Postinor. Jaká je účinnost po plodných dnech?
Dobrý den. Mohli by jste mi prosím poradit nebo měla z vás některá zkušenost ? S přítelem jsme měli sex 26.4. hodinu po půlnoci (po skončení plodného dne) bohužel nám prasknul kondom. Hned ráno v půl 10 jsem užila tabletky prostinor. Vím že tabletky po nejsou 100% ale jaká je pravděpodobnost že bude účinkovat v neplodnych dnech a chvíli po skončení plodného dne? Moc děkuji za odpovědi.

Pokud se řídíš podle menstruačního kalendáře, tak ovulaci nemáš ničím potvrzenou a může být jindy.
Mně se to stalo s ex. V noci nám prasknul kondom, ráno jsme jeli do lékárny. Netušila jsem v jaké fázi cyklu jsem.
@hennrietta
Moc se neřídím protože dlouho jsem měla začínající menstruaci 5 a teď poslední mi přišla až 7.3.
Pokud se řídíš podle menstruačního kalendáře, tak ovulaci nemáš ničím potvrzenou a může být jindy.
Mně se to stalo s ex. V noci nám prasknul kondom, ráno jsme jeli do lékárny. Netušila jsem v jaké fázi cyklu jsem.
@hennrietta a jak to nakonec dopadlo ?
@hennrietta a jak to nakonec dopadlo ?
@eli1912 Neotěhotněla jsem. Další 3 cykly byly děs.
@eli1912 Neotěhotněla jsem. Další 3 cykly byly děs.
@hennrietta dělala jsi si také těhotenský test? A za jak dlouho jsi si udělala? Moje ocekavana menstruace je teď 7.5. Někde píšou že se může udělat první den menstruace ale není to brzy ?
@hennrietta dělala jsi si také těhotenský test? A za jak dlouho jsi si udělala? Moje ocekavana menstruace je teď 7.5. Někde píšou že se může udělat první den menstruace ale není to brzy ?
@eli1912 podle kalendáře se nedá říct že jste měla ovulaci / plodné / neplodné dny pokud jste nedělala ovu testy nebo neměřila teplotu tak zrovna klidně mohla bejt ovu nebo před ovu ...prášek neni 100% tak na vašem místě bych počkala 14 dní od tohoto sexu a vyzkoušela test - taky teď po tom to prášku můžete klidně mít rozházené hormony MS může přijít úplně jinak ...
@eli1912 Měla jsem odjakživa nepravidelnou menstruaci. Těhotenský test jsem si několikrát dělala a to vždy týden ode dne předpokládané menstruace. Otěhotněla jsem, až když jsme se pro to s manželem rozhodli.
@eli1912 podle kalendáře se nedá říct že jste měla ovulaci / plodné / neplodné dny pokud jste nedělala ovu testy nebo neměřila teplotu tak zrovna klidně mohla bejt ovu nebo před ovu ...prášek neni 100% tak na vašem místě bych počkala 14 dní od tohoto sexu a vyzkoušela test - taky teď po tom to prášku můžete klidně mít rozházené hormony MS může přijít úplně jinak ...
@lencaa11 očekávám ji za pár dní teda toho 7.5 . Můžu očekávat teda že špinění přijde dřív po užití tabletky