icon

Mám pocit, že jsem těhotná. Co myslíte?

tyna01995
29. čer 2021

Ahoj holky mám pocit že jsem těhotná, jelikož mám menstruaci pravidelně po 28 dnech vždy na 3 dny. Minulý měsíc tomu tak bylo. A včera jsem ji měla dostat a nic. Den před očekávaným MS. Při styku s přítelem bílý výtok,a v Den MS od rána a blbě od žaludku, nafouklá, krkani, pocit z různých jídel a vůní na zvracení,3x na velké a stále kručení v břiše a dnes pořád nic, jen hřejivé v podbřišku trošku lechtání ale prsa mě nebolí jako normálně když mám MS. Není to divné? Já teda prášky nebudu, fungujeme přerušovaný styk už roky. Co myslíte?Rada? Děkuji

adula000
•
29. čer 2021

udělej si test. Nejsme jasnovidci 🙂

85hanina
•
29. čer 2021

Moment, vylestim si svoji kristalovou kouli...
Ne vazne, bez tehotenskeho testu ti tady nikdo nerekne, jestli tehotna muzem byt nebo ne 😉 Ale mozne je vse, udelej si test a uvidis

jaja01k
•
29. čer 2021

@tyna01995 Udělej si těhotenský test, nic jiného se poradit nedá.

tyna01995
autor
•
29. čer 2021

Děkuji ale nevím zda to má cenu je to teprve druhý den zpoždění

adula000
•
29. čer 2021

ano, už by mělo jít něco vidět.

85hanina
•
29. čer 2021

@tyna01995 cenu to ma, u dvoudenniho zpozdeni uz by mela byt videt pekna carka 😉

tyna01995
autor
•
29. čer 2021

No já právě když tak čtu tak se stává že ani po 9 dnech nebylo nic na testu a byla tehu, a někdo u vás měl podobný příznaky?

te_reza
•
29. čer 2021

Bože můj,tady ženský loví duchy pomalu po činu a tobě mešká a přemýšlíš jako o čem. Kup si test a uvidíš.

palja
•
29. čer 2021

@tyna01995 tak to my nevíme jestli jsi těhotná. Pokud chceš mít jasno, udělej těhotenský test. 🍀💞✊

markii30
•
29. čer 2021

Jj nám taky fungoval přerušovaný sex na 100% 4roky, pak se to zvrtlo ( nevím jak ty 4 roky jsme to dělali pořád stejně ) a za 2 týdny mám termín porodu 😁😁😁 udělej test 🙂

izzylka
•
29. čer 2021

Může to být těhu, mohla být zpořděná ovulace, tudíž by se zpozdila i ms, může to být psychika 🤷🏻‍♀️ bez testu ti fakt nikdo neřekne, co to je 😅 v 98% případů je na testu druhá čárka už v den opožděné ms 😅

tyna01995
autor
•
29. čer 2021

Tak zatím žádná čárka jen trošku divný pocit v podbřišku. Já se zblázním 😂

sirinfirst
•
1. črc 2021

@markii30 jj, přerušovaný styk 7 let, za tu dobu dvě plánované děti.. a když si řekneme, že už třetí fakt nechceme, a začneme přemýšlet nad "trvalejším" řešením, zjistím, že jsem těhotná 😀