Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
Ahoj, pridávam se k Vám, s termínem 22.1., podľa UZ 20.1. , ako vidím, prírastky na váhe sú rôzne, ja východzí váha 62, teraz začínam 22tt, a už 73 kg😲, i keď, teraz sa trochu spomalilo, čakám prvé miminko, všetko je pre mna nové, už ste začali kupovať výbavičku? Ja ešte vyčkávam, ale nechcem to nechávať na poslednú chvíľu, je tu maminka pobliz Prahy 10?
Ahojky chci se zeptat berete někdo ještě vitamíny těhu nebo ne? Nevím jestli to má smysl ještě objednávat..
@halasovci007 ja beriem kyselinu listovú, občas magnezko, C, a teraz som začala hlivu ustricnu, keby ste niektorá mala záujem mám skoro celé balenie Mammavit, kvôli jódu som prestala brat
@miryy a co je na tom jodu špatného? Jako, že ti nedělal dobře? Já beru chytré miminko, ale nevím jestli není zbytečné objednávat další..
@halasovci007 liečim sa so štítnou, mammavit obsahuje 200, endokrinológ mi ho zatrhol a predpísal Jodid
@halasovci007 Já tedy neberu už nic. Do konce 12.týdne jsem brala listovku jak mi bylo řečeno a mamavit sem vyhodila. Ty jejich obří kapsle se vůbec nedali pozřít. A já myslím, že pak už právě není potřeba něco brát.
@halasovci007 ja beru chytre miminko 1x nekdy 2x do tydne 😉
@miryy jsou i tehu vitaminy bez jodu, kdybys chtela
Výbavu už skoro mám chybí mi už jen fusak ten ale až budu mít kočárek ať aspoň trošku ladíme 😂 kombinézy mám dvě jednu menší a jednu větší
Fusak chci kvalitní tak abych nemusela navlikat nějak šíleně, syn zimní oblíkání nenáviděl tak snad prdolka nebude po něm to zase budou obstrukce 😂😂
Nevím jak vám ale nám dnes opět začala škola a syn nutne potřeboval vyjet už v 7.10 aby byl brzy s kamarády tak jsme s mužem byli oba ráno úplně mrtví 😂😂😂
@halasovci007 Já beru jen listovku. chytré miminko jsem dobrala a plánuji dojest jen tu listovku. Když jsme začínali přemýšlet o mimi, tak jsem si nakoupila zásobu. No, povedlo se nám to opět na první pokus, takže mám zásoby asi až do porodu 😀
Holky, nemám zkušenost se zimním miminkem, první je v červenci.. Jakou kombinézku kupujete do kočárku? Takovou tu klasickou šusťavou zimní nebo jen teplejší fleesovou? A do autosedačku budete dávat jak?
@halasovci007 beru femibion 2, sestřička na gynekologii mi říkala ať beru vitaminy celé těhotenství. Ale beru tak ob den nebo když si vzpomenu, v prvním trimestru jsem brala poctivě každý den.
Ja jsem doted brala poctive (sila zvyku ha - alespon k necemu to bylo dobre 😂😂) a pred tehu jsem bastila listovku.Tak ji ted asi doberu a dr. mi doporucil magnezko proti krecim a tvrdbuti bricha to beru 2x denne (to teda obcas vezmu 1x kdyz nekam jedem nebo zapomenu) a pridam celaskon co mi doporucili na pohotovosti na tehu hematom tak mi zbylo trictvrte baleni..A uvidime..Tak dekuji za nazory a odpovedi 😊😉
@priefi áno, viem, že sú aj bez jódu, niekto povie, že vitamíny brat, a p.Doc. z Vinohrad mi vraví ,,dufam, že neberiete žiadne vitamíny” tak ma to zaskočilo, že čo je na tom zle, a prej budu mit veliké díte, že i ja som vysoká, že neni potreba cokoliv brat, a taky si myslím, že si z toho delají docela dobrej biznis , za jedno balení chteji v lekárne i cca tisícovku
@crazy_girl3 první dítko mám květnové, teď budu dávat teplejší fleesovou a fusak, když už půjdem ven s kočárkem a jinak dvě tenký funkční vrstvy, kukličku na hlavu - aby netýhlo ani na krček, do šátku a pod nosící budnu ;)
@halasovci007 já beru Femibion 2 jako u prvního a budu asi až do konce. Jsou tam vhodné tuky na rozvoj mozečku. Jinak mě to moje dr přímo nařídila at je beru, jelikož jsem necely rok po porodu syna a ještě sem pul roku kojila, tak z důvodu vyčerpaného těla aby mělo porad dostatek všeho a mimi melo z čeho brát 🙂

@zouzel01 s váhou si nelam hlavu...začínám 23tt, bříško mám poměrně malý (čekala bych větší) rostou mi prsa a boky. Aktivne furt sportuju a a k tomu cca 3x týdně jezdim na koni, jim asi furt stejně a mám plus 7 kg...:D nevim, z čeho to tělo bere. Takže ono to bude celkem individální a dolů to zaje půjde, neboj ;)