icon

Vlasy. Zkušenost s pleškou a barvením?

nikolapokutova
13. srp 2020

Dobrý den, mám problém jsem bruneta, měla jsem vlasy pod pás ale ostříhala jsem si je asi před dvoumi měsícmi nad ramena.. mám strašně málo vlasů, a chci si obarvit vlasy ale bojím se, jde mi vidět přes vlasy pleška, nemáte s tím nějaký zkušenosti? Nebo tak?..
Děkuji

marti89
13. srp 2020

Napřed bych posílila vlasy, než jim dáš zásah barvou - kofeinové zábaly a masáže, vitamíny (selen a zinek) a na padání jsou dobré tablety Panthenol. Taky je otázka péče (česání, fénování, úpravy a kosmetika)..

martina_cz
13. srp 2020

V tomto případě bych se zaměřila na péči a výživu vlasů, určitě bych je nebarvila.

ovin
13. srp 2020

Poradila bych se s kadeřnicí. Také mám problematické vlasy a profesionální barva spolu s regenerací mi velmi pomohla. Domácí barvení ale nedoporučuji.

sarrita
13. srp 2020

Švagrová má taky málo vlasů a svou barvu má hnědou. Kadeřnice ji ostříhala na mikádo s ofinou a vlasy prosvětlila melírem a hned vypadá mnohem lépe. Na domácí barvení bych si v tomto případě také netroufla. A na výživu vlasů doporučuji Methionin.

jjasmina
13. srp 2020

Pokud máte tenké a málo vlasu, stopro nebarvit, mám spíš zkušenost, že po barvení mi jich dost vypadne. Poradila bych se v salonu o správné péči, já jsem třeba šedivá jak... ale to byla i moje máma brzo, něco je o genetice