Špinění po vysazení HA, je to normální?

paflus
27. lis 2017

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat zapomněla jsem si vzít 3x(sobota, neděle, pondělí) prášky během těchto 3dnu jsem měla několikrát pohlaví styk. Trošku jsem přemýšlela a lekla jsem se, že bych mohla být těhotná. Proto jsme se domluvili s přítelem, že už antikoncepci dobirat nebudu(měla jsem strach aby jsme neublížilo kdyztak miminku) , ale dnes jsem začala lehce špinit je to normální? Můžu být i tak těhotná? Nebo jak to probíhá? Dekuji

jaanicce
27. lis 2017

Zalezi v jakem tydnu jsi vynechala. Spinit a tehotna byt muzes. Kazdy to ma jinak, ale podle me spinis, protoze se dostavila MS z vynechani. Uvidis, to chce cas.

paflus
autor
27. lis 2017

Prášky vynechány 25.11., 26.11., 27.11.

jitka0a
27. lis 2017

Špinění a těhotenství může být zároveň. Už jsi pak prášky nebrala nebo sis vzala a pak zase přestala? Já nevím, ale já bych se k těhotenství moc nepřikláněla, teda záleží na tom vynechání. Nějakou dobu trvá než se tělo vyčistí, ale někdo zapadne hned při vynechání.

paflus
autor
28. lis 2017

@jitka0a
Už jsem přestala brát.

jaanicce
28. lis 2017

@paflus Musíš prostě čekat, žádná jiná rada není. Buďto se zadařilo a nebo ne. Každý jsme jiný. Já otěhotněla přes antikoncepci, protože moje tělo na ní prostě přestalo reagovat. Proto říkám, možné je vše..

jitka0a
29. lis 2017

@paflus Asi nezbývá nic jiného než počkat. Zajít si k lékaři a počkat co se bude dít. Jak už psala @jaanicce i přes antikoncepci to jde 🙂