Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@tsasenka teda to jsem v soku,ze se ty Camarela prevraci.Tak to ho rozhodne nechci a to se mi tak libil.Zeny a co rikate na kocarky v retrostylu? Me se libi tenhle moooc.. https://www.google.cz/search?q=kocarek+s+ratane... jenze jak tak provitam tu konverzaci asije lepsi dat na rady zkusenejsich a ne kupovat dle vzhledu. 😊
@janinak85 no, my jsme nikdy nějak počet dětí neplánovali. Po druhém jsme si říkali že ti je evropský standard, tak asi končíme, ale shodli jsme se, že ještě jedno dítě bychom chtěli a když už jsme je čekali, tak už jsme všem říkali že tři neee, že budeme chtít teda u čtvrté. No a tohle páté už tedy plánované vůbec nebylo. Ale co, člověk míní, život mění. Asi to tak má být. Asi jsme měli vyrovnat síly. Děti jsou velice šťastné. A my samozřejmě taky. A furt si říkám, pět zdravých dětí, to je zázrak.
@krisatko no, ja myslím, že tak to časově řeší většina maminek... jen já jsem už nějaká pojašená 😂 včera jsem koupila fusak 🙈 manžel jen kroutí hlavou 😅 jenže u fusaku mi taky paní prodavačka řekla, že se nejvíc prodávají září/říjen, tak co... je třeba se připravit 👶
@sarkoc vy jdete ještě na jeden screening? jakto? to má každý jinak? já myslela, že jsou jen dva.
@priefi no, mě to právě taky překvapilo....
@tsasenka dneska 5,5 kg.... dietu držet určitě nebudu... vždycky jsem si říkala, že až budu těhotná, tak se omezovat nebudu 🎂 . Co jsem tak pochopila, tak paní doktorka neuznává ty maminky, které naberou víc jak 20 kg. Říká, že za to už si můžou ony přejídáním... ale jako je hodná, ona to nemyslí nějak zle. Sama říkala, že vzhledem k tomu úbytku váhy před otěhotněním budu mít teď předpoklady přibrat víc...
@malecek 5,5 kg... no já si právě taky říkám, že ovoce je pořád lepší volba, jak čokoláda apod. Takže to do sebe tlačím denně... ale dneska si jdu s kamarádkou na dortík 😍
@halasovci007 ten retro kocar mi hodne pripomina roan maritu, nebo roan emmu 😉
@zouzel01 ja sice uz nabrala 11kg, ale neprejidam se, jim stejne jako pred tim, ale myslim, ze moje telo si jo pamatuje, jak stradalo pri kojeni syna, tak si dela extra zasoby na spatne kojici casy. U syna jsem ale skoro nejedla, nezvladala jsem a nabrala skoro 20kg, z toho mi zustalo nahore jen 5 a co mesic slo kilco dolu.
Tak dlouho jsem čekala na první kopnuti, abych se konečně ujistila, že je malé v pořádku, přišlo to asi před týdnem no a teď mě kope snad pořad. Je to normální? To jako skoro nespí? Včera už to hraničilo se sikanou. Manžel si dal tvář na bricho a dostal poradny kopanec, to bylo vtipný. 😄
@halasovci007 Mně se ten kočár Camarelo hrozně líbil, ale když jsem sbírala se ségrou kočárek ze zemi, chtělo se mi brečet. Tak jsem ráda za svoji Roanu, to je aspoň pořádný kočár.
Holky mi vcera prislo z gigalekarny par veci do porodnice, tentokrat jsem kupovala vlozky samu midi, jsou vetsi (velke baleni), avent prsni vlozky a vrele doporucuji chico sitovane elasticke kalhotky velikost uni, byla jsem s nimi spokojena a na radu porodni asistentky z kurzu jsem prave u syna hledala takove, co jsou sitovane, elasticke a hlavne uni, protoze ty velkostni jsou pry osemetne a rodicky v porodnici se do nich pry casto nevejdou, anebo je maji male (nekdy se trefi do velikosti)
@zouzel01 on to asi každý říká jinak...já zase myslela, že je jen jeden screening ve 12.týdnu cca a dva velké UZ ve 20. a ve 30.týdnu...tak to alespon má psané moje docentka v informačním papíru, co dává na první kontrole (jakože co zahrnuje jaké vyšetření, kolik stojí atd)...no a pak tady holky psaly o druhém screeningu ve 20.týdnu, tak jsem to pochopila tak, že ten ve 30.týdu je teda asi třetí...ale asi je jedno, jak tomu kdo řekne 🙂
@tsasenka
@priefi Jsem 20.tyden, mimochodem zítra jdu na screening, tak snad se dozvíme pohlaví. Přes den v praci to není tak silné, mám sedavou praci, tak to cítím. Jinak při chůzi a v autě nevím, co dela. Jinak kope ráno, přes den, odpoledne a nejvíc večer, až jsem si říkala, jestli mě nechá vůbec vyspat. Dokonce jsem cítila, jak se tam otáčí, nejdřív kopání vlevo a to přecházelo horním obloukem na pravou stranu. Gymnasta 😃.
