icon

Která antikoncepce je podlé vás nejlepší?

agneska7
14. srp 2018

Holky prosim o radu i když jsem zatím těhule tak začínám řešit antikoncepci před otěhotněním jsem ,,brala,, Depo proveru ,ale tu už nechci ani vidět díky ní jsem nemohla otěhotnět 2a pul roku potom byl SP a po peti mesicich jsem otěhotněla znova a snad už to dotahnem do štastneho konce 🙂 Další dítě už v plánu není, ale jsem mladá takže nevím co mě ještě potká.... Dost jsem přemýšlela nad práškama, ale já teda hodně zapomínám takže to pro mě asi není .. A dale jsem premyslela o nehormonalnim telisku nebo s cím jste spokojene vy ? Abstinence,prerusovana nebo spermicidni gely s pesarem , nebo počítání plodných a neplodných dnů nepripadaj v uvahu 😃

Strana
z2
lencaa11
5. zář 2023

@agneska7 měla jsem 8 let ( výměna ) nehormonalni tělísko

agneska7
autor
5. zář 2023

🤣🤣 založila jsem tuto diskuzi. Výsledek trojka už má 2roky a moooožna přemýšlíme o čtverce 🤰🤣🤣🤣

agneska7
autor
5. zář 2023

@lencaa11 jinak já přes nehormonalni po půl roce otěhotněla, bylo na místě nikam se nepohnulo nic 😁😁

lencaa11
5. zář 2023

@agneska7 no život někdy umí ukázat jiný směr 🤗 no a to před operací jsem si říkala že kéž by tělísko selhalo 🤣🤣 a ono nic ...no dneska není nic 100% žádná z HA ...

agneska7
autor
5. zář 2023

@lencaa11 přesně 😁😁😁

Strana
z2