Tělísko Mirena. Zkušenosti?

nikishkaaaa
17. říj 2022

Dámy, doteď jsem užívala HA. Mám už ale dvě děti, další nechceme a k tomu mám docela blbý premenstruační syndrom, kdy mám před a v průběhu menzes až migrenózní bolesti hlavy :( z toho důvodu mi bylo doporučeno tělísko Mirena. Vím, že je to individuální, ale jaká je Vaše zkušenost s tímto tělískem? Bolí zavedení? A nebolí Vás při menzes hlava? Děkuji moc za Vaše zkušenosti 🙂

martina_slama
17. říj 2022

Já mám to telisko teď podruhé. Poprvé spokojenost největší, 5 let jsem o něm nevěděla. Teď ho mám po porodu a nesedi mi vůbec. Pořad spinim, mám tomu prý dat 6 měsíců než si to sedne. Muže to byt i tím, ze jsem si musela začít ředit krev, nevím. Každopádně měsíčky nejsou. To pro mě byla úleva, protože jsem to měla dost silne a bolestivé.

areh
17. říj 2022

@nikishkaaaa mám rok a půl a spokojenost největší. Místo ms 1 den špinění, pms taky není (oproti práškům).

barulina
18. říj 2022

@nikishkaaaa mám teď od března letošního roku a nemůžu si vynachválit

kackabis
18. říj 2022

@nikishkaaaa ahoj, já měla Levosert, což je to samé jako mirena, jen levnější. Byla jsem spokojená, neměla jsem ms ani nic tomu podobného. Pak jsem si ho nachala po 4letech vytáhnout a byla jsem v šoku jak jsem měla bolestivou ovu i ms, navíc se mi vrátila chuť na sex. Tam to asi trochu působilo..

sayast
18. říj 2022

Mam 2 roky a velka spokojenost. Ms nemam, ani nespinim

nnnadja
18. říj 2022

Ja uz psala nekolikrat.. za me ne - sileny pms,menstruace dlouha,zavodnena:/ po 12 mes jde ven

janina92
18. říj 2022

@nikishkaaaa Ahojky, taky máme dvě děti a další nechceme 🙂..mám od července zavedené telisko a pořad teda bohužel čekám, až si nej zvyknu. Sem tam spinim (ale dřív to bylo o dost horši, brala jsem na to Ascorutin, nic jiného kvůli kojení nesmím..moc mi nepomohl)..taky mě trochu pobolivalo břicho, to už je teď taky lepší 🙂..
Jinak zavedení vůbec nebolelo 🙂

peanuty
16. pro 2022

Nikdy víc už

shirilka
16. pro 2022

@nikishkaaaa Také mám Levosert jestli ho a nebo Mirenu mi rozhodl gynekolog jsou to totožné výrobky, liší se od sebe jen tím zaváděcím heblem a cenou (jak mirene vypršel patent začal se vyrábět Levosert a proto je levnější). Mám ho druhý měsíc a od prvního dne o něm vůbec nevím, zavedení nebolelo (měla jsem teda preventivně dva padadoly), sex taky bez problému, zatím žádné mínus.

ele_nka
16. pro 2022

@shirilka mě lékař řekl a i na netu jsem našla, že Levosert je na 3 roky, proto je i levnější než Mirena

shirilka
16. pro 2022

@ele_nka Jj pravda 😉

colik
17. pro 2022

Zdravím.Kolik jste prosím platili za Mirenu a v jaký lekárni jste kupovali?Mě ji poprvé mají dát koncem roku.Gynekoložka říkala,že stojí kolem 4000,-+ zavedení necelých 1000,-.Mám e-recept,ale zatím nevím ve který lekárně vyzvednout,aby byla lepší cena.Premýšlím nad nemocniční lékarnou,nebo Dr.Maxem.Jsem z J.Č. Písku.