Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@misakri 😍 gratuluju.
Já jdu zase 14.6. na kontrolu tak snad pořádně vyroste. Dohanime velikost mezi PM a UTZ 😁
@tynka75 Já budu rodit určitě na Obilňáku, do třetice a snad i naposled 🙂 Na screening chodím sem, k dr. Vlašínovi:
http://prenatal.cz/
@priefi U vás jsou tak časté kontroly? U prvního, protože to bylo po samovolném potratu jsem chodila jednou za 3 týdny. Minule po 5 týdnech. Tak teda uvidím, jak to bude teď.
@kikika87 chápu ten pocit :D tři roky se na mimčo těšíme, a když jsme jeli s přítelem z prvního ultrazvuku, tak v autě bylo naprosto hrobové ticho :D a pak říkam : ty vole, budeme mít dítě, co budeme dělat ?? a přítel : no co já to nevim, ale ty budeš rodit :D :D :D prostě zvláštní pocit :D
@kikika87 já taky pořád testuju, pro jistotu 😃 takže jsme dva pošuci. Mám rozumného doktora, tak jdu zítra. Tak snad tam už něco bude, protože jestli ne, tak asi vyskočím z kůže. Každopádně vím, že stáří bude určitě mladší než podle ms. Měla jsem to tak i u syna a ted vím, že ovu nebyla uprostřed cyklu... tak uvidime o kolik to bude 🙂
tak to je jasný, já mám po zamlklem a radši se ani neraduju, ani potichoučku potichu, abych to nezakřikla.
@horvathova3 věřím, že to bude hodně podobné, protože syn byl taky přesně o 12 dnů 😀 Navíc jak vidím, že tady má plno lidí v 6 + něco už srdičko, centimetry... a já měla v 6+3 jen žloutkový váček.. no nenechám se přece ničím rozhodit, když si moje tělo ovuluje a tvoří děti, kdy chce 😀
a hlavně datum porodu podle ms, vůbec nebylo bráno v potaz a nikde nebylo uvedeno
@radullah zvladla jsem ji obslouzit jen tak tak. =D Nevim chudak, co si pani musela myslet. =D Dnes jsem byla v praci a bylo to o malinko lepsi, cely den jsem pocucavala colu a bonbony, nebo lizatko. Ale mam i sileny migreny. Koncila jsem ve tri a to je vzdy u mw krizovka. Kolem pul treti se to zhorsi a vidin vzdy vsechny svaty =D Uvidíme, jak dlouho vydrzim bojovat. Takze maminka uz to vi? Jak reagovala? Urcite byla nadšená, ze? 🙂
@helionova já byla na kontrole v 7+5 a doktor, že to odpovídá 6+0 ale že už má srdíčko a 3mm. Já měla ovulací 23dc, takže další kontrola za 3 tydny. Ale věřím mu, že to doroste 😍
@semmi Já z Brna nejsem, ale nechala jsem si tam doktora, tak jezdím tam. Víš, vůbec mi to nevadí, Brno mám hrozně ráda a po kontrole trajdám městem a tak 🙂 Letos se těším na vánoční trhy 🙂 Já zůstávám věrna Obilňáku, pracuje tam ségra, i když je zrovna na mateřské, doufám, že mi to tam zase zařídí 🙂
@priefi já beru manžela za ty 3 týdny na kontrolu sebou 😁aby si to konečně pořádně uvědomil
@tynka75 Já ji měla silnou hned, teď jen zkouším jestli tam pořád je 😁 testovala jsem až 5dni po vynechani MS. No těžko říct, vlastně nic závažného ani jednomu nenašli. Před měsícem jsme dostali i výsledky z imunologie. Já zvýšenou imunitu na spermie a manžel zase jel spíš na kvantitu než na kvalitu😁 měla jsem se začít cpát zase nějakým hormonama na snížení imunity a pak jít na IVF..a nestihla jsem je ani začít brát. Čekala jsem právě na MS. Tak teď zase nevím jestli je radši nebrat. Zítra mám volat imunolozce.
@priefi děkuji moc no já doufám že to vše klapne hlavně mám strach abych sebou nesvihla pri obřadu stani mi vůbec nedělá dobře tak snad budeš mít pravdu a budu nabita adrenalinem 😂😂 zatím ty poslední dny před svatbou mám pocit že se zblázním od rána litame a zařizujeme a už se těším až bude po 🙂

@kikika87 Tak to je parádní zjištění. 🙂 gratuluji 🙂
Já jsem byla minuly tyden 6 + 3 a byl vidět jen žloutkovy váček, malá bublinka...takže určitě je dobře, že jdeš až za delší dobu, protože jinak by ses víc stresovala.