Tělísko Levosert. Jakou máte zkušenost?

nikishkaaaa
12. zář 2023

Dobrý den, moc prosím, jaká je Vaše zkusenost s tělískem Levosert?

1) bolelo zavádění?
2) máte stále menstruaci?
3) nyní mam PMS silnou bolest hlavy, zmírnilo se tělískem některé z Vás?
4) pribrala některá z Vás?
5) jak dlouho jste špinily/krvacely než si tělo zvyklo?

Moc děkuji! 🍀

ileni
12. zář 2023

@nikishkaaaa mám od března, zavádění bylo v pohodě, měla jsem strach jak všude straší, ale za mě v pohodě. Ale od toho března nonstop krvácím nebo špinim.... myslelim,že už si to nesedne...

alassel
12. zář 2023

@nikishkaaaa ja ma levosert uz pres rok.. Zavadeni jako takovy uplne neboli, ale je to trochu neprijemne... Spis po tom to byla hruza. Byla jsem rada, ze jsem dosla domu a pak cely zbytek dne lezela. Pak asi 14 dni krvaceni/spineni..
MS nevymizela uplne, tak 1x za dva az tri mesice prijde a je to na vlozku nebo tampon, tak tri dny.
Na kontrole mi bylo receno, ze je to tim, ze nemam 60kg, ale vic a tim padem to telisko ma mensi vliv na zastavu MS. Ale chranena jsem uplne👍

dolda
12. zář 2023

@nikishkaaaa zavádění nebolelo, ale po asi dvou měsících jsem šla kontrolní UTZ a bylo posunuté, tak ho museli vyndat a to bylo nepříjemné a pak ho vrátit zpět. Po zavádění lehký tlak v podbřišku, ale nic dramatického. Mám ho podruhé, první 5,5 roku a nemám menstruaci a nejsem žádná vychrtlina. Poslední rok jsem začala přibírat, tělísko mám vyměněné od listopadu, tak si nemyslím, že je to tím. Po zavedení jsem špinila týden, max na intimku.

mirinka01
13. zář 2023

@nikishkaaaa Taky mám. Zavádění celkem ok, podobné jak preventivní vyšetření. Ale byla jsem vystrašená, protože jsem četla spoustu recenzí, tak mi sestra nabízela brufen, ale myslím, že jsem si ho nevzala.
Menstruaci mám minimální, spíš je to špinění (cca 2 dva). Předtím jsem měla hodně bolestivou menstruaci (hlavní důvod, proč jsem do tělíska šla). Ale bolelo mě břicho, takže nevím zda to má vliv i na bolest hlavy.
Na váhu tělísko u mě vliv nemělo.
Je tu jedno ale, mé tělo si na tělísko zvykalo skoro rok. Mezitím špinění, ms to nebyla, dávala jsem si tělísko půl po porodu, ještě rok po zavedení jsem neměla ovulaci a udělala se mi cysta. Nechci strašit, nejspíš to bylo tím, že tělo ještě nebylo zahojeno po porodu, kojila jsem nebo něco úplně jiné, nevím.
Držím pěsti, ať tělísko pomůže s čím je potřeba.
@ileni U mne si sedalo skoro rok, tak věřím, že si to taky sedne. Držím pěsti.

lencaa11
13. zář 2023

@nikishkaaaa každá žena ho snáší jinak jedne je spokojená druhá má z něho navali ,váhu ,bez chutě atd ...tak jako u každého teliska může se posunout ,vypadnout ,nesednout já měla 8 let cca nehormonalni a vše ok naštěstí jinak tělísko si seda az rok cca a prvních 14 dní by mela žena se ještě chránit aby si to sedlo jinak se dají konce kontrolovat třeba ve sprše