Nová antikoncepce, týden od konce MS stále špiním

dominikasvob
3. únor 2017

Zdravím,
už více jak dva týdny beru novou antikoncepci. Začala jsem brát první den mestruace a už je to týden od konce menses a stále špiním, někdy mě mírně bolí podbříško a mám citlivější prsa a myslím, že i patrně větší.
Někdy si říkám zda nejsem těhotná, ale menses jsem dostala normálně a již 2x jsem si dědala těh, test značky pepino a vždy negativní.
To proč si to myslím je, že už skoro tři týdny, když nafouknu břicho, neboli "vyšpulím pupek :D" tak mám levou stranu břicha patrně větší a víc nafouklejší. Stalo se to někomu někdy? Mám celkem strach, protože těhotná být zatím opravdu nechci.

dura175
5. únor 2017

@dominikasvob Při nasazení nové antikoncepce se tělo srovnává s hormony. Takže špinění během prvního cyklu je zcela normální. Bolest v podbřišku i citlivá prsa s tím také můžou souviset. Myslím, že se až příliš pozoruješ a psychika je potvora. To můžeš mít vše pouze vsugerované. Samozřejmě tehotenství vyloučit nelze. Měla jsi v té době sex? Používala jsi ještě jinou ochranu? (Protože první cyklus bych čistě na HA nespoléhala).
Ale řekla bych, že těhotná nejsi, jen se tělo srovnává.