icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

helionova
30. kvě 2018

@kikika87 Tak to je parádní zjištění. 🙂 gratuluji 🙂
Já jsem byla minuly tyden 6 + 3 a byl vidět jen žloutkovy váček, malá bublinka...takže určitě je dobře, že jdeš až za delší dobu, protože jinak by ses víc stresovala.

misakri
Autor odpověď smazal
kikika87
30. kvě 2018

@tynka75 Dekuju. Ona mě i sestra takhle objednala, když jsem ji řekla poslední MS. Koupila jsem si dost testů a co tři dny zkouším jestli tam pořád je😁 posuk co...

kikika87
30. kvě 2018

@helionova To tedy 😊 v červenci jsme měli začít druhé IVF a vůbec se mi do toho nechtělo, tak jsem teď fakt šťastná. No bude to dlouhých 14dni ! A kdy jdes znovu?

misakri
Autor odpověď smazal
kikika87
30. kvě 2018

@misakri To už jsem zjistila😁 manžel mi říká, že jsem blázen. Ale stejně jako já tomu ještě pořádně nevěříme 😁 Naštěstí se i cítím jinak než normálně, takže zatím vím,že tam je ♥️ No prostě, poprvé v životě těhotná...zvláštní pocit 😊

tynka75
30. kvě 2018

@kikika87 Nejsi 🙂 já taky testovala jestli sílí až do krve 🙂 myslím že to normální 🙂 a jaký jste měli problém, že jste šli do ivF?

horvathova3
30. kvě 2018

@misakri 😍 gratuluju.
Já jdu zase 14.6. na kontrolu tak snad pořádně vyroste. Dohanime velikost mezi PM a UTZ 😁

tsasenka
autor
30. kvě 2018

@tynka75 Já budu rodit určitě na Obilňáku, do třetice a snad i naposled 🙂 Na screening chodím sem, k dr. Vlašínovi:
http://prenatal.cz/
@priefi U vás jsou tak časté kontroly? U prvního, protože to bylo po samovolném potratu jsem chodila jednou za 3 týdny. Minule po 5 týdnech. Tak teda uvidím, jak to bude teď.

tsasenka
autor
30. kvě 2018

@misakri Krásná fotka a už i velké miminko 🙂 Kdy máš termín?

kreveta1
30. kvě 2018

@kikika87 chápu ten pocit :D tři roky se na mimčo těšíme, a když jsme jeli s přítelem z prvního ultrazvuku, tak v autě bylo naprosto hrobové ticho :D a pak říkam : ty vole, budeme mít dítě, co budeme dělat ?? a přítel : no co já to nevim, ale ty budeš rodit :D :D :D prostě zvláštní pocit :D

helionova
30. kvě 2018

@kikika87 já taky pořád testuju, pro jistotu 😃 takže jsme dva pošuci. Mám rozumného doktora, tak jdu zítra. Tak snad tam už něco bude, protože jestli ne, tak asi vyskočím z kůže. Každopádně vím, že stáří bude určitě mladší než podle ms. Měla jsem to tak i u syna a ted vím, že ovu nebyla uprostřed cyklu... tak uvidime o kolik to bude 🙂
tak to je jasný, já mám po zamlklem a radši se ani neraduju, ani potichoučku potichu, abych to nezakřikla.

helionova
30. kvě 2018

@kreveta1 Já jsem byla při prvním těhotenství taky mírně v šoku. I když jsem strašně chtěla, tak pak až to přišlo, to bylo takové to.. a co s tím jako budu dělat? vždyt z toho vyroste drzý puberťák 😀

horvathova3
30. kvě 2018

@helionova u nás je mladší o 12 dní. Tak pak dej vědět jak u tebe 😄

helionova
30. kvě 2018

@horvathova3 věřím, že to bude hodně podobné, protože syn byl taky přesně o 12 dnů 😀 Navíc jak vidím, že tady má plno lidí v 6 + něco už srdičko, centimetry... a já měla v 6+3 jen žloutkový váček.. no nenechám se přece ničím rozhodit, když si moje tělo ovuluje a tvoří děti, kdy chce 😀
a hlavně datum porodu podle ms, vůbec nebylo bráno v potaz a nikde nebylo uvedeno

