Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@priefi : tu cateringovou agentru bych dneska možná taky řešila - nicméně jsem si říkala že na polévce v chlebu a pečeném masu celkem není co řešit ... ono to bylo vpohodě až teda na ten nedostatek personálu no ... já bych asi spoustu věcí neřešila, udělali jsme si to tak jak jsme my chtěli - nelíbí se vám styl v jakém to máme ? - nemusíte tu být ... svatebčané měli všechno co potřebovali a mnohem víc, to spíš my jsme z toho měli stres a druhý den ráno jsme odevzdali klíče o novomanželského apartmá a jeli zpátky sklízet stany 😀
Ahoj holky, nějak vás teď nestíhám.Stále ještě jezdím s manželem na převazy a včera jsme šli na jahody - samosběr. Docela dobré, ke konci mě bolely záda (po 1,5 hodině) a jeli jsme dom. Ale pak jsem lehla a nemohla se hnout. Přitom mi to vůbec nepřišlo, jako namáhavá práce, jinak bych to nedělala. Dneska jsem 7+0 a do 10 jsem musela ležet. Přestávám fungovat. Během dne vás snad dočtu
@tsasenka : já byla včera celý den v práci, domů jsem přišla v půl 9 , dnes jsem vstávala v 5 a dodělávala synovi kostým skřítka ( na dnešní den dětí do školky) ... jsem zvyklá na zápřah ale poslední dny mám dost - usla bych i ve stoje ... dneska den volna takže padám do postele - ano jdu si lehnout dopoledne 😀 ... a manžel mi slíbil že vezme u číňanů nudle ať dneska nemusím vařit a vyzvedne syna z tréninku 🙂
@ange_de_la_morte no pekny :D tak to nas bylo vseho vsudy 35 kousku, takze takova komorni hostina. Bez unosu. Na obrad se mohl prijet podivat kdo chtel. Meli jsme to v nevysvecenym kostele, tak tam mohli byt i civilni svatby a vesla se tam spousta lidu 🙂
@radullah : kdyby to bylo na mně měli bychom to komorně a pak udělali grilovačku pro kamarády, ale manžel byl první v jeho rodině kdo měl svatbu a jeho rodina by nepřenesla přes srdce kdyby tam nebyly všechny babičky, tetičky, bratranci a já nevím kdo ( některé jsem viděla poprvé až na svatbě), jen manželova rodina čítala si 60 lidí ... no a kdyby tam byly babičky a tetičky manžela a ne ty moje, zas by mi to dala sežrat moje rodina, musela jsem to prostě v rámci zachování přátelských vztahů s tchánovci zkousnout
Holky,tak kontrola je za mnou,podle ms bych mela byt 9+0, ale podle utz jsem 7+2,❤ uz je taky videt ☺
holky, mám dotaz. jestli je to vůbec možný? jsem asi v 5tt a pocituju hlad. dřív jsem jedla po 3h bez pocitu hladu, ted se najím a po 2h a klidně i dřív mi doslova kručí v žaludku. Není to brzy? je to normální? kamarádka už si ze mě dělá srandu a nevěří mi. Snažím se jíst stejně jako předtím a nepřežírat se
@kristynaa_23 Me takhle pomaloucku prichazeli nevolnosti. Nejdriv jako pocit hladu, asi v sestem tydnu. Pak z toho byl takovy divny pocit v puse, jako bych se prepila vody, pak tezko. A ted musim uzobavat cely den prubezne neco. Kazdou pulhodinu. Nastesti mam chut na ovoce a zeleninu, tak to resim ji. Taky nechci byt koule 🙂
@tsasenka taky jsem byla na jahodech, nasbírali jsme 8 kg a dva jsem nepoužitelná, končím 8 týden a řeknu ti, že únava bude větší a větší...mě se stupnuje....když funguju v práci, tak doma konec, jen ležím a musím se přemáhat něco dělat....hrůza. Snad to brzy poleví, do toho mě začali bolet prsa, takže paráda, konečně se cítím těhotná :D
Ja tak nesnasim smrad z rizku kdyz se pecou 😀 pripadam si jako lempl 😀😀 nic se mi nechce je mi blbe a chci jen spat 🤨😕😕
@myskaq mě dneska doktorka předepsala nějaké čípky, mělo by se po nich alespoň trochu ulevit. Shodila jsem už přes 3kg. V lékárně je neměly na skladě, tak pro ně jdu až v pondělí, tak snad zaberou...hlavně doufám, že tenhle stav už brzy skončí. Člověku je blbě i když nějaké jídlo jen cítí, pak aby do sebe ještě něco nacpal...
Ahoj holky rada bych se k vam pridala🙂 zatim mam prvni kontrolu pred sebou ale doufam ze vse bude ok..🙂 mame doma 16mesicni holcicku ktera se narodila ve 35tt 40cm a 2kg tak doufam ze tohle tehu bude o neco klidnejsi 🙂