icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

veselaopicka
31. srp 2019

@halasovci007 jj necham ji je za tim a trrba na vanoce dam ty co mame z bileho zlata takovy krasnoucky ... tydle si schovame jsou taky krasny. Nase dava po druhe hexe a videla sem i ze nekde pichaji rovnou v porodnici.. 8 kg a kolik mesicu? Mame 7 kilo a za tyden 7 mesicu..🙂

krisatko
1. zář 2019

@halasovci007 Taky máme vodomila... Už jí ani nevadí, když je voda studená, prostě hlavně že je to voda! :D

pe_tu_ss_ka
1. zář 2019

Tak u nás se oficiálně leze.. Zase tušil kontrolu na rehabilitaci 😂 jinak také miluje vodu, včera mi v rukou úplně poskakoval v bazénu 😄

veselaopicka
1. zář 2019

@pe_tu_ss_ka u nas se pomalu zacina lozit... davam tomu 14 dni a poleze jak drak.

pe_tu_ss_ka
1. zář 2019

@veselaopicka já jsem zvědavá, kdy nabere rychlost.. A jakou z toho má radost.. Jinak u nás dneska poprvé lezení, stání, a že šikmého sedu už má normální 👀 jako a to vše jen dneska 🙊 tímhle tempem bude brzo chodit 👀👀

krisatko
1. zář 2019

@pe_tu_ss_ka jojo u nás to bylo taky tak, že když se rozlezla ten den odpoledne už seděla a začla se opírat o ty nohy do polostoja. Teď už dělá to že ke mě přileze, doslova si vyřve abych jí podala ruce, ona se o ně zapře a šup je na nohách :D

pe_tu_ss_ka
1. zář 2019

@krisatko já to ani nestíhám pobírat, se otočím a on už umí něco jiného.. A dneska tedy padl za vlast dřív než je obvyklé a hlavně spal víckrát i přes den.. Úplně se dneska zničil 😂

halasovci007
2. zář 2019

@veselaopicka 7 měsíců a 16 dní, jenže naše váha nemusí být přesná a k dr jdeme až v září. No malá má k našemu retro kočárku i retro nausnicky po mě. Ani bych je neměnila, ale malá ztratila ten konec vzadu a tam je ostrý hrot a mimo to jsem se bála spolknuti. Později jsem našla ale už jsme nechali ty po mě a k narozeninám nebo k Vánocům koupíme taky z bílého zlata (ty po mě jsou že zlatého)..
@krisatko jako co znamená u vas studená? Ta naše čochtanka se koupala ve 24 stupnovem bazénu 😲😅 ale dnes to vypadá že letos naposledy, u nás se rapidně ochladilo a od noci prší
@krisatko u nás slouží jako opěrka když si sednu k ní na deku a šplhá po mě 😅

krisatko
2. zář 2019

@halasovci007 jojo taky tak nějak, ale už byla právě i v přírodní vodě a tam fakt nevim kolik stupnu to mělo... ale já tam strčila jen nohu :D A ona se tam ráchala s manželem jak nic.

pe_tu_ss_ka
2. zář 2019

On se snad nezastaví... Teď jsem jen periferně viděla, jak se ke mě něco blíží... A on se zapřel o dřevěnou hračku z ikei, kde se provlékají ty dřevěné tvary přes ty tři zakroucené cesty a začal mi tu chodit po kolenou ve vzpřímeném kleku 🙊🙊🙊už se bojím otočit, co bude zase umět 😂

krisatko
2. zář 2019

@pe_tu_ss_ka :D to u nás se dneska skoro celej den spí. Uplně nevím jestli se nemám bát že bude nemocná, jak se ochladilo tak dala 3 hodiny dopoledne a pak ještě hodinu a půl po obědě.

pe_tu_ss_ka
2. zář 2019

@krisatko no u nás dal asi jen 2x půl hodiny, vůbec nevím, kde tu energii bere.. Protože je jak na speedu, jede a jede 🙈

bemo
Autor odpověď smazal
veselaopicka
3. zář 2019

@bemo jeeee to je detiii jako smetiii 😁😁😁 jako obdivuju te ...nedala bych dve momentalne natoz jedno.

malecek
4. zář 2019

@bemo super fotka 😍

malecek
4. zář 2019

Ahojte, nějak zase nestíhám, ale aspoň tady pravidelně čtu co u vás nového.
U nás se klube šestý zub , Ada už couvá trysko stylem. Dopředu už se semtam taky zadaří a párkrát už se mu spíše omylem podařilo z boku sednout.
Včera jsme byli v poradně na 8. měsíční prohlídce a má 73cm a 9,3kilo.
Vše ok , na lezení a sedění má prý ještě do desátého měsíce čas tak prý si mám ještě užívat pohody 😂😂😂
Už můžu dávat i jogurt na svačinku.

pe_tu_ss_ka
4. zář 2019

@malecek malej je stále bezzubka 😂 a má skoro naše míry, také má skoro 9,5kg a určitě kolem 75cm..

