Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@radullah taky jsem si rikala, ze jsem si mohla aspon blejsknout do mobilu. Zkusim.priste se zeptat sestricky. Jinak s tou igelitkou... dneska se to stalo skutečnosti. 🙈 Prodavam na stanku boty v obchodaku a nemam noznost si odbehnout a poslednich tricet minut pred koncem smeny bylo opravdu kritickych. Od pondeli uz mi byva zke, ale takhle jeste ne. Přišla pani, chtela nejake boty zkusit a jak jsem se ohla hledat velikost, tak všechno špatně. Pani sem podala boty a uz sem jen hledala moznosti. Jeste jsem rychle volala kolegyni, st vybehne z kramku me vystridat, ze si potrebuji odbehnout, ale nebrala mi telefon. Tskze mi opravdu nezbyvalo nic jine, nez se sesunout nenapadne do skrinky u PC, schovat se za dvirka a uz to jelo. =D Nastesti, pani si toho nevsimla a nebylo to na dlouho. Ale spis si rikam, jestli me nechytla i nejaka viroza. Protože ni je stale strasne zle a teda nevim, jak to titra dam. A to me dnes tchyne vytahla jeste do obchodu pro sandalky pro dceru. Ze jsem těhotná zatim.nikdo nevi, takže vysvětlovat z čeho je mi špatně, bylo taky prima. 😹👍
Holky, ja se dnes pozvracela v praci do igelitky pod pultem, zatim co si zakaznice vybirala boty. Pripadala jsem si jako ve špatné americké komedii 🙈😹 Takze asi pujdu tez na neschopenku. Jeste ted me boli silene hlava a je mi zle. Ale do nove prace jsem nastoupila ted v květnu a chtěla jsem vydrzet co nejdele. Setrime na svatbu a tak jsem nechtela,aby vse táhl chlap ze sveho platu. Nadre se jako kun. Je kuchar a prace ma jak na kostele u nich v restauraci.
Ahoj Ženy, můžu se k vám přidat??? V pátek jsem byla na první kontrole u dr. a jsem 7+2 tt a na uz bylo vidět i srdíčko, takže jsem odcházela šťastná jako blecha. Doma už máme holčičku 14 měsíců, takže to pak bude veselý. V prvním těhotenství jsem měla cukrovku, tak počítám, že mě to potká i teď.
@horvathova3 Tak se drž, ať je všechno v pořádku 🙂 Mě by nenapadlo, že se dá z UTZ krvácet.
@danyseq Vedra mi zatím obtíže nedělají. Když tak jsem ve stínu. Myslím, že pořádné vedra teprve přijdou
@janinak85 Já jsem brala Pregnium, ale to už teď asi není na trhu. Zatím beru listovku, ale za týden jdu na kontrolu, tak se zeptám.
Holky, máte už některá průkazku? Já jdu za týden na první kontrolu ( cca 7+4), počítám, že když vyšetření ukáže vše ok, rovnou mi vezmou odběry, ale pak nemám na 2 týdny hlídání. Tak doufám, že další kontrola nebude moc brzy. Ve 12 tt se zase chystám na velké vyšetření a na to už je průkazka třeba. No, snad to nějak skloubím s tím hlídáním mého torpéda.
@semmi To je strašnýý :D To tě obdivuju, že jsi ještě zvládla paní obsloužit, mě už by sbírali ze země :D a jak ti je dneska? Šla jsi do práce?
Já se takhle prozradila v neděli před mamkou, protože jsme byli na společném víkendu v českém ráji a když jsem tam po ránu klečela nad mísou, samo jí to došlo :D
@tynka75 @radullah Já jezdím do Brna na screening a musí se tam zavolat pár týdnů dopředu, je tam vždycky natřískáno a čekám i 40 minut. A teď v době dovolených, to bude asi mazec.
@tynka75 Já jsem si nechala doktora v Brně, takže za ním dojíždím cca hodinu busem a pak MHD
Holky, nebudete některá rodit v Brně?
Ahoj holky, ráda bych se k vám pridala. V neděli jsem zjistila, že sem nějakým zázrakem těhotná. Snažili jsme se strašně dlouho, v únoru jsem dokonce byla na neúspěšném IVF a teď toto. Podle kalkulačky jsem dnes 5+3. K doktorce jdu až za 14dni....To je strašný to čekání....Když ono by to dřív asi nemělo ani cenu, že? Chtěla bych už slyšet srdíčko.. 😍

@danyseq jsme zalezli doma kde je chládek (starý barák) a ven jdeme až později odpoledne a někam do stínu. Jinak taky je mi hodně na omdlení a jsem pořád zpocená jak jetel. K tomu doma roční prcek co bude každou chvíli chodit, takže fakt mazec.