Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@nenulinecka tak to byl asi muj taky jsem ho nasla na vice mistech. Nechci o ozařovat moc dlouho takze jsem tam slysela jen jak kdyz se pretaci a pak muj tep teda,srdicko uz sem pak nehledala. Takze je normalní ho asi neslyset vzdy,tos mě uklidnila,diky. Na kontrolu jdu pristi stredu,i kdyz zase bez utz,ale i tak se tesim,hrozně mě to uklidní.
Holky nevíte náhodou,na co všechno byla ta krev u prvního screeningu?krom Downa tam jsou dalsi 3 pravděpodobnosti.
A je to tady holky. Byla jsem se projit do Billy ( znate to, par dobrutek v akci ) a prodavacka mila mi povida: " Vy jste dlouho nebyla a necekate miminko? Ted jste takova kulatoucka a slusi Vam to " 😂😂😂 Tak uz to poznavaji lidi ...
@tereza1989 take mu nechci ublizovat, tak kdyz ho nenajdu, netrapim se a reknu si, ze kdyby ten pristrojik neexistoval, tak musime stejnak vyckat. Ted jsem ho zas nenasla. ☺ a v leze? Ho neslysim nikdy nikde
Holky? V pondeli jdu na kontrolu na utz. Myslite ze v 17.tt by uz mohlo jit videt pohlavi? Chtela bych se dr zeptat.
@nenulinecka mě včera řekla známá, že se bála, že jsem tolik přibrala...paráda...jsem 16tt a nahoře mam 1kg,ale bříško už mám. Od včera jsem nějaká unavená, jestli zas změna počasí. No po obědě si vždy schrupnu.
@bzubzalka Tak uz se opravdu kulatime ☺ Obcas taky musim po obede spat, jinak tu uz v 21 knouram ☺
@danielle94 zalezi na tom, jestli to mimi ukaze, jaky ma super ultrazvuk, ale podle me by mohla
@nenulinecka no já mám teď dovolenou, ale od příštího týdne tas do práce, tak budu chodit zas spát ve 21,abych to dala.
@nenulinecka 😉 mě ta práce baví, lidi fajn. Ale vstávání je náročný. Ty jsi na neschopence?
@nenulinecka já už jsem.objednala k zubarce na prevenci, abych mela i razitko do prukazky.
@bzubzalka jj jsem. No, ja se chci take objednat, ale az na podzim ☺ ja tam vzdycky v lete prilitnu uricena 😂
Taky jdu k zubaři v říjnu, mívala jsem problémy se zuby i normálně, mám celiakií takže se mi trochu více kazí, přišli mi na to až ve 24 letech, ale teda taky mám často takové to zvláštní boleni, a střílí to do skrani, a když si čistím zuby tak i krvacim, ale je to asi tím tehu si pořád říkám, protože tyto problémy nastaly až v jiném stavu
@barushe_27 a ja mam paradentozu na peti zubech a ted jak kdyby se neudrzovala, ale rozjizdela zas. Je to tim tehu noooo. pry proudi vic krve...Musime pit hodne mlika alespon
pro ten vapnik ☺ 🌸
Já dlabu kvanta jogurtu a ty vitamíny do toho tak si říkám, že ještě že ty vitamíny jsou, protože bych asi nedala všechny ty vitamíny ze stravy...
Taky ne, to bych placala paty pres devaty ☺ to je dobre. Ja mam rada taky. A syry ☺
Já jsem říkala, že jediné co mi chybí je niva a hermelín, vím že si to někdo dává normálně ale já nechci riskovat dám si pěkně až po porodu...
@nenulinecka já ji volala teď, ale objednana jsem az v říjnu...tak to bude akorát.
Ujizdim teď na jogurtech a na másle, hrozně. Už 2den mám pocit v obličeji jak kdybych měla horkost, teplotu, ale asi to je hormonama. Je mi chvilemi horko hrozný...
Jojo, to bude hormonama ☺ a ja musim zacit den chlebem a tavenakem a mlikem a tim ho i ukoncuju 😂 jinak mi je rano zle i v noci kdyz se nenajim. Taky nejim hermelin a chybi mi, ale minule jsem delala nivovou omacku... hezkou noc, jdem do postylky ☺
@nenulinecka no snad to bude v pocatcich, pokud by musela vrtat tak.ať to dáš bez injekce ☹
@bzubzalka jj, snad to je jen kaz, injekci natoz nejaky rentgen to bych se bala 😞
@nenulinecka vubec ti nezavidim, já mam ze zubaře hrůzu. Jsem objednana na kontrolu, tak doufám, že bude vše v poho.
Holky a co otoky? Mě otekaji vnitřní kotníky
Bylo to tak nesnesitelny, ze mi muz zajel do lekarny, tam mu dali paralen. Tak snad to mrnouskoj opravdu neublizi.

Uz, aby to bylo. 🌷