icon

Návštěva dětského kožního v Brně. Máte zkušenost?

7. črc 2025

Dobrý den ,máte někdo prosím zkušenosti na dětském kožním ve fakultní nemocnici v Brně?
Dneska jsem dostala pro syna 7 let žadanku.
Už 2,5 měsíce bojujeme s vyrazkou a tak jsem poprosila naší pediatričku aby mi dala žadanku do Brna na dětské kožní.
Je nutné se tam objednavat?
Slyšela jsem že je prý hlavní, abych měla žádanku a pak až tam přijedeme máme jít na evidenci a tam nás poslají na to kožní a že si to bez objednání jen musíme vysedět. Vím že objednání je lepší ale to nás vezmou bůh ví kdy a jestli to vážně takhle jde když se neobjednam ale budu mít tu zadanku a počkáme si tam.
Děkuji za odpovědi a zkušenosti s dětským kožním.

evculinda
7. črc 2025

@anonym_autor poprvé to tak je, že s žádankou jdete na evidenci (veliká recepce dole v přízemí), zaevidujete se a pošlou vás do kožní ambulance

autor
7. črc 2025
@evculinda

@anonym_autor poprvé to tak je, že s žádankou jdete na evidenci (veliká recepce dole v přízemí), zaevidujete se a pošlou vás do kožní ambulance

@evculinda děkuji vám za odpověď....takže myslíte že můžu jet bez objednání?

smudlinky
8. črc 2025

Bohunice mají dětské kožní? My s dcerou byli několikrát v dětské nemocnici, klasika, zavolala jsem v dané hodiny, objednala a bylo. Žádanku jsme neměli. Objednací doby jsou bohužel všude delší.

evculinda
8. črc 2025
@anonym_autor

@evculinda děkuji vám za odpověď....takže myslíte že můžu jet bez objednání?

@anonym_autor už je to šest let, co jsme tento úvod absolvovali. Možná zkuste zavolat, jestli se něco nezměnilo. Jestli přímo na evidenci?

autor
8. črc 2025
@smudlinky

Bohunice mají dětské kožní? My s dcerou byli několikrát v dětské nemocnici, klasika, zavolala jsem v dané hodiny, objednala a bylo. Žádanku jsme neměli. Objednací doby jsou bohužel všude delší.

@smudlinky ano ano mají vyloženě jen kožní pro děti.

autor
8. črc 2025
@evculinda

@evculinda tak naštěstí už jdeme teď 10.7 .prvně nas chtěla vzít až 24.7 ale když jsem se zeptat jestli můžu přijet dříve a vysedět si to tam tak mi našla termín už na 10.7.

kakba
8. črc 2025

Tak zkus kozni v Bilem dome. Je to taky moc milla pani.