icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

sarinka_nevesta
20. zář 2018

@verunkadar jj vse ok.. Jen to bude asi poradnej chlap

tsasenka
autor
20. zář 2018

@verunkadar Já jsem měla ve 21+2 400g a prý krásně přibírá. Teď už mi mimi bude vážit i můj gynekolog
@krisatko Dneska se taky chystám do drogérie něco dokoupit, ale Ty už máš asi všechno 🙂

halasovci007
20. zář 2018

My jdeme taky dneska k našemu dr. Jsme 24+3 tak jsem zvědavá jestli nám řekne váhu té naší princezničky 😊 jinak na tom velkem screeningu kolem 21tt jsme měli pod 300g něco málo a byly jsme malinký.

halasovci007
20. zář 2018

@krisatko můžu se zeptat co je na první fotce to Happy mimi?

krisatko
20. zář 2018

@tsasenka no taky jsem koukala, že vlastně mám no :D díky vzorečkům do porodnice stačí a pak kdyžtak něco pokoupíme až budem doma.

@halasovci007 happy mimi jsou vlhčené ubrousky, ty jediné asi budu kupovat nové.... jsou z teta drogerie

priefi
20. zář 2018

@verunkadar 1.scr.nevim, ale malicky mel crl 63,2, pri 2.scr.tj velky utz.ve 20+2 349g
@zuzekk tak sup do sebe kazdy den jedno jablicko 😉 my dom. jablicka nemame, jen co dostaneme a to spis ty domaci davam synovi, ale obcas si od nej taky zobnu 😊
@krisatko tak mrkni na garancku plinek. Obvykle ji maji dlouhou. Jinak vsimla jsem si ze mas klasicke pampers 2, jaka tam je orientacni hranice v kg? Jinak holky, vseobecny postreh, nevim jak to maji pampersky hranicne s kg, ale treba pampers premium jsou ve stejnem cisle jako klasicke pampers o neco malo vetsi 😉 Manzel min.tyden v Kauflandu si vsiml, ze maji slevu na pampers premium care, tak vzal 1, jsem byla rada, nebudeme muset uz resit, par plin nabalim do tasky a zbytek bude nosit manzel na navstevy 😊 pampers premium care ma fajn ten prouzek, jako ukazatel pocuranosti plinecky, clovek se v tom hned lepe orientuje, kdyz v porodnici zapisuje pocuranost plinek 😊 Jsem zvedava, zda i ja dostanu nejaky balicek se vzorky, minule tehu davali, ted prozatim ticho po pesine. Vzdy se chci zeptat, ale vzdy zapomenu. Pristi tyden v utery pujdeme po mesici za kontrolu, tak jsem na broucka zvedava 😊

krisatko
20. zář 2018

@priefi píšou 3-6, ale ještě bych chtěla koupit jak budou v akci ty zlaté (asi je to to premium care jak píšeš) menší.... člověk nikdy neví no... jak velké mimčo bude

priefi
20. zář 2018

@krisatko jj, to jsou ty premiumky 😉 1 u premium maji rozmezi 2 az 5kg, takze takova zlata stredni vahova cesta pro novorozene 😊 plinky se neztrati, lepsi je mit vetsi, nez mensi a pak narychlo shanet a nevyuzit ty mensi, kdezto ty vetsi vyuzijes pozdeji vzdy 😊

bemo
20. zář 2018

@krisatko já jsem koupila balík těch 1. A celý ten balík v porodnici padnul. Je tam myslím kolem 50 plínek. A pak jsem ještě minimálně 3 takové balíky využila doma, pak už jsme přešli na vel 2. A to naše děti měli větší porodní váhu, 3,75 kg a více.

Holky já když vidím jak už nakupujete a celkově se chystáte, tak jsem oproti vám úplně pozadu. Fakt zatím nemám absolutně nic, v týdnu jsem potřebovala rozměnit peníze tak jsem si koupila jedny dupačky, to je zatím vše.

halasovci007
20. zář 2018

Teď jsem z těch plínek zmatená mírně jsou to ty plínky,které berete do porodnice?Je jich tam teda jen 2ks a mám 2 balení bude to stačit?

halasovci007
20. zář 2018

22ks pardob jedna dvojka někam utekla 😂😂😎

halasovci007
20. zář 2018

Jinak co se týče ubrousků mám toto..Ještě chci koupit z DM a teď teda pro mě novinka z Tety,abych porovnala co bude vyhovovat nejvíce.Jen doufám,že to co máme alespoň upotřebíme,aby neměla malá na to reakci 😨😵

krisatko
20. zář 2018

@halasovci007 taková zásoba :D tak to já asi fakt raději po menším množství :D

malecek
20. zář 2018

Já teď naposled u Dr 23+2 pokud si pamatuju dobře a přes 600g a prý v normě.

malecek
20. zář 2018

Na test na cukrovku se tedy netěším , u syna mě na to nikdo neposlal.

