Autosedačka 9 - 36 kg - jakou vybrat,
Ahoj, chtěla bych poprosit o radu, jakou sedačku koupit ? Chtěla bych aby byla od 9-36 kg, proti směru jízdě a radši bez isofixu ale normálně aby se dala připoutat pásem.. Mám pár vybraných ale pořád si nejsem jistá. Děkuji.
@anna0306 mohla bych se zeptat, jak staré/velké dítko máte? Nám se tuto autosedačku snažili prodat, ale paní mi nějak zamlčela fakt, že je protisměrná jen do 13 kg, pak už je potřeba ji dát po směru... což když náš prcek má v 9 měsících 11kg, mi přijde dost na nic... jako ano, už s přibíráním značně zpomalil, ale že by mi s váhou vydržel až do roku a půl, dokud bych ráda vozila protisměrně, to si nemyslím...
@anna0306 ahojky, ja tez vubec nevedela, sla jsem je omrknout do obchodu a nadchla me sedacka od firmy Besafe. Maji nejlepší atesty v bezpecnosti. Oproti britaxu je cca o polovinu vyšší, mala krasne vidí. Da se polohovat, ma tri polohy a upevneni na pasy je dvojte -zvrchu i ze spodu. Hlavne nez neco koupis, posad do toho prcka-my koupili cybex s pultikem a prodavali jsme po jedné cestě😕 v besafu se ji libi i dobre spinka.
Dceři bude osm měsíců, měří 68 cm a váží skoro 9 kg 🙂