Pharmatex. Jaké máte zkušenosti?

janca2000
14. led 2020

Holky, prosím, jaké máte zkušenosti s Pharmatexem? Čtu lepší názory na ten krém než globule a ptám se spíš na nějaké pálení, štípání, nepříjemnosti jak u vás nebo partnera, zda-li je sex s tím nepříjemnější nebo jak to máte?
Já počítám plodné neplodné dny. Oba jsme trochu hypochondri a chtěla bych se chránit i mimo plodné dny (respektive právě před ovulaci a těsně po ovulaci). V plodné dny (od 10DC do 20DC) používáme klasicky kondom, ale v neplodné dny mám vždy takový ten pocit jako "Ježíš, co když ovulace bude dřív (obvykle mám 17DC)" nebo po ovulaci "jezis, co když ovulace třeba proběhne dvakrát", atd. No jo, jsem hypochondr. A právě bych chtěla něco na ty neplodné dny, kdy si nebudu úplně 100% jistá neplodností. Jo, a přítel je taky hodně hypochondr, neudělal by se do mne, i kdybych HA brala.
Nekdy si říkám, jestli mi ty nervy stojí za ten sex 😂😂 Asi do budoucna stejně budu brát HA, ale když se podívám do kalendáře, vidím, že ovulace v dalším cyklu proběhne právě v ten týden, kdy přítel bude na služební cestě a pak dalsi cyklus bude přítel pravděpodobně 2 týdny na služebce (a to tam taky bude v mém plodném období), tak si říkám, jestli se ta HA na následující měsíce vůbec vyplatí.

sudylichozrout
14. led 2020

@janca2000 Mam zkusenosti se spermicidnimi globulemi, nevim, zda to byl zrovna Pharmatex, uz je to 20 let 😀 Po zavedeni to hralo. Nepalilo, nestipalo, ale hralo. Coz byl onen antikoncepcni ucinek. S gelem zkusenost nemam, ale bude asi fungovat na stejnem principu.

misko5
14. led 2020

Ahojky zkušenost mám, my používali čípky dlouho, několik let.. úspěšně.. Nepálí, nestipe, nesnesla jsem horm.antik. Blbé je jen to, že musíte čekat 5min, než jdete na věc..ale to zabere spolehlivě nějaké mazlení, předehra..Jen když chcete být spontánní tak na rychlovku kondom..s pharmatexem musíte čekat, no.. a pozor! nechutná...tak když tak předtím..hii

elesse
15. led 2020

Taky mam zkusenost s globulemi. Pouziti jednoduche, nepali, nesvedi, jen jak se rozpusti, tak spolu s dalsimi tekutinami vytvori tak kluzke prostredi, ze je to dost na nic. Proste to klouze moc, dela to divne zvuky a pote je to tak na vlozku... takze na me ne

leniczka23
15. led 2020

Pouzivala.jsem asi 2 roky, me to.nestipalo, nepalilo, partnera jen obcas.

@misko5 u kremu se cekat nemusi.

snezenka123
15. led 2020

Taky jsem užívala..a spolehlivost. Krém i globule.
Globule jsou jednodušší na aplikaci a můžeš ji zavést klidně dřív, než v průběhu předehry.
U krému se nemusí čekat a má příjemnou vůni.
Nechutná teda ani jedno.
Já se vždy šla "po"vyčůrat a čekala až že mě co nejvíc toho všeho vyteče, no.
Myslím, že na příležitostné používání je to lepší než se cpat hormonama 😏

klea81
15. led 2020

Měli jsme krém a bez problémů.

misko5
15. led 2020

@leniczka23 jj já vím, psala jsem o čípkách

natalka181
29. led 2020

Chci se zeptat používáte globule bez prezervativu nebo s ním?

klea81
30. led 2020

@natalka181 klidně i bez

jako_mala_holka
30. led 2020

Jednu dobu jsme pouzivali globule a me to teda prijemne nebylo, palilo me to, ale jen trochu