Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@veselaopicka mě to dělal monitor taky, asi měsíc po narození. Infarktove stavy. Stačily nové baterky
@veselaopicka to ti nezávidím. Nám to hvízdalo jen když byla úplně maličká. Pak už nee
@pe_tu_ss_ka dneska spala semnou. Spali jsme u kamosky🙂 roztahovala se a ja padala z postele 😁🙂
@veselaopicka já mám u malého jednolůžko, a normálně spím s ním, ložnici máme ob pokoj, a nechtěla jsem lítat sem a tam v noci.. I když teď už přemýšlím, že se odstehuju zpátky, on už má první spánek asi 5 hodin v kuse, a mě akorát budí, když se tam mrska že spaní.. Ale když ho mám u sebe, tak mě akorát bolí záda, jak usnu na boku 😂
@veselaopicka nám to teď rvalo často, protože dam spat nahoru do postýlky a po řevu monitoru nacházím mimouse v dolni části postýlky a ještě otocenyho o 45 stupňů🙂
Ženský, to je zase informaci! A to se ještě v terminove skupině řeší skleničky versus nesklenicky a kojenecka vs kohoutkova voda.
Ad pindik: naše pediatra říká nepretahovat. Švagr je urolog a říká jemně stáhnout, jen co to jde, nic na silu. Tak si má pak člověk vybrat🙂
@lindikova a dneska jsem se ptala kamosky a de ji rikala do roka at pretahovani neresi.. kazdej rika neco jinyho.. no ja dam spat normalne a za hodinu je opacne nebo na pric postylky..😁 dneska spala v poledne a nohy mela mezi spruclema az po zadek. Priste vyfotim
@veselaopicka nevim kde to manzel vycetl jrstli v navodu nebo na netu, ale ty baterky se maji menit co 3 mesice myskim ze rikal.
Jak vam spi nekojeny deti??? My na dnesek 6x vzhuru ... ted mi vypila 180ml nutrilonu coz takovy mnozstvi u ni neznam. Max 130ml. Vzdy spala od 19h do tech 2h v kuse skoro se nepohla..ted? Neni ani 22h a po 4. Vzhuru s brekem.. zkousela sem davat kasi ale evidetne nechutna tak sem dala mliko.. a ja sem dopol jak chodici mumie pac kdyz uz spi tak ja spat nemuzu a pres den nez abych spala tak se snazim stihnout co nejvic kdyz usne.
@veselaopicka hele, to může být spurt. ta moje, ač kojená to má taky. posledních pár dnů to má taky tak.
jinak holky. moje drahá mudra pediatra na mě vyrukovala, jestli už dávám polívečky 😀 jako co to je? já fakt nevim
Holky tak jak jsem s prikrmem začala tak i končím Adam nic kromě úplně vody (cuketa jediná prošla) nespolkne. Začne ho hned dávit 😓
Krupku zvládne ale tu musí v ruce naslintat sám
@malecek u nas sebemensi kousek nespolkne
Ale totalni mix to dava to sni celou 125g sklenicku a 30 ml mlikq.. a z presnidavek jedine banan jabko.... jinak nic moc.
Mimochodem ... kdyz uz spime tak ja cumim uz hodinu a pul do zdi a nemuzu zabrat....prooooc ????? 😑😑😑
@veselaopicka mě i kojena s příkrmy poslední dobou vstává v noci co 2-3 hodiny. Hlad vyloženě nemá vždycky jen cucne. Podle mýho zuby.😤
@fly80 jste taky porad plne kojeny? Ja uz asi zacnu davat brzo mrkvicku. Uz po nas kouka kdyz jime.. Si pripadam jak krkavci matka, ze mala ma furt "jen" mliko 😅
@malecek kez by to u nas bylo taky tak, ja bych porad jen kojila, ale uz me všichni tlaci do prikrmu, tak si rikam, ze bude ji pul roku, ze to zkusime. A budes jen kojit nebo davat neco jineho? Myslim kasicky nebo um krome kojení ?
@veselaopicka mozna to budou nervy, jak si z toho nesva. Ja se vcera nepohodla s kamaradkou a taky jsem nemohla usnout a porad na to myslela. Nikdy bych neverila, ze tim, ze mam dite nas to takhle rozkmotri. Njn holt jine nazory..a kdyz jsem resila neco kolem male taky jsrm nemohla spat. Lehce se rekne, bud v klidu, ale to podvedomi to furt zpracovává
@halasovci007 já už ne 😂 a Rozka je, ale má k tomu jednou denně příkrm. Víc ho zatím nesni
@veselaopicka kolem 6m je sppurt 😉
@malecek ani total mix s hodne vodou?
@veselaopicka jsi pretazena, proto Ti neslo usnout
@fly80 nejdriv jsem nechapala tvuj koment a pak jsem vybuchla smichy na celou postu, kde cekam frontu 🤣🤣🤣🤣
Holky, tak malej dnes 7m (korigovaně 5m a týden) .. Měsíční bilance 8050g (+650g), 70cm (+2 cm), zuby žádný (i když je protivnej a ukňouranej a do pusy by narval kde co.), otáčí se na obě strany, na bříšku se točí kolem celé osy, snaží se plazit (zatím to vypadá tak, že se rozplácne a zaboří hlavu, zabere nohama, zvedne hlavu a kontroluje, jestli už je z, kde potřebuje 😂, když mu dám k nohám ruce, že se má o co opřít, tak se pláží obstojně, když tam nejsem, tak hučí a vzteká se, že to nejde 😂), na oběd má zeleninu +4x týdně s masem a sní už téměř 160g, ale o prso se nenechá připravit (díky obědu ze zeleniny má už přes 3 týdny klid od rourky, konečně není potřeba) 😄 první spánek večer má 5 hodinový, a pak se to snižuje na 3 a 2 hodiny, takže vstávám v noci kojit 2x a po třetí už vstáváme (snad mu to vydrží a bude se to snižovat 👏😄). Tak jsem zvědavá, jaké budou jeho další pokroky, už se těším, až se začne plazit, a nebude tu celé dny hučet, že mu to nejde 😂
@pe_tu_ss_ka Adam taky tu hlavu tak boří do podložky a pak kontroluje jestli už tam je 😂😂
@halasovci007 nenech se do ničeho tlačit, nic nikam neuteče. Minulý týden jsem se bavila s paní a ta kojila výhradně až do skoro roku. A teď jedou v blw.

@krisatko na dnesek asi 4x vzhuru + 3x co sem tam prilitla kdyz rval ten monitor... hruza des. Takze pritel jel nekdy ve 23h pro novy baterky jinak bych nespala ... a dobry .