krisatko
4. zář 2019

Holky já nechápu kam ta naše holka spěchá. Sotva se drží na nohou, když už se na ně zvedne a od včerejška se tváří že jako deme chodit... Nejraději si stoupá tak že k nám přileze, začne vřískat dokud jí nepodáme ruce a ona se o ně zapře a stojí. No a včera když tohle udělala tak hned začala dávat nohu dopředu, že prej " já jdu tak bacha mamko" :D

pe_tu_ss_ka
4. zář 2019

@krisatko hustý 😂 tak malej dnes chválený, ale nemáme ho podporovat ke stoji, a už vuebc ne k chůzi ve vzpřímeném kleku.. Musí pořádně dopilovat lezení, aby zapojil i spodní část zad a dělal ty dlouhé kroky po čtyřech, že to prý pak pomůže ke správnému stojí.. Jako když to bude dělat sám, že ho máme nechat, ale cíleně ho nepodporovat.. 🙊 Krásné předvedl i šikmý sed, ale musí trénovat i na druhou stranu, a za 14 dní se jde zase ukázat.. ☺️ Taky nevím, kam jako spechaji.. Jinak pozor na chůzi za ruce, dokud to děti nedaji samy v prostoru, tak se nemá pomáhat.. Je to jako nepomáhat stát, pakliže se zapira rukama, tak také nezapojuje správně svaly.. Ale jako hustý ti naši nedonošenci 😂

fly80
4. zář 2019

U nás taky někam chvata, ale tedy k mé nelibosti 😂 Holky, asi se rouham, ale mě to vážně štve. Taky už si stoupá, ale leze rychlostí fredky. Takže už doma skoro nic neudělám. Sice mi dole pohlída tatínek, ale nemůžeme ho otravovat celý den. Takže za ní pořád lítám. Jen ji položím k hračkám, chvilku si hraje a už zase straduje. A vždycky někam, kam by neměla. Jak jinak že. V sobotu jsem ji našla první zub, naštěstí se to u ní nějak neprojevuje. Takže sem ho našla když už byl pořádně prořezaný. Kojení už jí nějak nenaplnuje, ale z příkrmy sní vždycky jen půlku a pak už papulu neotevre. Takže každou chvíli řve, že má hlad. Tohle je hrozně náročné období. A jak tu byla ještě starší, tak to už bylo total masakr. Mám doma jak kdyby tu bydlelo s námi pět neorizpusobivych 😂😂😂

fly80
4. zář 2019

Ještě sem chtěla napsat, že je tak moc jiná než její sestra. Snad úplně ve všem. Takže se všechno učím jak prvorodicka 😂😂😂

krisatko
4. zář 2019

@pe_tu_ss_ka no nech být sak já ji nechci nechat ale když už po několikáté za den ti sedí dítě u nohou natahuje ruce a vriska že si chce stoupnout 😂 ale dělám to že pokud zavravora tak ji nepomaham ale "spadnu ji" na zadek stejně jako by byla jen opřená o gauč třeba.

veselaopicka
5. zář 2019

Neni mezi vama nekdo kdo ma prodluzovane rasy???

martinasip
5. zář 2019

@veselaopicka ja idu dnes

veselaopicka
5. zář 2019

@martinasip ja jsem je prave mela driv 2 roky pak jsem si je sundala protože jsem strašně oteklá to bylo loni v květnu To jsem byla zhruba ve třetím týdnu a v pondělí jsem si je chtěla dát znova a přes noc jsem tak strašně oteklá že jsem neviděla na jedno oko tak jsem musela zpátky do salónu a nechat si je sundat Ale od té doby mám oči i kdybych měla silný zánět spojivek kapu kapky ale nic nepomáhá Tak právě jestli nemá někdo zkušenosti štve mě to protože jsem na ty řasy byla zvyklá

martinasip
6. zář 2019

@veselaopicka tak nakonec nic odmitla mi je dat ze svoje mam hezke tak mne dala na Moje enom vyzivu a hotovo. Mozna mas nejaku reakci na lepidlo?

sarkoc
6. zář 2019

Ahoj, nestíhám to tu už vůbec sledovat, ale jdu vám ukázat po dlouhé době Stepanku,8 měsíců ji bylo před 2 dny, je to hubenour sama ruka sama noha (73 cm, 7470 g), ma 2 zuby a má se čile k světu ☺

veselaopicka
6. zář 2019

@martinasip jj alergie na nejakou slozku v lepidle...

veselaopicka
6. zář 2019

@martinasip ja jsem teda nezazila rasarku ktera by to rozmlouvala... ono ti to tvoje rasy neznici kdyz si to v pripade problemu nechas sundat odborne.. ja poprve kdyz sem mela reakci tak sem si je o vikendu ty umele doslova trhala a nakonec sem skoncila bez ras mela sem tak 10 ras na obouch oci a trvalo 2 mesice nez mi to dorostlo zpatky vypadala sem jak sasek😀😀🤘

veselaopicka
6. zář 2019

@sarkoc to je kocicka 🙂🙂🙂

Strana