Nejistota - PMS nebo ne?

anys11
25. črc 2018

Ahoj, holky. Ahoj, holky. Mám otázku. Zítra mi má přijít krvácení (z vysazení prášku). Jsem Nafouklá , měla jsem bolavá prsa (týden , dva zpatky). Antikoncepci beru pravidelně, žádná antibiotika, střevní chripka také ne. Ale poslední krvácení, které bylo 28.6., bylo daleko slabší (beru HA Ayreen). Hrozně mi píchá v podbřišku na levé straně... Přítel do mě neejakuluje. Myslím si, že se chráníme dostatečně. Ale jaká je pravděpodobnost že bych třeba byla těhotná? Pořád o tom přemýšlím. Jsem typ holky, co si prášky hlídá, má upozornění a tak. Žádný jsem nezapomněla. Může být PMS i když třeba beru HA? Že jsem nafouklá a vypadám jak těhotná, bolest prsou, píchání v podbřišku...? Říkám si, že se opravdu dostatečně chráníme, ale stejně prostě ... A jen otázka, jaká si myslíte, že je pravděpodobnost při používání HA a ještě přerušovaný sex k tomu? Děkuji 🙂 + kdyby náhodou, ukázal by něco TT už když byl styk 9.6.?

obla
25. črc 2018

@anys11 otěhotnění je dost nepravděpodobné, ale vyloučit to s jistotou může jen odběr krve, návštěva lékaře. A pokud jsi měla poslední styk 9.6. a po něm ms, i když slabou .. je to víceméně vyloučené. Toto bude PMS.

anys11
autor
25. črc 2018

@obla právě si nejsem jistá. Nechci nějak plašit, ale vím, že se může stát všechno (co koukám na diskuze a tak) ... Nějak by mi nešlo do hlavy, kdyby se někde stala chyba 🤔 hlavně vím, že spoustu žen a dívek právě s HA PMS vymizelo... Tak právě já nevím... A to krvácení - toho 28.6.to práve bylo asi 4 dny , co jsem spíše silněji špinila, než abych vyloženě krvácela. Proto ta obava. Jako test jsem si jen tak dělala asi před týdnem a byl negativní.

obla
25. črc 2018

@anys11 pokud jsi před týdnem měla tt negativní, pak těhotná zkrátka nejsi.

vendelinka08
25. črc 2018

@anys11 pises stejne otazky sem i na womenzone...a myslim ze nejsi dusevne v poradku..kazdy mesic stejna otazka. Doporucuji nesoulozit..pak budes uplne v klidu a budes vedet ze tehotna nejsi...protoze pokud betes prasky poctive...mas klasickou pms...

vendelinka08
25. črc 2018

@anys11 a doporucuji nenavstevovat tyto stranky dokud nebudes deti planovat..jinak se z toho kazdy mesic zblaznis.

kyspanek
22. čer 2021

Holky, kdo by potřeboval, mám Ayreen 2mg krom 9 tablet kompletní krabičku teď novou, napište, kdo má zájem