icon

Nitroděložní tělísko Jaydess, nemohu nahmatat provázek

hanicka169
19. dub 2015

Ahoj,
prosim o radu zkusenejsi, kdo toto telisko maji. Nechala jsem si ho zavest 10.4. 2015 a vcera jsem nemohla nahmatat ten provazek, co ma vycnivat. Dost me to vydesilo, jestli se treba neposunulo nebo tak, ale take jsem se docetla, ze se ten provazek casem zmekci a neni citit. Proto prosim o zkusenosti, jestli je to normalni, nebo si mam radsi zajit k doktorce.
Moc dekuju za odpovedi🙂

svija
•
19. dub 2015

Já mám jinou značku tělíska, zavedené ho mám asi 2 a půl roku a taky jsem si ho po nějaké době už nenahmatala. Konzultovala jsem to s doktorem, ten mi to potvrdil, že on ho taky nenahmatá. Prý se někdy ten provázek posune až do toho kanálku v děložním čípku, takže hmatné není. Ale zatím prý vyndal ty tělíska všechny. Kdybych náhodou byla ta první šťastná, co jí to vyndat nepůjde, musela bych pod narkózu.

hanicka169
autor
•
19. dub 2015

@svija moc dekuju za odpoved, doufam, ze to bude v poradku, ze se jen kousek posunul, byl docela kratky. Bohuzel se nejmin mesic k doktorovi nedostanu a mam docela strach, aby se neco nepokazilo. Preji ti, aby ti slo v poradku vyndat;)

svija
•
19. dub 2015

@hanicka169 - díky 🙂 . Zatím se ho vyndavat nechystám, tak na to ani moc nemyslím, ale až pak přijde den D, tak budu celkem nervní, protože do narkózy se mi fakt nechce.

miralobe
•
3. kvě 2015

Ahoj,
ani já jsem provázky nenahmatala a trošku mě vyděsilo, že ani přítel nic necítil a to ani pár dní po zavedení. Když jsem šla ale na kontrolu po 6 týdnech od zavedení, doktorka mi řekla, že se tělísko ani nehlo, že je všechno v naprostém pořádku a že provázky udělala rovnou dost krátké, aby nám nepřekážely a nechodila jsem na zastřihávání a vyndá se to potom těma kleštičkama, těma na ně dosáhne.