icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

krisatko
25. srp 2018

@priefi Kolegyně si moc přála holčičku, čekala třetí mimčo a protože to doktoři věděli, celou dobu ji tvrdili že určitě je to tentokrát holčička :D A co se narodilo? Kluk....

kikika87
25. srp 2018
kikika87
25. srp 2018

@priefi Tady mám NT úplně v pořádku. Takže myslíš, že kdyby to spojili dohromady ty dvě hodnoty, že by to úplně změnilo výsledek?

priefi
25. srp 2018

@krisatko jj, to tak nekdy je. Ale verim, ze pokud pak budeme cekat 3., tak to bude holcicka, dle prstynku by to tak melo byt 😅 a kdyz ne, tak hold budeme mit 3 kluky, hlavni je, aby byli zdravi 😊 Az tak mi na tom nezalezi, pokud by ten treti byl chlapec, mozna si zastesknu, ze holcicka nevysla, ale budu za nej rada 😊 akorat fakt nevim, jake dostane jmeno, uz ted tapeme 😅 holcicka by byla Amalie, ale to se muze zase 1000x zmenit 😂 Ted hlavne vymyslet jmeno pro to mrnatko, aby to k nemu krasne sedelo. Uz jsem prisla i s Denisem, jmeno samo o sobe se mi moc nelibi, ale libi se mi Deny (Daniel je ze hry, protoze uz je v rodine a navic manzel zna jednoho Daniela, ktery mu moc nesedl a pres toho vlak nejede) jenze manzel prisel se super argumentem proc ne Denis, Denis/Penis, vim, ze na kazde jmeno je neco, ale mi to zni porad v hlave, mozna proto, ze tohle frcelo uz i v nasi detske genetaci, takze asi jmenu udelame papa a prozatim ponechame ve hre Kevina a Mikulase, s tim, ze vice se priklanime k tomu Kevinovi, jen podotykam, ze jsme chteli ceske jmeno, coz Kevin rozhodne neni 😂 ale uz je v kalendari, tak mozna za par let bude taky bran jako ceske 😅

priefi
25. srp 2018

@kikika87 dle toho, co jsi mi poslala, tak predpokladam, ze druha zpravicka je 1.screening, prvni je triple. Takzs dle hodnot z triplu, ktere jsi posala vidim, ze tohle byl integrovany triple, takze tam v tom je ten prvni screening, akorat tam nedali velikost plodu v 1.screeningu. Smerodatny ted bude ten utz. Ale rozstep patere by meli videt uz u 1.screeningu a Tvoje dr.by taky mela videt, ze tam neni neco ok. Spatne vysledky krve ale muze ovlivnivat stres, nemoc, alergie, podavani progesteronu. Psala jsi, ze jsi brala progesteron, od ktereho do ktereho tydne jsi to brala? Myslim, ze mimi je v poradku, 1.scr.dopadl dobre, neco zkreslilo Tvou krev a mas ted zbytecne stresy. Drzim pesti, at velky utz.je ok a at i ten stredecni je ok 😊 Vim, ze ty stresy jsou hrozne. Ale nechapu, proc Ti nenapidli podrobne krevni testy, mela bys je mit uz zdarma

kikika87
25. srp 2018

@priefi Já jsem nebrala progesteron, ani nevím co to je🙄 mě říkali obě doktorky, že tuhle hodnotu hodně ovlivňuje krvácení a to sem měla z toho čípku, asi tři dny. Doktorka se na tu páteř dívala a nic špatně ji nepřišlo. A teď uvidíme v tu středu, tam se na ty genetické UTZ specializují. My oba věříme na 100%, že je mimi v pořádku. Vůbec si nepřipouštím nějakou vadu. Děkuju moc, že ses na to podívala. Ale vážně si oddechnou 14.9. odpoledne až budu mít po tom druhém screeningu !!!!

priefi
25. srp 2018

@kikika87 bude to v poradku, neboj 😉 mimochodem, hned nahlas, ze nechces vedet pohlavi, nekdy se nechtic prereknou 😉 btw.na zaklade hcg z krve v 1.screeningu to vypada na chlapecka 😊 ale v triplech se to jeste zvedlo, takze to teoreticky muze byt i holcicka. Delala sis nejake ty babske testy? Co Ti vyslo? Ja mela ted hodne vysoke hcg, ale brala jsem progesteron a taky jsem krvacela z hematomu, takze to ovlivnilo to hcg, u triplu bylo o dost nizsi nez v tom prvnim

kikika87
25. srp 2018

@priefi Z prstynku mi vyšel kluk. Ale pořád se mi zdá, že je to holka😁 a kámošky taky tipuji holku. Jedna podle nějaké výměny krve nebo co. Znáte to někdo? Že se po 7letech vyměňuje krev ?😂 Podle mě je to úplna blbost. V tom čínským kalendáři mi taky vyšla holka. Takže těžko říct no...☺ to bych sem nezkoumala, to taky neznám...

tsasenka
autor
25. srp 2018

@cerlada Úžasné, ale dost drahé přebalovací tašky a kabelky mají tady: https://www.mimmo.cz/
@halasovci007 Po neděli se chystám do Dmka a už si nakoupím věci pro mimi, tak Ti dám vědět. Já jsem v tom jejich programu, dost tam nakupuji a mám slevy na nákup, tak ty plenky beru v rámci toho. Ale jedna vyjde kolem 4kč/kus? Ale vždy to beru s 10% slevou, nebo jak říkám na ty body.

tsasenka
autor
25. srp 2018

@priefi To jsou krásné jména Mikuláš (moje srdcovka 🙂 ) a Kevin. Leopold už padl? 😀

