icon

Postinor. Jaká je účinnost po plodných dnech?

eli1912
26. dub 2025

Dobrý den. Mohli by jste mi prosím poradit nebo měla z vás některá zkušenost ? S přítelem jsme měli sex 26.4. hodinu po půlnoci (po skončení plodného dne) bohužel nám prasknul kondom. Hned ráno v půl 10 jsem užila tabletky prostinor. Vím že tabletky po nejsou 100% ale jaká je pravděpodobnost že bude účinkovat v neplodnych dnech a chvíli po skončení plodného dne? Moc děkuji za odpovědi.

Postinor. Jaká je účinnost po plodných dnech?
hennrietta
26. dub 2025

Pokud se řídíš podle menstruačního kalendáře, tak ovulaci nemáš ničím potvrzenou a může být jindy.
Mně se to stalo s ex. V noci nám prasknul kondom, ráno jsme jeli do lékárny. Netušila jsem v jaké fázi cyklu jsem.

eli1912
autor
26. dub 2025
@hennrietta

Pokud se řídíš podle menstruačního kalendáře, tak ovulaci nemáš ničím potvrzenou a může být jindy.
Mně se to stalo s ex. V noci nám prasknul kondom, ráno jsme jeli do lékárny. Netušila jsem v jaké fázi cyklu jsem.

@hennrietta
Moc se neřídím protože dlouho jsem měla začínající menstruaci 5 a teď poslední mi přišla až 7.3.

eli1912
autor
26. dub 2025
@hennrietta

@hennrietta a jak to nakonec dopadlo ?

hennrietta
26. dub 2025
@eli1912

@hennrietta a jak to nakonec dopadlo ?

@eli1912 Neotěhotněla jsem. Další 3 cykly byly děs.

eli1912
autor
26. dub 2025
@hennrietta

@eli1912 Neotěhotněla jsem. Další 3 cykly byly děs.

@hennrietta dělala jsi si také těhotenský test? A za jak dlouho jsi si udělala? Moje ocekavana menstruace je teď 7.5. Někde píšou že se může udělat první den menstruace ale není to brzy ?

lencaa11
26. dub 2025
@eli1912

@hennrietta dělala jsi si také těhotenský test? A za jak dlouho jsi si udělala? Moje ocekavana menstruace je teď 7.5. Někde píšou že se může udělat první den menstruace ale není to brzy ?

@eli1912 podle kalendáře se nedá říct že jste měla ovulaci / plodné / neplodné dny pokud jste nedělala ovu testy nebo neměřila teplotu tak zrovna klidně mohla bejt ovu nebo před ovu ...prášek neni 100% tak na vašem místě bych počkala 14 dní od tohoto sexu a vyzkoušela test - taky teď po tom to prášku můžete klidně mít rozházené hormony MS může přijít úplně jinak ...

hennrietta
26. dub 2025

@eli1912 Měla jsem odjakživa nepravidelnou menstruaci. Těhotenský test jsem si několikrát dělala a to vždy týden ode dne předpokládané menstruace. Otěhotněla jsem, až když jsme se pro to s manželem rozhodli.

eli1912
autor
26. dub 2025
@lencaa11

@eli1912 podle kalendáře se nedá říct že jste měla ovulaci / plodné / neplodné dny pokud jste nedělala ovu testy nebo neměřila teplotu tak zrovna klidně mohla bejt ovu nebo před ovu ...prášek neni 100% tak na vašem místě bych počkala 14 dní od tohoto sexu a vyzkoušela test - taky teď po tom to prášku můžete klidně mít rozházené hormony MS může přijít úplně jinak ...

@lencaa11 očekávám ji za pár dní teda toho 7.5 . Můžu očekávat teda že špinění přijde dřív po užití tabletky

lencaa11
26. dub 2025
@eli1912

@lencaa11 očekávám ji za pár dní teda toho 7.5 . Můžu očekávat teda že špinění přijde dřív po užití tabletky

@eli1912 může Ms / špinění přijít později klidně nebo dřív nelze říct tak to teď opravdu záleží v jakem cyklu jste byla test bych vyzkoušela v době Ms nebo pár dní po Ms

eli1912
autor
26. dub 2025
@lencaa11

@eli1912 může Ms / špinění přijít později klidně nebo dřív nelze říct tak to teď opravdu záleží v jakem cyklu jste byla test bych vyzkoušela v době Ms nebo pár dní po Ms

@lencaa11 moc děkuji za odpovědi.