icon

Hotel v Brně. Maximus Infonit nebo Orea Santon?

lani1
24. srp 2026

Ahoj, muzete mi doporucit pobyt v hotelu Maximus Infonit brno nebo spis Orea Santon? Jde jen o jednu noc s kolegyni kvuli skoleni. Diky

zlataberta
25. srp 2026

Santon na jednu noc. Luxusní snídaně.

barmil
25. srp 2026

@lani1 Orea je hodně pro rodiny s dětmi, jestli chceš fakt super wellness, tak Maximus, v Orea jsou dvě sauny, vířivka a malý bazén a vše plné děti, v Maximus je wellness přístupné až od 145cm

dashyyy
26. srp 2026

Pokud ale netoužíte po klidném wellness ale třeba procházce tak Santon, je to tam fakt krásné, doslova pár kroků k přehradě 🙂

kakba
26. srp 2026

@lani1 píšeš s kolegyní, tak to Maximus je lepší.

lani1
autor
28. srp 2026

Nakonec maximus nebyl volny, resp byl, ale nejaky drazsi pokoj, my vedely, ze se dostaneme do Brna pozdeji a rano musime brzy, tak bychom nevyuzily uplne, vzaly jsme Orea a stacilo, ale cekala jsem lepsi hotel nez je Pyramida jejichv Praze, kdyby to byl jeden hotel, tak by to bylo fajn, ale pyramide shazi renovace bazenu a welnes a naopak santon mi prijde jen “radoby” moderni, snidane a vecere fajn, ale s pyramidou se to neda srovnat, ta zas ale nema polopenzi a menu je total predrazene, trochu me mrzelo, ze jsme nevzaly maximus, ale opravdu bysme na nej mely malo casu. Prehrada a vyhled jinak super, welnes taky, v ut tam skoro nikdo nebyl a vecer je bez deti, vyhled viz foto a cely hotel dost retro

lutich
18. zář 2026

@lani1 Maximus, jednoznačně, skvělé wellness 🙂