icon

Špinění po nasazení antikoncepce. Upravilo se vám to?

Dnes v 05:38

Dcera začala brát antikoncepci a už 17 dní špiní.
Já nikdy pilulky brát nemohla, vždycky jsem krvácela a špinila celý měsíc.
Vy, kterým se tohle stalo u prvního platíčka, braly jste další a upravilo se to?
Na gynekologii jsem volala a doporučili brát dál, zkusit všechna 3 plata.
Mám strach, že bude po mně 😢

anonym_28ff8b
•
Dnes v 08:15

@anonym_autor zkusit brat dal, telu trva, nez si zvykne. Pokud se to neupravi, zkusit jine tabletky. Po nekterych jsem tez spinila, ale vzdy se podarilo najit idealni i pro mne

squezy
•
Dnes v 10:13

@anonym_autor co řešíš, když ti doktor řekl,at bere dcera dále? Mě řekla doktorka rovnou, že i dva měsíce můžu spinit/krvacet,ale když se to se 3.platickem nezklidni,tak pak zkusíme jinou antinu.

autor
•
Dnes v 10:22
@squezy

@anonym_autor co řešíš, když ti doktor řekl,at bere dcera dále? Mě řekla doktorka rovnou, že i dva měsíce můžu spinit/krvacet,ale když se to se 3.platickem nezklidni,tak pak zkusíme jinou antinu.

@squezy co řeším? Ona je z toho špatná, já mám špatnou zkušenost. Jestli je jako já, tak skončí taky v nemocnici.

anonym_46ab04
•
Dnes v 10:56
@anonym_autor

@squezy co řeším? Ona je z toho špatná, já mám špatnou zkušenost. Jestli je jako já, tak skončí taky v nemocnici.

@anonym_autor tak pokud máš zdravotní problém, pro který nebylo možné užívat hormony a bojíš se téhož u dcery, která reaguje na HA obdobně, bylo by vhodnější využít možnosti probrat věc v rámci pojištění s jiným gynekologem, než se ptát na sockách jiných žen, aniž bys specifikovala, jaký konkrétní zdravotní problém je ve hře.

autor
•
Dnes v 11:22
@anonym_46ab04

@anonym_autor tak pokud máš zdravotní problém, pro který nebylo možné užívat hormony a bojíš se téhož u dcery, která reaguje na HA obdobně, bylo by vhodnější využít možnosti probrat věc v rámci pojištění s jiným gynekologem, než se ptát na sockách jiných žen, aniž bys specifikovala, jaký konkrétní zdravotní problém je ve hře.

@anonym_46ab04 já se ptám na zkušenost, jestli když jste špinily první měsíc dlouho, jestli se to po tak dlouhé době upravilo.
Vůbec se mi nelibí, že antikoncepci chce brát, ale je to její tělo.

anonym_46ab04
•
Dnes v 11:36
@anonym_autor

@anonym_46ab04 já se ptám na zkušenost, jestli když jste špinily první měsíc dlouho, jestli se to po tak dlouhé době upravilo.
Vůbec se mi nelibí, že antikoncepci chce brát, ale je to její tělo.

@anonym_autor já chápu, na co se ptáš, ale protože je u vás v anamnéze specifický problém, který HA vylučuje, nepřijde mi ok se ptát na zkušenosti zdravých žen, jestli mi rozumíš. Já bych využila možnosti konzultovat věc s jiným gynekologem a šla si prostě pro názor k jinému lékaři.

julie290
•
Dnes v 17:52
@anonym_autor

@anonym_autor Prvý mesiac som špinila a po prvej menštruácii to prestalo.
Telo reaguje na hormóny, treba počkať nech si zvykne

autor
•
Dnes v 18:01
@julie290

@anonym_autor Prvý mesiac som špinila a po prvej menštruácii to prestalo.
Telo reaguje na hormóny, treba počkať nech si zvykne

@julie290 děkuji 💐