icon

Autosedačka 9 - 36 kg - jakou vybrat,

anna0306
23. črc 2018

Ahoj, chtěla bych poprosit o radu, jakou sedačku koupit ? Chtěla bych aby byla od 9-36 kg, proti směru jízdě a radši bez isofixu ale normálně aby se dala připoutat pásem.. Mám pár vybraných ale pořád si nejsem jistá. Děkuji.

Strana
z2
marmonka
Odpověď byla odstraněná
anna0306
autor
22. zář 2018

@nupta Omlouvám se, vůbec jsem si nevšimla zprávy :( ... Ano ano, už jsem vybrala dlouho jsem uvažovala zda Joie nebo Romerku ale nakonec zvítězila Britax Römer First Class plus 2018. Dcera je v ní spokojená takže za mě určitě super. 🙂)

tynka9
22. zář 2018

@anna0306 mohla bych se zeptat, jak staré/velké dítko máte? Nám se tuto autosedačku snažili prodat, ale paní mi nějak zamlčela fakt, že je protisměrná jen do 13 kg, pak už je potřeba ji dát po směru... což když náš prcek má v 9 měsících 11kg, mi přijde dost na nic... jako ano, už s přibíráním značně zpomalil, ale že by mi s váhou vydržel až do roku a půl, dokud bych ráda vozila protisměrně, to si nemyslím...

ada22
23. zář 2018

@tynka9 nejsem zakladatelka, ale naše malá měla v roce 12 kg těch 13kg měla asi dřív než v roce a půl. Teď ve třech a kousek se blíží k 18 kg. Asi bych spíše volila i protisměr do více než 13kg.

ivuska1986
23. zář 2018

@anna0306 ahojky, ja tez vubec nevedela, sla jsem je omrknout do obchodu a nadchla me sedacka od firmy Besafe. Maji nejlepší atesty v bezpecnosti. Oproti britaxu je cca o polovinu vyšší, mala krasne vidí. Da se polohovat, ma tri polohy a upevneni na pasy je dvojte -zvrchu i ze spodu. Hlavne nez neco koupis, posad do toho prcka-my koupili cybex s pultikem a prodavali jsme po jedné cestě😕 v besafu se ji libi i dobre spinka.

anna0306
autor
23. zář 2018

Dceři bude osm měsíců, měří 68 cm a váží skoro 9 kg 🙂

nupta
24. zář 2018

@anna0306 Děkuju za odpověď,ale my budeme hledat ještě větší .

anna0306
autor
25. zář 2018

@nupta potom napiš jakou jste vybrali 🙂

Strana
z2