icon

Pharmatex krém, máte zkušenost?

tynar
12. říj 2016

Ahojky,mate nektera zkusenost? Dobrou ci spatnou? Rada bych to vyzkousela. HA nechci a kondom uz nas moc nebavi.. zajimalo by me jak je to s tim umyvanim pred a po, chapu, ze mydlo pouzit nesmim, voda nevadi?

hojda
12. říj 2016

Co takový ten ladycomp? zkus na to mrknout.

duluxka
12. říj 2016

Moje doktorka mi říkala, že ochrání, ale jedině s kondomem 🙂

tynar
autor
12. říj 2016

@hojda uz jsem koukala, vypada to dobre, ale je to teda palka

tynar
autor
12. říj 2016

@duluxka tak to bych si nepomohla :D

petuliee
12. říj 2016

mě někdo říkal že je spokojenej, dr doporučovala ale ještě s nějakyma globulema od též firmy 🙂

duluxka
12. říj 2016

@tynar osobně bych mela strach se spolehnout pouze jen na ten krém. Používali jsme, ale časem přešli zpět jen na kondom. Teče to, musí se čekat než se začne a mela jsem i záněty z toho ☹

petuliee
12. říj 2016

@duluxka to mi ani "neříkej" já ho chtěla jen jako přechodnou ochranu na tenhle měsíc než se zas začnem snažit o mimi ale zánět si "lajznout" nechci teda :(

blanka.k
12. říj 2016

@petuliee Používám ho od jara a spokojenost (už jsem ho /nebo čípky od Pharmatexu používala pár let zpět) - a právě vím, že se muselo čekat, jak píše @duluxka ,ale co jsem si koupila teď krém, tak už píšou, že účinnost je okamžitá, takže "nečekáme". A mýdlo neřeším, X let používám Saforelle intim.gel, který je bez mýdla 😉

petuliee
12. říj 2016

@blanka.k kouknu 🙂 pri nejhorsim budem ten mesic na kondomech :D

smillingangell
12. říj 2016

Nám funguje bez problémů už rok,používáme jen pharmatex krém nic jiného

tynar
autor
13. říj 2016

Snad by to slo zkombinovat s neplodnymi dny? A v plodne kondom. Jako asi budu chvili trnou zda nejsem v jinaci, nez si zvyknem..to je adrenalin! Tim mydlem nesmi byt ale umyty ani partner, ze? Ja teda taky pouzivam intim gel, ale na telo uz normalni sprchac a pritel tez, v pribalovem letaku jsem nikde nenasla, jak dlouho po sprse, kde mydlo bylo se uz nemusime bat 🙂, nebo se zbavit mydla uplne? Holky, dekuji za otevrenost 🙂, ono v lekarne se blbe pta, kdyz je za vama fronta....

blanka.k
13. říj 2016

@tynar taky se myju "mýdlem" a intim.gel jen lokálně. A ano, partner by se měl taky tak mýt :D A taky jsem to kombinovali s kondomem, ale mám nějaké zdrav.problémy, takže teď používáme jen ten krém (možná bych nemusela vůbec nic, ale zas tak moc riskovat nehodlám, náhoda je blbec 😅 )

bartovaandrea
13. říj 2016

Za nas dobre. Chranilo nas to tri roky, pak jsme se uz tak nechranili a mame Natulku a ted cekame druhou.🙂 jen je neprijemny jak z tebe vytyka....

novisek
13. říj 2016

mě ho doporučovala dr., ale já jsem na klasickou antinu i dkyž to asi nic úplně dobrýho nebude...