@tsasenka ja jsem teda v soku z toho a uz ho urcite nechci.Jak muze insoekce neco takoveho nechat prodavat vzdyt to je zivotu nebezpecne kdyz je nestabilni.Dekuji za recenzi urcite ho neporidim..To bych taky asi brecela jeste ze se miminku nic nestalo!
@priefi mrknu ba tyhle kocarky az budu u pc dekuji za tip.Rada si necham poradit,ptz v obchode s tim nemaji zkusenosti z praxe treba ani.Takze realna zkusenost je k nezaplaceni..
@zavodnice ono si teprve vytvori rezim 😊 vnima i ten Tvuj. Ale pokud mas pocit, ze je az prikis akcni, napada me, zda treba nepijes casto kavu, cerny nebo zeleny caj, nejis vysokoprocentni horkou cokoladu atd., tein, kofejn atd.prechazeji do placenty a mimi to ovlivnuje a cim je tehu pokrocilejsi, tim se tyto latky z tela matky i z tela miminka odbouravaji pomaleji.
@zavodnice taky jsrm se tesila na kopani a maliu chudaka zlobila a lehala si na bok a zase na zada aby kopla a ted me taky kope za trest pekne.Ale je to potvurka jakmile kope hned reknu manzelovi at da ruku na brisko a jakmile se stane mala prestane skotacit jako naschval 😂😂 uz ted je to inteligentni bytost a ma svku hlavu 😂😂 obcas kopne to jo,ale to pravy rodeo ktery umi zdarne ukazuje jen me..Asi je to nase soukrome tajemstvi 😂 obcas citim kopanec i pres den uz (driv jsem to zkoumala jen v lehu a ted se to neda necitit 😂😎)
@halasovci007 kdyby neco, tak se ptej, roan emmu mam ja a roan maritu ma @tsasenka, na roany doporucuji primo kouknout na stranky vyrobce roan.pl (jsou ale polsky, mozna tam je moznost prehozeni na cestinu, ale kdyz jsem cekala syna, tak jim to nefungovalo a nenajely mi kocarky). Roany muzes koupit jak u nas na e-shopech, tak primo v Polsku, zalezi, co Ti vic vyhovuje. Ale co jsme tak s manzelem zjistili, tak v Polsku vyjdou o trochu levneji, neni v tom export a je to primo od vyrobce. Roan prave casto ma sve obchudky. Jine polske kocarky jsou skoro vsude. Jinak nas kocar si prozil fakt hodne, najel hooodne kilometru silenymi terenami a je porad krasny, jako novy (akorat ta prebalovaci taska je trosku cunovata na miste, kde je latka a uvnitr 😂), ale kocar je porad vzhledove jako novy 😊
Apropo kdyz jsme u ty kavy jak casto si davate kavicku?Ja jsrm ji nikdy nepila moc.Obcas na navsteve a nebo doma s navstevou..Tak 2x tydne i kdyz ted pres leto ledovou kavu casteji ale davam si do velke sklenicky lzicku Velveta a zbytek zaliju vodou a mlekem takze ne nejak silnou kavu.Nikdy me nenapadlo ze mimi bude akcnejsi po kave kdyz na me to nepusobi.Ja si dam kafe a muzu jit spat na me to vliv nema.Bud jsem unavena nebo ne 😂😂😇
@priefi a má dvě stříšky nebo jednu, která se z hluboké pak přendá na sporták? To je vlastně hlavní důvod, proč ten náš první kočárek vypadá jetě...taky mu nic není, ale tím, že má jen jednu stříšku na obojí, tak na sportáku byla samozřejmě déle, takže když jsem jí zkoušela připnout k hluboké, tak je o tři odstíny světlejší (vyšisovaná) a vypadá to fakt blbě...to je vlastně ataky jediná vada, co má...u tmavě modré je to hodně vidět, ale když jsme ho kupovali, tak mi to nedošlo :/
@priefi tak my do Polska i jezdime cas od casu.Jezdili jsme pro material na barak.Sice to mame docela daleko ale dlazba a obklady nebo krbova vlozka se nam vyplatilo tam het i s vozikem.Manzel i Polakum rozumi a domluvi se takze bych mela i prekladatele 😂 tak to dekuji mrknu na to.A prodavaji i treba jen korbu?Sedacku chci tu s tim nastavcem co se do toho zapina izofix to mi poradila kamaradka sice to je strasbe drahe,ale moji rodice to pry prvnimu vnoucatku koupi tak chci co nejlepsi bezpecnost a jeste mi kamardky radi ze sportak zvlast ze ty z konbinovanych kocarku jsou velke a tezke a nevejdou se do auta..A to mi radilo vic kamaradek..A u nas v kramku s kocarkama ve meste treba prodavaji jen dvojkombinace 😣🤔

@bemo Gratulace obrovská 😍 to je docela cvalik ne ?😊