icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

krisatko
4. čer 2018

Ahojky. Chtěla jsem ještě chvíli počkat, ale už se mi nechce otravovat holky snažilky. Tak se k Vám taky přidám. Jsem tehu po třetí, zatím ale žádné miminko. První se "narodil" ve 22tt po ukončení kvůli vvv. Druhé se vzdalo v 8tt letos v lednu. Tak snad teď už to bude oukej. Jsem asi 7tt, zatím bez větších potíží. Jen je mi občas nevolno, což jsem doteď ani při jednom tehu nezažila, tak je pro mě novinka zjišťovat, co můžu a nemůžu jíst nebo pít po ránu aby mi nebylo soufl. Pokud všechno dobře dopadne, termín by mi měl vycházet na moje narozeniny 😂

priefi
Autor odpověď smazal
krisatko
4. čer 2018

A když vás vidím přidávat bruska tak já teda zatím žádné nemám. A doufám že to bude jak s prvním kdy i v tom pátém měsíci se mě všichni ptali kde hop mám 😁

krisatko
4. čer 2018

@priefi ahojky. Já jdu zase ve čtvrtek 🙂 pořád si mě zve každý týden

priefi
Autor odpověď smazal
krisatko
4. čer 2018

@priefi to je od něj opravdu "milé" 😁

kikika87
4. čer 2018

@radullah No pěkný brisko😊 tak takové ještě nemám,ale ty jsi ode mě napřed. Ja jsem teprve 6tt. Kdoví co mi naroste za 3 týdny 😁

malecek
4. čer 2018

@krisatko moc držím palce!!! 🙂

malecek
4. čer 2018

@priefi mě právě až s tím ascorutinem a magnesiem, ne ted už díkybohu ne, dr říkal, že už nemám z čeho špinit, že je tam vše čisté jak má být. neboj bude to v pořádku 🙂

malecek
4. čer 2018

@krisatko já v prvním těhotenství taky ze začátku žádné břicho neměla až od konce 7.měsíce buben jak blázen, a ted jsem v 9tt a břicho mám už jak balon, že už to ani pomalu utajit nejde.

janinak85
4. čer 2018

Ahoj holky, tak zítra už jdu konečně na první kontrolu a těším se co uvidím na utz. Měla bych být 7+1, u prvního jsem byla na první kontrole v 7+5 a už bylo mimčo i srdíčko krásně vidět.
Jak tu probírate ty bříška, tak já jsem trochu silnější postavy i s velkýma prsama, takže na mě to v prvním těhu pořádně začlo být vidět až v 8mesici, tak jsem zvědavá co bude teď, nafouklá jsem jak pátrací balón.
Jo a taky je vám celý den na zvracení a na omdlení? U prvního to tak zlý nebylo. Někdy mi už z toho hrabe, pořád pořád špatně. Ale utěšuju se, že to po prvním trimestru přejde. 🙂

tsasenka
autor
4. čer 2018

Holky, tak jsem si dneska volala sestřičce, že jsem těhotná a že bych se chtěla objednat na kontrolu. A sestřička mi řekla a co jako? 😀 Trochu zmatená v pondělí ráno. Takže zítra v 8 a snad to bude všechno OK 🙂

jollisek
4. čer 2018

@janinak85 at ti zitra vsechno dobre dopadne 😉
Mam to uplne stejne jako ty,cely den je mi spatne a na omdleni. Myslela jsem,ze pri prvnim tehotenstvi mi bylo hodne spatne,ale kdyz to srovnam s tim,jak je mi ted,tak mi spatne fakt nebylo.

1nelinka
4. čer 2018

@tsasenka muzu se jen zeptat v kolikatem si tydnu? Ja nejak porad nevim kdy tam mam jit..sestricka mi rekla at prijdu kdykoliv ve stredu rano😂😂

horvathova3
4. čer 2018

Ahoj holky, tak se s váma loučím. Přeji všem šťastné konce.

krisatko
4. čer 2018

@tsasenka zajímavé no... Asi neměla svůj den. To u mojí doktorky se střídají sestřičky dvě. Ta první - stará, je příšerná. Po odběru krve modřiny jak blázen, zmatená jak lesní včela, při prvním tehu (přestože věděla že jsem poprvé a vůbec nic nevím - nejsem čtecí a studující vyhledávací typ, všechno beru jak to přichází) mi nic neřekla, že mám nosit na poradnu moc, že si mám zajít k zubarce, k obvodacce na EKG atd. Ta druhá je naprostý opak. Věkově asi jak moje mamka, citlivá, empatická, odběr krve ani nepoznám že už bere, ani modřiny nemám, pamatuje si mě jménem, všechno pěkně vysvětlí. Takže už se objednávám vždycky jen tak aby tam byla ona.

janinak85
4. čer 2018

@tsasenka to je dobrý teda. Mě se poprvé i teď, když jsem volala, že jsem nejspíš těhotná a chci se objednat na kontrolu, zeptala "a chcete být?" Jsem byla trochu vykolejená z takové otázky.😂

priefi
Autor odpověď smazal
jollisek
4. čer 2018

@horvathova3 co se stalo?😔😔

radullah
4. čer 2018

@horvathova3 neee : ( vzdalo to? Nebo spatny po kontrole?

horvathova3
4. čer 2018

@priefi
@jollisek
@radullah v Sobotu jsem jela k Apolináři, ze mám na vložce tmavý výtok a poboliva mě podbřišek. Tak s velikou "ochotou" mě hodně protivná doktorka vyšetřila, že je v pořádku a prcek od úterý vyrostl o další 4mm. Srdíčko tlouklo dostala jsem akorát Ascorutin. A ať se uklidnim.. tak jsem se jim tam ještě omlouvala, že jsem hysterická.
Druhý den mě břicho bolelo víc , tak tam volám jestli mám přijet, že trochu krvácím. Bylo mi řečeno že, ne je to normální po předchozím vyšetření. No nakonec jsem strávila hodinu na záchodě, tak strašně to krvacelo. Nakonec jsem ho i viděla. Nejhorší okamžik v životě, pořád to nemůžu vymazat z paměti 😫😭. Moc to bolí. Doktor včera konstatoval, že kyretáž nejspíš nebude nutná. No teď jsem na Neurolu, mám do pátku neschopenku manžel dostal OCR...

krisatko
4. čer 2018

@horvathova3 drž se, bude lépe. Krvácení jsem zažila v lednu, s rozdílem že neodešlo samo a na revizi jsem musela.

sticker
radullah
4. čer 2018

@horvathova3 Ach...to je mi tak strašně líto :,( 😢 Drž se, myslíme na tebe!

priefi
Autor odpověď smazal
jollisek
4. čer 2018

@horvathova3 to me strasne moc mrzi 😔😢drz se, myslim na tebe!

cerlada
Autor odpověď smazal
semmi
4. čer 2018

@horvathova3 je mi to moc lito. =-( Preji vám, az se zadari co nejdříve.

kikika87
4. čer 2018

@horvathova3 Moc moc mě to mrzi😞 Snad brzy se zase vše v dobre obrátí ♥️

horvathova3
4. čer 2018

Moc děkuju ♥️.. jediné co doufám, že mi brzy splaskne břicho. Strašně se mi nafouklo a na ten 9tt to opravdu vypadalo spíš jako na 13tt. Nemůžu to vidět vůbec v zrcadle nikde

janinak85
4. čer 2018

@horvathova3 přeji hodně síly 💛

Strana