Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@priefi mě je to asi celkem jedno, vždycky jsem si myslela, že pokud páreček, tak aby byla starší holka. Ale zase mám pocit, že když bych měla mít dvě děti stejného pohlaví, tak ať jsou to radši dva kluci. Teď bych ve výsledku chtěla asi radši kluka, ale jen kvůli manželovi. On po něm strašně touží, aby mohl mít rodinné jméno. Tak kdyby byl už teď, tak to podruhé nebude takový "stres". Můj vnitřní pocit je spíš ta holka, ale to je spíš asi ovlivněné tím, že to tak vychází podle všech babskych rád, než že by to byla intuice 😃 manžel je zlatíčko, pořád mi říká, jak mi to sluší, i když mi pěkně leze břicho. Do prcka se prý dnes "zamiloval hned jak jsem ho na tom UTZ viděl" 🙂
Holky, už jste některá dostala žádanku na ten utz ve 20. tt? Já jdu k doktorovi a v pátek a jsem zvědavá, jestli si to budu muset platit, nebo mi dá žádanku.
Ahoj holky, všechny zdravím. Taky jsem nevypátrala, jak to je s tím screeningem ve 20. tt - objednala jsem se rovnou při tom prvním a dr. jsem pak poprosila o žádanku, ale nějak jsme to zamluvily, tak nevím, jestli mi jí dá. Ale já myslím, že ano. Jinak podle poslední kontroly to vypadá, že mrňousek je kluk 🙂 manžel je nadšený. Já sice trochu doufala v holčičku, ale byla jsem úplně dojatá, a srovnaná s klukem tak za 5 s 😀 Už tomu pomaličku začínám věřit, že fakt budeme mít miminko. Zítra začínám 16. tt, letí to úplně neuvěřitelně. Už pořizujete první mimivěci nebo ještě čekáte? 🙂
Já jsem měla free beta HCG 38, kéž by to byl kluk 🙂. Byl špatně natočeny, podle utz to neslo ani hádat.
Holky jedete některá k moři letos ještě? Já bych chtěla, nemám žádné problémy, doktor není proti, ale pořád nevím....😒
@tsasenka ja jdu v pondělí, tak jsem zvědavá. 😕 A jsem tedy dost rozčilena. Na FB psala nejaka paní, jak kdyz se nahlásí zenska na sociálku a je na hmotné nouzi, ze ji proplati plastiku bricha a jde to tak pry i s prsama! Tak se tam kuly pykle, jak odejdou tyto dámy na ÙP a domlouvaly si tam mezi sebou postup. To jako vážně takové věci pojišťovny proplati??? A s ultrazvukem, který je opravdu důležitý dělají caviky?! Nebo s leky pro nemocné děti. Ma kamaradka se musí divat, jak jeji syn- autista se svalovou distrofii je na tom den ode dne hůř, protože nemá miliony na lék ze zahraničí a příspěvky žádné nejsou... toto mě opravdu zvedá ze židle... 🙅
Holky tak dneska někde musela spadnout lavina kamenů z pořádně velké hory. Vypadá to že je všechno naprosto v pořádku, pan doktor Vlašín byl velmi milý, profesionální, vše kontroloval dvakrát až třikrát. Nakonec naprosto bez nějakých procent a nebo zaváhání nám sdělil, že jestli máme vybrané jméno pro holčičku, tak si ho máme dobře zapamatovat. Celkový výsledek i s odběrem krve bude zítra, ale utz vyšel dobře. Jsem ráda, že jsem do toho Brna jela. Takže u mě všechny indicie klaply. Čínský kalendář, soda i prstýnek
@priefi
@misak48 s tím jménem po otci jsem na tom stejně jako priefi. Neexistuje. K čemu to je to netuším, ale přijde mi to takové... No .. možná jako že ten syn pak nemůže být úplně plnohodnotná osobnost jedinečná, když má jméno stejné jako otec, děda, praděda a já nevím kolik ještě zpětné mužských v rodině. Tchán to na mě zkoušel i dominicka, že je snad jasný že to bude Pavel. Tak jsem ho velmi rychle vyvedla z omylu.
Já ten zvyk stejných jmen nechápu. Vždyť musejí mít hrozny problém s poštou. Jak poznají, pro koho je dopis, když bydlí tři jmenovci na jedné adrese? Dcera by se mohla jmenovat po mně, příjmení bude po otci a k záměně by nedošlo 🙂.
@tsasenka Já mám od doktorky takový papír kde jsou vypsané všechny ultrazvuky, které mě čekají u toho ve 20tt je psáno, že hradí pojistovna.
@tynka75 Určitě bych neváhala a jela. Já už jsem byla, asi v 10tt, nevolnosti mám do teď. Ale tam mi prostě bylo dobre, protože sem mohla odpočívat kdykoliv jsem chtěla. Takže určitě doporučuji 😉👍
Za mě jméno po otci nikdy, je to přinejmenším nepraktické. Samotné se mi to potvrdilo minulý týden, kdy jsem zákazníkovi spletla smlouvu, má stejné jméno jako otec, stejnou adresu a každý jiné IČO. No prostě peklo....Já tu smlouvu predelavala 3x.
Řekněte mi, já jsem teď hrozně hloupá...jestli mi to dítě tlačí i na mozek😂 Máte to taky některá?
@tynka75 my jedeme koncem léta kdy budu ve 21tt. Měli jsme to už zaplacené, než jsme zadělali na naše neplánované miminko. Hrozně moc se těším, nebyli jsme u moře 6 let. Jen doufám že už mi bude dobře. Ale myslím že budu v takové psychické pohodě že to zvracení už prostě přejde.
@krisatko tak to je fajn, teď už si to můžeš začít užívat.
Jinak co se týče oblečení, tak jen čekám na pohlaví a začnu ve velkém třídit. Mám tři holky a jednoho kluka, tak uvidím co půjde z domu, ale ráda bych kdyby to růžové 😀

@priefi Jj na ultrazvuku jsem byla taky. Ten byl taky v pořádku. Tak ty další testy beru už jen jako formalitu. Tobě držím palce ať vám to taky dobře dopadne, ale věřím, že i vaše miminko je úplně v pořádku 😉