Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
Tak mě dneska máma vymyslela, že oslavíme narozeniny. Takže to tu musím celé uklidit a pak je obskakovat....bohužel mi zrovna dneska není úplně dobře a jsme vztekla jako prase...To bude oslavicka panecku😏 Hezkou sobotu vsem😂
Holky a kdy to planujete rict rodine? My by jsme chteli az po druhem screeningu do te doby na me prvni tehu nebylo ani videt.. ale zalezi kdyz je to druhy tehu jestli pupik nevykoukne driv..mam 46 kg tak to moc maskovat nepujde😅😅
@1nelinka : u nás bude asi otázka času kdy to prostřelí syn 😀 tomu už jsme to řekli, protože měl o mně strach že furt blinkám a taky že ho nechci zvedat ( přece jen už není pírko v pěti letech )
Nevim jak je to mozny, ale na me to uz je videt. Zhubla jsem po dcerce vic, nez jsem nabrala (silenych 17kg), ale teda 46kg nemam : D mam 57 momentalne a pupik je silene nafouklej a vystrcenej. Takze o me to uz vi i sousedi. Jinak jsem mela v planu to oznamit po prvnim screeningu.
@malecek No tak jako přežili jsme to,ale milá hospodyňka jsem nebyla😐 pak už se mi udělalo lépe. Ale bohužel to jak jsem vztekla je hrozný,úplně mi to samotné vadí.
@radullah Ano, mám je sice až příští neděli,ale máma odlétá na dovolenou. Tak jsme se este nutně museli sejít 😁 právě že to nevedi. Chci to říct min až po první kontrole u doktora. Takže ještě skoro 14dni.
@jollisek Jsem je pak vyhnala 😂 prej příště už na oslavu nepřijde....ta tak🤣
@radullah : jo břicho mám taky strašně nafouklé a každé kalhoty mně stahují v pase, kryju to volnějšími halenkami 🙂
@cerlada tchyne by si mela dat prez pusu:/ i kdyby si to myslela sebe vic tak to mohla vydrzet aspon ze slusnosti:/ my prvni hlasily taky uz nekdy v 8tt ale pak to bylo sileny neustale telefonaty tak co tak co..vsichni byla jak padly na hlavu a pak kdyz jsem ve 29 tydnu zalehla v nemocnici tak to byl uplnej konec panika propukla a trvala do 35 tt nez se mala narodila
@kristynaa_23 Já jsem na tom podobně. Nedokázala jsem shodit po druhém porodu těch 22 kg, co jsem nabrala. Jen 15 kg, takže moje váha je 79 kg a dost se hlídám, abych nepřibrala. Protože mi začínají trnout nohy a tak. Tak doufám, že moc nepřiberu, když mám takový základ
@1nelinka Já budu tutlat těhu co nejvíc, ale rozkecá to manžel 😀 Mně je takové nepříjemné, když je mi tak špatně a všichni se ptají a snad i trochu smějí, že neustále zvracím. Takže já to budu tajit, než mi to dítě odmaturuje 😀 Jinak, dokud nebude průkazka má to manžel zakázané
@radullah Jo, břicho mám taky nafouklé a to jsem nic nepřibrala, ale břicho prostě mám. Asi je to tím, že už je to mé 3. těhotenství
Holky za mnou je snad největší krok, říct to 13 letému synovi, který nikdy sourozence nechtěl. Uf.
Nakonec to klaplo.

@jollisek presne no. To je na tom to nejhorsi 😶