@kikika87 Určitě to bude dobré, uvidíš. To jsou jen ty blbé tripple testy, měly by je zrušit a nechat jen ten screening. Takhle Tě jenom nervují. Když vyšel screening dobře, bude v pořádku i mimi, uvidíš 🙂

krisatko
25. srp 2018

@kikika87 jo, prý že ten kdo je blíž k poslední výměně krve tak takové pohlaví to bude. Záleží kolik je tobě a kolik partnerovi let.

kikika87
25. srp 2018

@krisatko Mě je 31 a Michalovi 34

krisatko
25. srp 2018

@kikika87 tak ty jsi blíž, takže podle tohohle holka

halasovci007
25. srp 2018

@tsasenka ja jsem taky regidtrovana v DM ale to je asi neco jinyho ze?Az tam pujdu zeptam se na to 😀😉 dekuji za tip

priefi
25. srp 2018

@kikika87 neco jsem nekdy asi o te vymene krve zaslechla, ale vubec nevim co a v jakem kontextu, takze netusim o co go 😅 Kazdopadne v cinskem kalendari mi vyslo u syna i ted holcicka, takze u me to nesedelo. Mi chlapecek vysel dle sody + ranni moc a dle prstynku, jak na ruce, kdy jsem zkoumala celkovy pocet deti, tak nad briskem 😊

priefi
25. srp 2018

@tsasenka tak manzel by Leopolda chtel, ale mi se to jmeno nelibi. Prijde mi hrozne tvrde a tak trochu zastarale. Ani nevim, zda ten Poldik se manzelovi porad tak libi, nebo me tim jmenem uz jen skadli 😅 ale kdyz jsme zjistili, ze je to chlapec, tak prvni jmeno, na ktere se me zeptal, bylo Kevin. Tak uvidime, jeste mame chvili na premysleni 😊

priefi
25. srp 2018

@krisatko hm... v dobe poceti syna mi bylo 26 a manzelovi 27, byl to chlapec, ted mi bylo cerstvych 29 a manzelovi 29, tahlo na 30 a taky chlapec

cerlada
25. srp 2018

@priefi Kevin a Mikuláš? Jedno cizí a druhé takové typicky české 😀? Záleží jaké máte příjmení, ale Kevin je dost zahraniční, takže bude budit hodně pozornosti. A jak že se jmenuje starší bráška? Ladíte jména k sobě?

priefi
25. srp 2018

@cerlada prijemni zni zahranicne 😅 starsi je Matyas, lip by sedel Mikulas 😊

priefi
25. srp 2018

@krisatko kdyby to bylo blize k pristi vymene, tak by to sedelo 😊

priefi
25. srp 2018

@cerlada jeste nevim, zda budeme ladit jmena k sobe 😊 Manzel u holcicky puvodne chtel Eliska, ze by to ladilo, kompromis docela Adelka, ale nakonec jsem ho nejakym zpusobem presvedcila na Amalii. U kluciciho jmena Mikulas, ten ladil a Kevin, ten se nam libil. Oba jmena se nam libi, ale oba jako na houpacce 😊 chvili jo a chvili zase si nejsme jisti

tsasenka
autor
25. srp 2018

@halasovci007 Stačí, když jsi registrovaná a nakupuješ. Body za nákup se pak odečítají na pokladně, když budeš chtít 🙂

tsasenka
autor
25. srp 2018

Holky, vím, že je to ještě brzo, ale jaké si budete kupovat poporodní vložky? Já jsem si vždycky kupovala ty tlusté přímo s názvem porodnické. Nicméně mi nepřijde, že by nějak extra sály. Říkala jsem si, jestli nepůjdu do alwaysek, nějakých "větších". Přece jen je to nepříjemné, když to občas proteče.

priefi
25. srp 2018

@tsasenka ja si davala vzdy 2 samu, nebo tak, v porodnici meli takove fajne velke. Mi ty porodnicke vyhovovaly nejak vic, ale casto jsem je menila, klasicke alwaysky jsem zacala pouzivat az se krvaceni zmirnilo a rana na cipku a z nastrihu podhojila

krisatko
25. srp 2018

@priefi njn, očividně je to asi tak stejně spolehlivé jako všechno ostatní 😂😂

sarkoc
25. srp 2018

Ja používala Sanu a byla jsem spokojená, ale je fakt, ze jsem krvacela kratce a málo...měla jsem ještě koupený od Batista, byly i dražší, ale nebyla jsem tak spokojená...

Jinak by už fakt přemýšlíte nad jménem? 😁 Mě to vše přijde strašně brzy...akorát jsem ted starší dcerce nechávala sit u jedné paní teplacky, tak jsem rovnou objednala troje polodupky, takže uz mám první nové oblecky trochu driv než jsem chtěla...

sarkoc
25. srp 2018
krisatko
25. srp 2018

@sarkoc já mám jméno pro holčičku už tak pět let 😀 jestli to bude kluk, asi se bude jmenovat "ehmmmm" protože to fakt nevím, chtěla jsem toho Dominika, ale toho už mám.... Tak možná Daniel nebo Matěj.....

tsasenka
autor
25. srp 2018

@sarkoc Já mám jméno pro chlapečka od svých 12 let, kdy mě uchvátilo jméno Mikuláš 😀 Jen máme dvě holky, kluk bude snad teď. Já vymýšlím jména hned, jak zjistím, že jsem těhu, abych tomu mimi měla jak říkat 🙂

verunkadar
25. srp 2018

Ahoj, mám dotaz, vyžádala jste si některá testy na Toxoplazmózu? Jsem v 17.tt a naivně jsem si myslela, že při odběru krve v 10.tt mi zjišťovali i na Toxoplazmózu a ono houby.

Strana