semmi
30. kvě 2018

@radullah zvladla jsem ji obslouzit jen tak tak. =D Nevim chudak, co si pani musela myslet. =D Dnes jsem byla v praci a bylo to o malinko lepsi, cely den jsem pocucavala colu a bonbony, nebo lizatko. Ale mam i sileny migreny. Koncila jsem ve tri a to je vzdy u mw krizovka. Kolem pul treti se to zhorsi a vidin vzdy vsechny svaty =D Uvidíme, jak dlouho vydrzim bojovat. Takze maminka uz to vi? Jak reagovala? Urcite byla nadšená, ze? 🙂

semmi
30. kvě 2018

@tsasenka jeee jai take z Brna? Ja dcerku rodila v Bohunicich. V lednu 2015 a bylo to tam fajn. Tak se asi vratim zpět na místo činu. =D

horvathova3
30. kvě 2018

@helionova já byla na kontrole v 7+5 a doktor, že to odpovídá 6+0 ale že už má srdíčko a 3mm. Já měla ovulací 23dc, takže další kontrola za 3 tydny. Ale věřím mu, že to doroste 😍

tsasenka
autor
30. kvě 2018

@semmi Já z Brna nejsem, ale nechala jsem si tam doktora, tak jezdím tam. Víš, vůbec mi to nevadí, Brno mám hrozně ráda a po kontrole trajdám městem a tak 🙂 Letos se těším na vánoční trhy 🙂 Já zůstávám věrna Obilňáku, pracuje tam ségra, i když je zrovna na mateřské, doufám, že mi to tam zase zařídí 🙂

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
horvathova3
30. kvě 2018

@priefi já beru manžela za ty 3 týdny na kontrolu sebou 😁aby si to konečně pořádně uvědomil

kikika87
30. kvě 2018

@tynka75 Já ji měla silnou hned, teď jen zkouším jestli tam pořád je 😁 testovala jsem až 5dni po vynechani MS. No těžko říct, vlastně nic závažného ani jednomu nenašli. Před měsícem jsme dostali i výsledky z imunologie. Já zvýšenou imunitu na spermie a manžel zase jel spíš na kvantitu než na kvalitu😁 měla jsem se začít cpát zase nějakým hormonama na snížení imunity a pak jít na IVF..a nestihla jsem je ani začít brát. Čekala jsem právě na MS. Tak teď zase nevím jestli je radši nebrat. Zítra mám volat imunolozce.

kikika87
30. kvě 2018

@helionova Já už teď jen jednou za tři dny, takze až v patek🤔 Já si říkám, že když už jsme čekali roky, že teď už to miminko bude držák a bude vse ok....Tak dej zítra vědět jak jsi dopadla😉

kikika87
Autor odpověď smazal
danyseq
30. kvě 2018

@krive no já dnes ještě byla na úpravě šatů a během chvilky že mě lilo jako blázen :-/ tak snad nebude takové vedro

danyseq
30. kvě 2018

@priefi děkuji moc no já doufám že to vše klapne hlavně mám strach abych sebou nesvihla pri obřadu stani mi vůbec nedělá dobře tak snad budeš mít pravdu a budu nabita adrenalinem 😂😂 zatím ty poslední dny před svatbou mám pocit že se zblázním od rána litame a zařizujeme a už se těším až bude po 🙂

kreveta1
30. kvě 2018

@priefi Můj přítel by semnou i uplně na první kontrole 🙂 i když jen v čekárně, ale byl semnou. A v pondělí jdeme na ozvy, tak se těší jak malý kluk....prožívá to víc než já :D

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
Strana