tynka75
20. zář 2018

@krisatko možná se to může lišit + - hodina od toho centra já mám 3 hodky no 😀

tynka75
20. zář 2018

@verunkadar já byla 20+4 a měl 375g a říkal že přibírá dle tabulky 🙂

tynka75
20. zář 2018

@semmi to máte teda krásné fotky na to že se schovávala, já byla v úterý a poslali mě domů s novým termínem, měli jsme přes obličej namotanej celej pupečník a pak si tam dal ještě ruku, takže bez šance :D

tynka75
20. zář 2018

Jinak mám teda nakoupeno pár nových hadříků, jinak si beru od kamarádek 50-62 a pak postupně budu dokupovat. Tento týden jsme koupili kočárek a taky postýlku. Vaničku mám také od kamarádky a koupila jsem jenom k tomu zatím lehátko, hřebínek, teploměr a jednu bambusovou plínku na utírání 🙂 kosmetiku a hlavně plínky zatím nevím, jaké kupovat...na ty pampersky jsem totiž neslyšela nic kladného....

lindikova
20. zář 2018

Holky, která byste přemýšlela o Weledě. Do konce měsíce běží ten kód na 20% maminka20, plus jsem se rovnou na eshopu zaregistrovala do jejich klubu a ještě byla každá položka o 10% levnější. Nakoupila jsem za 2000 (i pro sebe olejíčky a tak) a skoro 500 sleva. To jen takový shopping tip;)

verunkadar
20. zář 2018

@tynka75 to je hezké právě, my máme málo ☹, ale ona to malá dožene.

krisatko
20. zář 2018

@verunkadar My byli 20+4 a odhad nemám, ale byla jsem o 10 dní předtím u své dr a ta píše 300g

bemo
20. zář 2018

@halasovci007 já myslím že dva takové balíky plínek budou do porodnice stačit.

semmi
20. zář 2018

@tynka75 no pani doktorka si pohrala, pořádně mě prostpuchala ze vsech stran, ale taky to vypadalo, že to bude marnej boj. Nakonec se trošku posunula. Tak aspoň tak 😕

halasovci007
20. zář 2018

@bemo já zase nechci kupovat moc těch 1 aby nám pak nebyly malé..Koupím 2 a kdyztak holt 1 dokoupim operativne 😁

tsasenka
autor
20. zář 2018

@priefi Ten proužek u plenek mají i plenky z dmka, ale myslím, že jenom ty 1, což je asi 2-5 kg 🙂 Já Ti nevím, ale v porodnici vždycky koumám, jestli ta plenečka je fakt počuraná, nebo není 😀 zlatý proužek 🙂
@halasovci007 Já si pro úplně malé mimi kupuji ubrousky Hipp a jak to dojde, tak už jedu jen v Dmkovských 🙂 A minule jsem si do porodnice (pouštěli mě 3. den) brala jen jedno balení plenek, bylo jich tam asi 25 a stačilo to.

priefi
20. zář 2018

@halasovci007 ja beru presne tyto, ale mam vetsi baleni 88ks. Do porodky si z toho veznu 10ks, at usetrim misto v tasce, pak bude manzel nosit.
@tynka75 ja na pampers premium care teda nemuzu rici kriveho slova, co se tyce tech zelenych, jsou necim napustene a syn se opruzoval. Takze ze zacatku bude premium care, pak jen na noc a pres den tesco/lidl a zkusime dadu. A mozna zkusime mistickovani, ale na to asi nebudu mit nervy 😅 trochu uvazuji i nad latkovkama, ale je to ted nejak velka veda a ztracim se v tom. Takze latkovky si mozna zkusime, ale az bude ditko starsi a bude mit spis sisky nez kojeneckou stolicku 😅
@tsasenka no ja prave taky zkoumala, zda ta plena je nebo neni pocurana, pokud nebyla fskt pocurana poradne, jako prvorodicka jsem total tapala a hnatala rukou, zda je vlhka 😅 je mi jasne, ze ted na tom nebudu lip 😂 ale prouzek to jisti 😂😂😂

Co se tyce ubrousku mame pamper sensitive, do porodky mam jedno baleni s uzaviratelnym plastovym vickem, at mrsky nevysychaj. Doma mam plastovy boxik, do ktereho davam ty klasicke ubrousky s lepivym vrskem.

tsasenka
autor
20. zář 2018

@priefi Já budu rodit sice potřetí, ale i u druhého jsem to koumala, naštěstí už jsem měla plenky s proužkem 😀 Po porodu čurají fakt hrozně malinko, než začnou pořádně sát mléko, to se pak rozjede 😉

veselaopicka
20. zář 2018

@zetta01 :D to znám ... ja ujízdím na kofile :D predtim jsem moc chuť na sladké také neměla ale teď je to šilené, každý den musim něco mít. A je fakt že jak mi bylo zle první skoro 4 měsíce tak mi čoko pomohla🙂 Mám zatí navíc jen dvě kila.

tynka75
20. zář 2018

@priefi já čekám první, takže bádám co a jak hlavně od známých co děti už mají a ty berou teda převážně ty plenky DADA, pak nějaké tesco a albert se sovičkama a nakonec z dmka ty love baby...koupím asi od každého něco a vyzkoušíme...

Strana