Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@kesinka2406 Ahojky, kdy se chystáš jít k doktorovi? Já to plánuji za měsíc, aby už bylo vidět srdíčko. No, snad to dopadne 🙂
Ahoj holky,taky se mezi vas hlasim 😊 ja uz mam prvni prohlidku za sebou, ale nebylo zatim nic moc videt,jen dutinka. Pristi utz mam az 1.6.
Já se asi taky přidám, no... včera taková středně silná čárka, dnes datum ms a zatím nic... K mudr. sem objednaná na půlku června na preventivku, přeobjednávat asi nebudu. Už máme doma dubňátko 2017, takže budou od sebe 20 měsíců. Sem vyděšená 😀
Ahojky ja take udelala testik minuly patek ( clearblue digital) a pozitivni 2-3 tak se budu objednavat k doktorce 🙂
Ahojky ja jsem 5+6 v patek dalsi kontrola a konecne budem vedet zda jak se vyviji nebo jestli jsou tam fakt dve nebo jedno. Drzte nam pakecky
Holky, já to včera večer řekla manželovi. Normálně měl slzy v očích a to je už naše třetí. Takovou radost měl.
K doktorovi nepospíchám. První jsem po 2 týdnech od vynechání (tedy asi 6-7tt) potratila. Doufám, že to bude v pořádku. K doktorovi chci jít až v 8 tt, aby už šlo vidět srdíčko a tak 🙂
Holky, nechci tu být první negativní, ale .... v pátek sem si dělala test z večerní moči, taková středně silná čárka. Dnes sem si dělala další z ranní moči a čárka je totožná. Při prvním těhu sem v den vynechané ms měla dvě dálnice. Tady se mi ale síla čárky nemění, ať večerní nebo ranní moč. Navíc už 4 dny po vynechání ms, dle mého nesílí. Nemůže to být třeba mimoděložní? k dr. jdu až v červnu. Díky
@priefi urcite bude vse v poradku, budu ti drzet palce 🙂... me je dneska teda taky fakt ouvej, poprosila jsem muze, at mi doveze colu vyhlizim ho jak smilovani bozi... dej pak vedet 🙂
@maarkeetkaaa taky dneska nemam dobry den, jsem na navsteve u rodicu a od rana mam nizky tlak a je mi hrozne blivno 😕
@priefi drzim pesti, aby ti to dobre dopadlo, dej pak vedet
@irisv u nas se taky zmenilo pocasi a jsem dneska i desne lina a nic se mi nechce..
a teď sem začala špinit zase já. Tak uvidím, co z toho bude.
Holky, jaké máte termíny porodu?? Já 18.1.

Ahoj holky, na testu jsem objevila 2 čárky, jsem na úplném začátku 🙂