2leté dítě - zábava Brno. Máte tip?

chlapecektehu
20. pro 2023

Maminky dejte mi nějaký tipy na výlety nebo na nějaké herničky v Brně kam chodíte s dětmi. Už mi dochází nápady co pořád vymýšlet.

jana_zofie
21. pro 2023

Kdyz ono je to i u nas furt to stejny. Navic dost casto ovlivnene tim, ze jdu i s ctyrletackou. Takze klasika Obora a prasatka, modelovy svet, akvarko v luzankach (miluje rybicky), hernicka ve fit4all, mezi stromy nebo spolek, hriste u nas a v okoli, ted kolotoc na adventnich trzich (a tocici lavicky na dominikanu nad betlemem)... Ale tim jak mam ctyrletou, tak se casto vyradi i jinde. Ted si moc uzil Smouly (ok, ti uz nejsou, ale ono zas urcite neco nekde bude), a chystam se, ze je asi vezmu na Megabrouky a do Papilonie. Kdyz byl poprve v Technickem muzeu (na muzejni noci), chodil v prvnim patre mezi autama asi hodinu a delal brmbrmbrmbrm... (O moc vic, krom letadel venku a show v ramci programu jsme nestihli, takze rozhodne moznost pro priste). V lete areal U Hrocha v Jundrove...
Jeste mam v zasobe hromadu nevyzkousenych hrist, SEV Hlidku, Vidu, otevrenou zahradu
A taky bych se s nima mohla projet vlakem, nejen k babicce, to taky otevira moznosti. Ale ja nestiham ani to Brno. Bud neni kdy nebo jsem hotova a hledam co nejblizsi a nejjednodussi reseni.

chlapecektehu
autor
21. pro 2023

@jana_zofie tak oboru máme v podstatě za barákem tak že to známe víc než dost. O akvárku v Lužánkách nevím, o co jde ?
Na Šmoulích jsme byli a jo užil si to ale za tu cenu bych do toho nešla znovu.
Areál u hrocha mě přijde o ničem bydlela jsem v Komíně 19 let a tohle mě nepřijde jako něco extra.
Na otevřené zahradě jsme byli a za nás teda hrůza. Pro dospělý ok pro malý děti úplně o ničem a hlavně je to dost malý.

jana_zofie
22. pro 2023

@chlapecektehu v budove SVC luzanky (otevreno jen ve vsedni dny ovsem) je vlevo od vstupu u zachodu akvarko. Nic velkeho, proste jen akvarko. Ale maly se vzdycky rad podiva. Jinak ve vsedni dny byva otevrena i brana do dvora (od Pionyrske), tam jsou kralici a andulky a myslim ze morcata. V lete je pak dobre hriste a vodnimi prvky v tom rohu luzanek co je nejbliz stadionu.
A na FB sledují Rodicem v Brne a okoli. Davaji obcas tipy na akce na vikend nebo nejake novinky.

smudlinky
19. led 2024

S dvouletými dětmi jsme chodili hodně na venkovní hřiště- pokud to počasí dovolí, tak chodíme stále. Od nejbližších po vzdálenější. Vida, technické muzeum papilonie apod mi přijde pro větší dítka. Můžete jít na zvířátka- zmíněné Lužánky, obora Holedná, akvária v rozkvětu. Celkem pěkné zázemí pro menší děti měli v Brunu - cena ale není nejnižší. Můžete chodit na různé kružky, cvičení.