Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
Jinak ženy, recept na porod od moji fyzio: masírovat chodidla, a to poradně! Aspoň 10 minut, ať se pry pánové snaží;)
Tak se taky hlasim cela 2v1 po ko.Tlak vyssi,ale poslali me domu.Prej dnes mela pulka tehulek spatny tlak,ze je to z pocasi.Pak by mi pry vzali krev a delali testy-dnes pry brali dvema tehulkam a oboji dopadli dobre,ze je asi spatny bio a tlak celkove..Mame merit a hlidat..Dneska na ozvach mala poprve spala (aby ne radila celou noc)..Tak jsem ji budila a zacala kopat asi posledni dve minutky.Byla jsem tam 40minut!Nastesti v sede.Na KO ve stredu.Jinak jsme si s manzelem dosli na obidek,ptz jsem mela uz hlad,ko trvala dlouho a nez bysme neco ukuchtili asi bych umrela hlady 😂😂 mimo to se nikam ted dlouho asi nedostanu..Tak zase lezim doma a cekam..
Ahoj holky, tak ja uz lezim v porodce, dnes 41+1, zitra jsem mela mit nastup na vyvolani. Dnes od pul 4 v rano kontrakce po 10 minutach. Mam pozitivniho streptokoka a tak jsme radeji pred 8 vyrazili do porodky (kdybych nemela streptokoka cekala bych doma dokud nebudou kontrakce castejsi). Vzali me na prijem a rovnou na porodni box, i kdyz vysetreni zatim na porod v brzkych hodinach nevypadalo. Dostala jsem ATB a klystyr. Do obeda zadne zmeny a kontrakce zacaly slabnout, tak me daly na normalni pokoj a nastesti jsem dostala i obed. Takze jsem tu zatim tak trochu zbytecne 😟. A ja mela po ceste do porodky takovou radost, ze se to rozjelo samo 😣
@tynka75 moc gratuluji k chlapeckovi 🙂
@bemo To bude super dárek, to se mu bude líbit 🙂 Mně dneska od rána pobolívá břicho, takové ms bolesti, tak si říkám, už? No, ale nerozjelo se to. Na záchod chodím několikrát denně, pocit na zvracení mám taky, ale u mě to asi nebude signál, že se něco děje. Mám to takhle už dlouho.
@nika_vk To se už určitě rozjede 😉 Držím palečky, ať máš miminko brzy u sebe 🙂
@bemo : jee to bude radosti z takového daru 😀 my v sobotu si uděláme jen studený pohár a dáme mu menší dárek ( Lego stolní hru) ale oslava bude až v únoru někdy - prostě až bude malá na světě - nemám na to teď kapacitu, navíc jsem se bála že bychom oslavu rušili kvůli porodu a navíc můj taťka je stejně teď v zahraničí takže prostě si musí počkat, ale říkal že mu to nevadí - alespoň dostane dárky na etapy 😀
Holky, co jste 2v1 a uz nechcete byt, zkousely jste stimulaci bradavek partnery? Oxitocin je prece jen oxitocin
Jinak holky, vcera jsme to s manzelem v noci s Mikym vzdali a sahli pro dudlik. Nejsem na to hrda, ale ten rev, to se nedalo. A svete div se, dudlik zabral a byl klid a my mohli spat. Dudlal si ho jen chvilku, pak ho vypustil a spokojene spinkal. Tak snad to nenarusi kojeni. Dudlik sel vzdy az po nakojeni, pokud neusnul v postylce a rval. Pres den nedavam, on pres den hodne spinka, dokonce i v postylce, ale v noci? To chce byt u me a nejlepe na prsu a ja zivy dudlik byt nechci. Prece jen bradavky boli a to jeho nuchani vytvari dalsi mleko a ja nevim, co s nim.
@priefi Mně nikdy dudlík kojení nenarušil. Obě holky sály dobře a bez cavyků, a to měly dudlík od malička. Bych jinak skočila z okna... zvládnout tříměsíční koliku bez dudlíku dokáže podle mě jen jeden člověk. Chuck Norris 🙂
@lindikova sobota by se mi taky libila😄 hlavne aby jsme se dockali zitra toho kadernika😄😍

@priefi jestli to nejsou nepruchodne kanálky. To měla malá od kamarádky a furt s tím lítali na oční.
@ange_de_la_morte my taky budeme v sobotu slavit. Dárek mu dáme nejspíš už zítra, protože je snad i u mě dost pravděpodobné že už doma nebudu a protože dostane opravdu DAR tak chci být u toho, co na to řekne. Dostane od nás bicí soupravu. O takových darech by se mě mohlo jen zdát, natož na 8 narozeniny.
@tsasenka já měla v noci pěkné posličky a i průjem a bylo mi zase na zvracení, ráno jsem zjistila že jsem dokonce zhubla od minulého týdne a poprvé co jsem si i během těch bolestí říkala, tak ať už se to teda rozjede a ani ta psychika ničemu nepomohla.