icon

Mirena, pořád špiním

mar111
8. čer 2017

Dobrý den, mám už měsíc tělísko mirena a pořád špinim.máte nějaka s nim zkušenosti?Děkuji za odpověď

nada3
•
8. čer 2017

@mar111 Dobry den, mam Mirenu skoro rok a take jsem po zavedeni spinila, asi 3-4 tydny. Bohuzel ms mam porad, sice slabou, ale mam☹ jinak v pohode, zadne dalsi obtize nemam.

kakackovalenka
•
8. čer 2017

dobrý den, také mám Mirenu měsíc, špinění teprve asi před 2 dny přestalo, jsem zvědavá co bude dál 🙂

lilulilu
•
8. čer 2017

Taky mám Mirenu, cca 6 týdnů a teď posledních pár dní nešpiním. Do té doby pořád. Gynekolog mi říkal, že můžu špinit až půl roku.... Takže je to asi běžné.

baarunecka
•
8. čer 2017

Zkušenost s mirenou mám 9 z 10 měsíců co jsem ji měla jsem špinila až krvácela... Byl to děs a po 10 měsících jsem si ji nechala vyndat... Nedostala jsem zpět ani korunu, za to, že mi absolutně neseděla, takže jsme prakticky vyhodili 6000 Kč z okna...:(

katulen
•
8. čer 2017

@baarunecka tak to je mazec. Je to jen business doktorů, nic víc☹.
Cena je šílená. Je pravda, že někomu to sedne, ale stále více žen a dívek s tím
má spíše problémy, co vím..... . Vám, kdo Mirenu máte přijde normální dát 6000,- a pak běhat x dalších měsíců s vložkami, intimkami, tampóny...? A co normální partnerský život, to asi také není s neustálým špiněním med....ale každého věc.
Mě jí moje mudr. vnucuje prakticky již několik let (mám silnější MS), tak že to bude super, že o MS ani nebudu vědět, haha....myslím si svoje. Hlavně mě udivuje ta výdrž, njn peníze jsou holt peníze, mají z toho slušný provize😀. Mě tedy nic nepřesvědčilo a nepřesvědčí....můj názor na Mirenu.

baarunecka
•
8. čer 2017

@katulen Šla jsem do toho s vidinou slabé menstruace protože od prvního porodu opravdu silně menstruuji...(A to jsem nidky neměla slabou menstruaci)... Již je to 5 let co jsem ji měla a nechala vyndat..( A moje paní doktorka na mě koukala jak na blázna, že už si ji chci nechat vyndat)... Těch 10 měsíců s ní bylo neskutečných... I psychicky náročných...Tak cenově, pokud někomu sedne, je to jedna z finančně nejvýhodnějších a nejspolehlivěvějších metod... No, já jsem ještě jednou neplánovaně otěhotněla a mám syna a po jeho porodu je každá mnestruace zlý sen...

mar111
autor
•
8. čer 2017

Děkuji moc všem za odpověď jen doufám že to špinění přestane.

katulen
•
8. čer 2017

@baarunecka to je mazec no, ale asi to tak je, já po 2. porodu mám taký MS silnější než předtím.... Tak držím palce, ať je lépe🙂

eva89pouzarova
•
21. čer 2017

Zdravim,mam mirenu tyden spinila sem zhruba 4 dny a ted zatim pohoda,ale zajima me jak je to s koupanim,doktor mi nic nerek a nanetu nemuzu nic otom dohledat.

malinkaelinka
•
21. čer 2017

Já jsem měla Mireny dvě za sebou, při zavedení první jsem pár týdnů velmi lehce spinila, ale pak následovalo deset let totálně bez menzes, takže paráda 🙂

editah222
•
21. čer 2017

Mám už druhou mirenu. Po zavedení první jsem slabě krvacela několik měsíců a menstruaci jsem měla celých 5let, ale velmi slabou. Nyni, při druhé, jsem prakticky bez menstruace. Měla jsem i nehormonální tělíska a karastrofa. Jenže každé sedne něco jineho.

kakackovalenka
•
21. čer 2017

Zdravím,už jsem výše psala,že mám Mirenu,spinila jsem asi 4tydny po zavedeni a teď je klid,ale chtěla jsem se zeptat jestli ji cítíte při milování.pri prvním ,,testování" bylo vše v pohodě,ale po druhém mě silene rozbolelo břicho až se mi udělalo špatně,znáte to taky někdo? Mam za sebou dva CS,tak mě napadlo jestli to s tím nesouvisi.samozřejmě se chystám k doktorovi a vše mu řeknu,ale jsem z toho dost vedle ☹

malinkaelinka
•
22. čer 2017

@kakackovalenka mě se tohle stávalo u té první, měla jsem moc dlouhá ta vlakynka na vytahovani... u druhé jsem si je nechala více zkrátit, při sexu jsem o ničem nevěděla, ale pak zase šla špatně vytáhnout :D

kakackovalenka
•
22. čer 2017

@malinkaelinka děkuji,to mě také napadlo,manžel je vůbec necítí,i když na to mě doktor upozorňoval,ale že to bude vadit mě, jsem necekala