icon

Olympie v Brně. Je lepší zábava ve Vida centru nebo v muzeu iluzí?

kikina9
Dnes ve 04:02

Jedeme do Brna na celodenní výlet s dětmi 13 a 17 let. Chtějí na nákupy do Olympie, ale chtěla bych k tomu přidat další program. Přemýšlím, že půjdeme buď do Vida centra, nebo do Absurdia muzea iluzí. Co je podle vás lepší? Četla jsem rozporuplné recenze na Absurdium, někdo chválil, někdo psal, že exponáty již mají to nejlepší za sebou a řada věcí nefunguje. To mě trochu odkazuje... máte někdo zkušenost, byli jste tam v poslední době? A přemýšlím ještě nad Kavárnou Harryho Pottera, stojí za to?

mrkvovydort
Dnes v 06:40

Vida je boží, tam běžte.
A trochu klasičtější vzdělávací záležitost, ale pořád hodně zajímavá, je Technické muzeum.

herminka
Dnes ve 14:41

Není Vida spíš pro mladší děti?
Technické muzeum je dobrý nápad, líbilo se dětem i nám, a skvělá je ještě Valašská pevnost, hra na způsob Boyardu.

clarres
Dnes v 16:48

@kikina9 Harry Potter doporučuji si pak udělat rezervaci na stránkách. Jinak za nás 1 návštěva stačila.

clarres
Dnes v 16:50

@kikina9 Za Olympií stojí za návštěvu areál hřiště s vláčkodrahou.

anonym_283d45
Dnes v 19:34
@herminka

Není Vida spíš pro mladší děti?
Technické muzeum je dobrý nápad, líbilo se dětem i nám, a skvělá je ještě Valašská pevnost, hra na způsob Boyardu.

@herminka zalezi jake maji zajmy, ja bych si Vidu uzila skvele i bez deti, tedy vlastne jsem si jista, ze bych si ji uzila mnohem vic bez deti nez s nimi. V patnacti i v petatriceti.