Ambulance Malé zdraví. Máte zkušenost?

nerdie
25. zář 2023

Dobrý den,
ráda bych se zeptala maminek, zda mají nějakou zkušenost s pediatrickými ambulancemi Malé zdraví (www.malezdravi.cz). Uvažuji o registraci miminka na pobočce v Brně-Slatině, pokud by náhodou někdo měl nějaké konkrétnější zkušenosti, budu moc vděčná. Názory, které jsem našla pouze na Googlu, se dost liší. Předem děkuji! 🙂

nebetka
25. zář 2023

@nerdie Já mám zkušenost s jednou pražskou ambulancí a spokojená rozhodně nejsem. Pokud bych sehnala kvalitního pediatra jinde, tak ihned odcházím.

ovin
25. zář 2023

@nerdie měli jsme výbornou pediatricku, která odešla do důchodu a skončili jsme v malém zdraví. Určitě jsme byli spokojenější dříve a kdybych našla dobrého pediatra, který přijímá nové pacienty, bez váhání odcházím.

mama_mila
25. zář 2023

Holky a můžu se zeptat, co je tam špatně, proč nejste spokojené? Taky jsem o nich uvažovala, pediatra máme, ale možná se budeme stěhovat a stávajícího pediatra bychom měli daleko. Teď spokojená jsem, ale žádný zázrak to není.

ovin
25. zář 2023

@mama_mila velmi mladí nezkušení lékaři, kteří po získání praxe odcházejí jinam. Nemáte svého lékaře, střídají se, velmi neosobní přístup.Mám většinou problém se dovolat, linka je věčně obsazená, bez tel. objednání přijít nemůžete. Jediná výhoda je dlouhá otevírací doba.

moonulka
26. zář 2023

Četla jsem zkušenosti v nějaké Slatinské skupině na fb a prý docela děs. 🙈 Já chodím s dětmi do Juliánova.