icon

PHARMATEX selhání. Stalo se někomu při dodržení příbalového letáku?

8. bře 2021

Selhal někomu Pharmatex- krém nebo globule, při dodržení příbalového letáku?

biciklissie
•
8. bře 2021

Neselhal, ale gynekoložka mě varovala, že by se na něj nemělo úplně spoléhat (když bych ještě neměla otěhotnět po porodu - císaři). Docela mě to překvapilo, považovala jsem ho za spolehlivou antikoncepci.

marpe2
•
Autor odpověď smazal
•
amazonkajanik
•
8. bře 2021

Mě taky doktorka tvrdila že nejsou 100% a zatím nic ...ale na druhou stranu, než jsme se dočkali syna, tak jsme dlouho měli nechraneny styk a může se stát, že bude problém i u druhého

autor
•
8. bře 2021

@marpe2 myslíte to mýdlo 2 h před a po? Mě právě selhal a vůbec si nejsem vědoma pochybení. Používala jsem inzenzivně 3 roky

nikoulinka
•
8. bře 2021

Dodržovala jsem přesně podle návodu (krém) dva roky. Pravidelně. A za mě spokojenost 🙂

biciklissie
•
8. bře 2021

@marpe2 Taky mě to překvapilo a nevím jak ten krém, to nemám zkušenost. Ale ty globule, zda se mi, že ty pravidla používání nejsou tak náročná...

aaaa15
•
8. bře 2021

Používali jsme globule 2 roky před dcerkou - bez problémů.
Po dcerce jsme je taky 1 rok používali a jsem přes ne teď ve 24 tt. 😀
Podotýkám, že jsme je opravdu používali podle návodu, několik let nám fungovaly spolehlivě.
Doktorka mě u nich varovala, že to není 100%. No po druhém porodu už půjdu do tělíska. Třetí dítě neplánujeme.

autor
•
8. bře 2021

@aaaa15 tak to je taky mazec. Já střídala globule a krém, vše dle návodu a najednou. Je fakt, že většinou si partner v plodných dnech dával ještě navíc i pozor. Tentokrát né a na testu //. Krom přerušení- v tomto případě nepřerušení nebylo nic jinak. Jako s tím přerušováním to asi může být spolehlivé a tu případnou kapku to pobere, ale plnou dávku asi né no. Pak teda taky nevím co za atk

aaaa15
•
9. bře 2021

Já na sobě ovulaci vždycky poznala, tak si manžel v plodné dny taky dával pozor. A pak najednou v říjnu pozitivní test. Nejdřív jsme byli oba v šoku, ale 2 děti jsme chtěli a tak ten kluk k nám prostě chtěl ❤ ale znovu už to riskovat nehodlám 😂

autor
•
11. bře 2021

@aaaa15 jako pharmatex a přerušovaná a těhotenství? taky dobrý 😀

autor
•
19. dub 2021

@nikoulinka a ta hygiena? Patří tam i intimní mycí gely kde je uvedeno bez obsahu mýdla?

autor
•
19. dub 2021

@aaaa15 a to jste používali Pharmatex jen v plodných dnech nebo stále?

aaaa15
•
19. dub 2021

Používali jsme stále, akorát v plodné dny s přerušovanou. Navíc podle termínu porodu jsem fakt otehotnela v plodnych dnech - takže při pharmatexu s přerušovanou. Naprosto to souhlasí s ovulaci 😀 No za 10 týdnů už tu s námi synek bude, prostě k nám chtěl 🙂

autor
•
19. dub 2021

@aaaa15 to zcela chapu, ale kdyz nekdo dite neplanuje, je to psycho

elizsebik
•
31. črc 2021

Selhal po třech letech řádného použití, teď máme 8m chlapečka 🤗, ale jsem ráda, a po cisere také mi varovali, že radši nepoužívat, ale doktorka říkala, že je spolehlivý, spíš radši nedávat nic dovnitř, žádné chemické latky, aby nedostali do dělohy.