jak komu sedlo? Teď se bojím, aby mi sedlo. Už je pozdě, když ho mám v sobě. Si to vyčítám a bojím se...říkám si, udělala sem dobře? Kondom nám už prasknul za život dvakrát. Pilulky zase ovlivňují náladu a přibírání na váze. Tělísko by mohlo být menší zlo...ale nevím...🤷 Teď váhám. Bez antikoncepce bych asi výt nechtěla. Budeme opravovat dům a dvě děti naráz by byly moc. Jaké máte zkušenosti s nitroděložním tělískem? Mám být v klidu? Děkuji všem za názory.

jirovapa
•
9. zář 2020

Toto tělísko mám už podruhé a úplně v pohodě. Nemám žádný problém 🙂.

autor
•
9. zář 2020

@jirovapa díky, snad teda i mě sedne, asi mám zbytečný obavy 🙂 jak dlouho jste špinila? Necítíl partner ty vlákna? a co změny nálad nebo přibívání na váze? jak nekteré píšou? děkuji za odpověď.

jirovapa
•
10. zář 2020

Špinila jsem cca dva měsíce, ale pak už jen opravdu lehce. Teď nemám menstruaci vůbec, občas (cca jednou za 2 měsíce) lehce špiním cca dva dny. Vlákna partnerovi hodně vadily, musela jsem jít na zkrácení těch vláken a od té doby je to ok 😁. Občas je problém u nějaké polohy u sexu, ale jen opravu vyjímečně. Změny nálad nepozoruji, chlap si nestěžuje 😃. Tělísko jsem měla vždy po porodu a do roka jsem pomalu zhubla na svojí původní váhu. Nebylo to, že bych měla hned po porodu supr postavu jako jiné ženy, ale teď bude mladší dceři rok a jsem s postavou spokojená. 🙂