Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
Ahojte, včera jsem byla na kontrole, fazolka už se tam pěkně hýbe má 2cm, a říkal že odpovídá 8tt.
Ahoj holky, zase jsem v časové tísni - syn byl teď nemocný, a manžel je zase někde na výcviku, tak jsme si přehazovali syna v rodině , do toho jsem chodila do práce teď skoro pořád, a to se mám učit na příjmačky na výšku - asi houby - nemám kdy 😀
Hlásím že aktuálně nebliju - tedy bliju jen výjmečně, zato bych spaní je katastrofa - ráno se budím kolem 4:00 a nemůžu zabrat, celý den jsem pak úplně vyplivnutá - odpolední spánek s 5-ti letým dítětem nepřipadá v úvahu takže tak nějak proplouvám dny a dělám jen to nejnutnější ( sama doma v obrovském baráku, zahrada a ve stájích zvířata - je toho i tak dost) ... už aby byl manžel doma
Na kontrolu mně sestřička objednala 6.6. - budu teprve 6+2 takže doufám že už bude něco vidět.
Ahoj holky, tak jedno vím jistě nezvládám jogurty, mlíko, smetanu. No hlavně teda po ránu 😂.. ráno hrozný hlad, my bez pečiva. Tak jsem si dala cereálie s jogurtem. No aspoň jsem jela s manželem autem a ne autobusem. Střídala jsem barvy jak chameleon. A už vím kde mají v OC Chodov záchody pro příště. Chtěla jsem tam spát. Bohužel jak ani normálně nezvracim, tak jsem tam jen tak seděla a s šílenou bolesti žaludku. No už se nemůžu dočkat cesty domů autobusem. To bude jízda asi si beru raději igelitku 😂
@horvathova3 tak to mame uplne stejny, ja si dala jogurt s ovocem k snidani a peklo. Tak strasne me zacal bolet a palit zaludek, ze i kdyz ani ja bezne nezvracim (naposledy tak 11let zpatky :D ) tak to slo teda samo a hrozne se mi ulevilo. Jestli jsi to jen rozdychavala, tak to te lituju a soucitim. Fuj.
@priefi tak to jste teda meli taky povedenou svatbu :D Me se tehda nedostavila ani jedna z druzicek, napsali nam to smskou v den svatby. Ja uz vsechno naplanovany samozrejme. Moje svedkyne mela 14 dni do terminu porodu, byla rada, ze to tam ustoji a odsvedci. A manzeluv svedek - taky bratr, se celou dobu tvaril jako kakabus a nepomohl vubec s nicim. Tak jsem zaprahla vetsinu svatebcanu a nakonec se to nejak zvladlo. Ale ty nervy. Pri obradu jsem pak omdlivala, jak to na me dolehlo :D a to nejsem zadna cita. Hold, nebylo to jako ve filmu, jak jsem si malovala : D
Jinak jsem dnes vyfasovala prukazku a jsem o 5 ampulek krve lehci : D pocitam, ze utz budu mit az na screeningu, ale libi se mi, jak se vam uz fazolky vrti a hybou. : )
@radullah mě to nezvládal žaludek ale ani střeva 😂 tak jsem seděla v tom autě, byla mi zima a říkám si. Jsme na dálnici tady to prostě nejde. Jezdíme pres D1 do Prahy, takže kolony. A manžel hlavně se nepoblej, jinak se tady pobleju taky. A hlavně ta osudova chvíle na metru pojedu do práce 4 stanice a nebo pobřežím na záchod. No když jsem zjistila jak ten záchod byl daleko, tak jsem byla rada, že rozum zvítězil. Žaludek mě díky tomu bolí ještě teď 😑
@horvathova3 Tak to já dneska k snídani bionativ, to je nějaké mléko a syrovatka z farmy a vločky a nic mi to neudelalo. Ale jako to je mi tě líto, to muselo být peklo. Čekám kdy takhle něco překvapí mě!
Tak holky, prcek má 6 mm a srdíčko bije 🙂 další kontrola za dva týdny...
doktor schválil dovolenou.. a co vy? chystáte se někam?
Tak ja tedy holky zatim nebliju ale rozdychavat to je teda nadlidsky ukol :( zle mi je poradi vecer i v noci a ldyz to fakt vylozene nezaspim tak je to hruza ☹️😣😣
Devcatka taky mate jako nadlidsky ukol vycistit si rano zuby a nepoblit se pritom? : D
@radullah : i my jsme měli veselou svatbu - hostinu jsme měli v zámeckém parku pod velkými party stany - venkovní kuchyň, byla polívka v chlebovém bochníku, sele na grilu a spousta dalších grilovaných specialit, k tomu salátový bar, nicméně vypadly 2 servírky ( z řad známých) a svatebčanů bylo přes 110 - já jsem do sebe naházela trochu polívky a šla roznášet pivo protože se to prostě nestíhalo, apod. ... svatba pro mně byl jeden velký stres a pořádně jsme si užila snad je ,,únos nevěsty,, - kluci z manželovy jednotky mně na koních odvezli do nedaleké hospůdky, kde připravili malý rautek - tam jsme byli zašití asi 3 hodiny a byla to naprosto nejlepší část svatby - protože nikdo po mně nic nechtěl, já jsem ještě ani neslezla z koně a už mně kluci obskakovali ... zato ze strany manželovy rodiny jsme pak schytali pěknou sodu že jsme si dovolili na 3 hodiny opustit svatební hostinu ( přitom program pro svatebčany byl zajištěn a celou dobu jim byla k dispozici moje svědkyně , dostatek jídla a pití a živá hudba)
Jinak k blití - hlásím že aktuálně bliju jen v práci - hnusnej vzduch bez kapky kyslíku a hodně pachů - včera jsem něco řešila s paní a normálně jsem si musela držet ruku před nosem, protože ten její parfém - ufff divím se že jsem ji neobhodila lodičky ... jinak teda až tolik nebliju, zato jak mně pálí žáha ... no hnus - po všem , v lékárně jsme si včera koupila Gaviscon tak snad to bude lepší
@kesinka2406 : jůů dvojičky, jsme nějak nepostřehlav diskuzi, tak to je dvojitá gratulace 🙂
@priefi : my se fotili asi jen půl hodinky přímo v areálu ... a únos byl sice neplánovaný, ale já o něm věděla ( musela jsem se převlíct) ... no ono v tom rozměru a stylu jak jsme to naplánovali bychom se u svatební agentury nedoplatili, i tak stala svatba přes 120 tisic

@danyseq neboj to zvládneš, pak budeš tak nabitá a nervózní že to proběhne ani nebudeš vědět jak 😁