icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

danyseq
11. čer 2018

@tsasenka děkuji moc

crazy_girl3
12. čer 2018

@danyseq já jsem teda taky úplně vyždímaná, včera jsem spala odpoledne 3 hodiny a pořád jsem byla mimo....jak ti je dnes?

tynka75
12. čer 2018

Jak to taky tak čtu, tak jsem jediná, které nic není? kromě teda únavy spíš až večer? 🙂 Všem přeji, ať nevolnosti brzo ustoupí a at si to konečně užijete na plno 🙂 držte se 🙂

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
tynka75
12. čer 2018

@priefi v 10

tynka75
12. čer 2018

@danyseq snad ti bude líp..

priefi
Autor odpověď smazal
tynka75
12. čer 2018

@priefi měla jsem asi 2x za celou dobu nutkání že to fakt vypukne, ale pak jsem to nějak rozdýchala a v pohodě 🙂 Myslím, že to bude po tatínkovi, ten má rád hodně jídlo 😀 ty jsi v kolikátém?

priefi
Autor odpověď smazal
tynka75
12. čer 2018

@priefi tak to jsme kousek od sebe 🙂 tak to ti přeji, aby ti to opravdu už začalo ustupovat, vůbec si to neumím představit tak dlouho aby mi bylo špatně...obdivuji vás všechny jak to ,,zvládáte,, v rámci možností. Mě krev bral už v 7 týdnu a teď v pátek jdu na kontrolu a sdělí mi ty výsledky a snad mě už i objedná na 1.screening, abych to mohla, co nejdřív oznámit rodičům 🙂

malecek
12. čer 2018

@priefi @tynka75 taky jsem podobně jako vy ted bych měla být 10tt, zítra jdu na kontrolu tak jsem zvědavá jestli je vše v pořádku.

tynka75
12. čer 2018

@malecek určitě bude 🙂 budeš mít fotku?já chci nechat vytisknout, bude to naše první 🙂

malecek
12. čer 2018

@tynka75 o fotku si chci pokud bude vše ok říct, chlap říkal že chce už taky vidět nějaký "důkaz" 😀, jak by pochodující unavený pažravec s nafouklým břichem, který chodí do lednice už i v noci, nebyl důkaz 😀 😀

sarkoc
12. čer 2018

Mě ani tak nevadí ten žaludek permanentně na vodě jako ty slabosti...co se žaludku týče, zatím jsme nezvracela, ale občas si říkám, že by bylo lépe, kdyby jo a chvilku třeba ty nevolnosti přešly...no a ta únava a slabosti je příšerná...před těhu jsem byla zvyklá do půlnoci pracovat a v pět vstávat s manželem a uklízet/vařit než se malá vzbudí...ted spím běžně 11 hodin v kuse jak zabitá a ráno hodinu vylézám z postele, prostě to nejde - motání hlavy, pocity na omdlení atd...s dcerkou jsem to měla, i když ne tolik, celé těhu, tak si radši nedělám iluze :D Jinak jsem 9+2tt, na krev a snad pro průkazku jdu 20.6., na screening 4.7. 🙂

tsasenka
autor
12. čer 2018

Holky, objednávala jste už některá do Brna na screening? Já se budu objednávat, až půjdu z poradny, ale zrovna to vychází na svátky, tak snad nepůjdu někdy v 7 večer. Nemám ještě od doktora termín, jinak bych si tam už dávno zavolala 😀

tynka75
12. čer 2018

@tsasenka já taky ještě nejsem objednaná, čekám na prohlídku v pátek.

tsasenka
autor
12. čer 2018

@tynka75 Já jdu až 22.6. do poradny a konečně se dozvím termíny a tak. Budu 10+0, i když mi to doktor bude počítat podle UTZ a podle něj mám mimino trochu starší

priefi
Autor odpověď smazal
tynka75
12. čer 2018

@priefi takže mi budou brát další krev před tím screeningem jo?mám termín 11.1. 🙂

crazy_girl3
12. čer 2018

holky, jak to máte s dovolenou? My už máme zaplacené apartmány v Chorvatsku na Istrii, budu v 11t, jedeme autem...Jsem taková na vážkách, ale tak ničemu by to vadit nemělo ne? Příští týden na kontrole se ještě pobavím s doktorkou samozřejmě

tsasenka
autor
12. čer 2018

@crazy_girl3 Já jsem letošní dovolenou odpískala. Budeme mít štěně, starší dcera pojede k babičce a tak, nikam jinam nechtěla. Já se sama bojím, kdyby se něco stalo, tak abych byla v ČR. Pojedeme za 2 roky už i s prckem 🙂

jollisek
12. čer 2018

@crazy_girl3 my jsme letos dovolenou taky odpiskali. Nejsem si jista jak dlouho u me budou ty nevolnosti trvat, momentalne nejsem schopna ani jet v aute dele jak pul hodiny 😕 takze predstava jet/letet nekam daleko - to fakt nepripada v uvahu

malecek
12. čer 2018

@crazy_girl3 já bych ráda na konci srpna bud autem do Černé Hory, nebo letecky Řecko nebo Turecko, pokud doktor povolí samozřejmě

sarkoc
12. čer 2018

My zatím nemáme nic zamluvené, ale pokud mi nebude zle, chceme jet tady někde u nás nebo za hranice na nějaký wellnes jen ve dvou, dcerku pohlídá babička...protože dovču jsme odpískali na příští rok s malým miminkem, to jet nechceme (akorát pojede asi manžel s dcerou a partou v zimě na hory), takže letos alespoň na pár dní chceme a sami, protože pak to bude chvíli jen s dětma...a pak jsme si říkali, že bychom jezdili s dcerkou na jedno až dvoudenní výlety na nějaká pro děti zajímavá místa...Vzali bychom ji i na tu dovču, bude to takové zvláštní bez ní, ale ona je ten typ, kdy momentálně jí je úplně jedno, jestli chodí po přírodě tady u nás nebo někde o pár desítek kilometrů dál a návštěva restaurace s ní je momentálně horor, takže to radši budu v klidu doma, pokud to ve dvou nevyjde 🙂

arielka222
12. čer 2018

@crazy_girl3 jedeme za měsíc autem po Slovinsku i s malým 9 měsíčním. A v září plánujeme ještě letecky někam. Minule tehu sem vše odpiskala a bála se, ale teď si to chci pořádně užít. Příští rok v létě chceme zase někam autem i s mimcem a druhým 🙂 ale uvidíme jaky mimčo bude, třeba nás malej je naprostý cestovatel a dovolene s nim jsou boží ;)

crazy_girl3
12. čer 2018

@arielka222 si právě říkám, že relax a pohoda mi jen prospěje...uvidíme, co doporučí dr. Kdyžtak bych to musela někomu prodat, už to máme zaplacené

priefi
Autor odpověď smazal
arielka222
12. čer 2018

@crazy_girl3 nám minule dr povolila ze můžeme kamkoliv, ale mě bylo právě zle tak jsme byli jen po Německu a pak na Slovensku 🙂 tak uvidíš podle kontroly, ale nebála bych se toho ;)

tynka75
12. čer 2018

@priefi aha, takže to mi nabere asi další v pátek 😀 no taky z toho mám obavy, ale věřím, že bude taky v pořádku 🙂

Strana