icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

bemo
29. črc 2018

Koukám že řešíte jména. Tak já mám vybráno jméno pro kluka a to Šimon a pro holčičku zatím nevím a trochu doufám že ani nebude třeba ho vybírat 🙂 ale pokud ano, tak to bude oříšek, máme doma tři holky a mám pocit, že ta jména co se nám líbí jsme si už prostě vybrali 🙂 Já jméno které chci říkám otevřeně a je mi upřímně úplně fuk komu se to líbí a komu ne. Je to naše dítě a jaké jméno dávají ostatní taky neřeším.
@tsasenka jméno Mikuláš se mi taky moc líbí. Hodně se mi to zalíbilo když jsem ležela v porodnici se synem, tak tam byla maminka a měla Mikuláška.

priefi
Autor odpověď smazal
1nelinka
29. črc 2018

@kikika87 super👍Ja msem take obednana na 17.9 tak doufam ze mi da mudr tu zadanku😂😂

kikika87
29. črc 2018

@1nelinka Já jdu 14.9.😁

1nelinka
29. črc 2018

@kikika87 drzim palecky a ke komu jdes?

kikika87
29. črc 2018

@1nelinka To netuším, to mi neřekla. Já tam stejně nikoho neznám, tak nevím podle čeho bych si vybírala 😉 a ty ?

kikika87
29. črc 2018

@priefi No tak to potes koste, seš o tři týdny prede mnou...mě všichni slibovali, že to přejde. Já nevím co mi pomáhá, ale jim čím dál méně. Aspoň tolik nenaberu. Ono stejně v těch hrůzných vedrech, nema clovek takovy apetit. Dnes sem nevystrcila nos z domu👍 ale právě sem manžela poslala pro zmrzlinu, šlehačkou, mléko a lentilky😂👍

1nelinka
29. črc 2018

@kikika87 ja je taky neznam jen mi bylo doporuceno nechodit k mudr kulovanemu ze je to hrozny debil a velmi neprofesionalni clovek...ja byla minule u Dolezala ten byl fajn a ted jdu k mudr brezinovy

kikika87
29. črc 2018

@1nelinka Tak se můžu jedine modlit, abych nešla k tomu debilovi😂👍

priefi
Autor odpověď smazal
kikika87
29. črc 2018

@priefi Já sem musela nejdříve povinně dojíst oběd, takže je mi zase špatně a pak se chystám na ten polarkac😉 já mám asi nízký tlak, protože nevydržím ani na nohou, černo před očima. Fakt děsný. Aspoň zase nezvracim jako ty. Ale je to už strašně únavný, už to trvá dlouho 🤔

krisatko
29. črc 2018

Ahoj holky, tak my jsme dneska spáchali první rychlo těhu focení :D

priefi
Autor odpověď smazal
tsasenka
autor
29. črc 2018

@priefi Taky super jména 🙂 My jsme se domluvili na pracovních jménech. Robin a Nella, protože už fakt nechci absolvovat ty kecy, jaké hrozné jména jsme to vybrali. Takže nakonec to bude úplně, ale úplně jinak. A můžou si za to sami 😀
@kikika87 Mně je taky moc špatně. Žaludek mě nebolí, ale pocit na zvracení mám snad neustále a někdy ještě i zvracím. Končím 16 tt. Snad to bude brzy lepší 😉

tsasenka
autor
29. črc 2018

@krisatko Jinak se bojím, že to zase přejde jen porodem. Když se mi chtělo zvracet při porodu, tak jsem si říkala, že to už snad není normální. Ale zase mi říkal doktor, že čím víc je mamince špatně, tím víc je spokojené miminko. Tak si to říkám, když je mi nejhůř 😉

myskaq
29. črc 2018

My máme pro holcicku Agátku a kluk asi Daniel nebo Matthias 🙂🙂 co vy? Zatim tedy je mi docela fajn az na pupoñ 😁 rostoucii . Uz aby bylo toho 29 srpna nemuzu se dockat na druhy screening.

cerlada
Autor odpověď smazal
ange_de_la_morte
30. črc 2018

Ahojky, tak ve jménech my máme víceméně jasno - holčička by byla určitě Klárka - měli jsme to už jako holčičí volnu u prvního a kluk by byl Kristián nebo Jakub - Kristiána jsme chtěli s manželem ale synovi se to nelíbí ( ve školce mají Kristiánka a syn se s ním moc nemá rád), Kubík by prošlo i u syna ale zase Jakubů je hodně ... první syn je Matyáš - chtěla jsem aby měl stejné iniciály jako tatínek ( manžel je Michal) .... Jinak ty horka mi taky dávají zabrat - jsem každý den v práci a moc to tam nezvládám , ještě do pátku a pak mám dovolenou . Máme jet s kamarády s dětma pod stan do Adršpachů , nicméně syn má od včera teploty a zvrací - tak já doufám že do soboty to bude dobré, jinak mně švihne protože další dovolenou už nedostanu

kikika87
30. črc 2018

@priefi Vážně? Tak to jdu dnes do lékárny. No nízký tlak mám teď taky. No tak, aby byla zmrzlina se šlehačkou tak se musí dojist normální jidlo, jako to mají děti ne ?😁
Nevím jestli dneska zvládnu zaměstnání, zase mám tlak asi 90/50 a jsem ráda, že tak možná lezim😞 dokonce zkouším snídani, do teď jsem jedla až v práci. Ale asi už to nepůjde.

kikika87
30. črc 2018

@tsasenka Taky mě asi vyloženě neboli, prostě pocit na blití. A to je pak těžký něco jíst...toho do sebe moc nedostanu. A když, tak spíš sladké než slané. I břicho mám menší mi přijde než sem měla.. se vyfukuju😁

1nelinka
30. črc 2018

Teda holky zavidim vam ze uz nektere mate vybrana jmena.. my nevedely u prvniho miminka a ted jsme teda uplne marny..teda hlavne s klucicim jmenem vubec nic se nam nelibi..tak vyckavane az budeme vedet pohlavi a pak se na to vrhneme..ale rikam si ze kdyz mam vysoke to hcg 136 a soda nesumi ze by to mohla byt druha holcicka😍 no musim vydrzet do 2screeningu😂😂

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
krisatko
30. črc 2018

@priefi tak to jsou super zprávy 🙂 no já mám pocit že v tech nemocnicích a celkově tam kde screeningy dělají to nejak počítají jinak. Když mě dělali ten scr. až 13+5 a vubec jim to nevadilo

krisatko
30. črc 2018

@priefi tak podle toho co píšeš tak je šíjové projasnění na mojí zprávě LINEA NUCHEAE :D a mám tam psáno 1,2mm

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
zuzekk
30. črc 2018

Tak vás s dovolením pozprávám co nového u nás: přes prázdniny na únavu není čas, trajdám celé dny a pak spím, kdykoliv můžu (nejčastěji vytuhnu s mobilem v ruce kde čtu vaše novinky). Špatně, blití, cokoliv se nekoná, vše je sluncem zalité. Na screeningu prťousek v pořádku, má všechny prstíčky, žaludek, páteřička je vyloženě roztomilá, šíjové projasnění 1,7mm, tedy značka ideál. O pohlaví se doktor nezmiňoval, tak je to stále TO miminko, které dle manželovy volby bude Zuzanka nebo dle mojí Vendelín. Samozřejmě se najdou nepřátelé proti každému a každé jméno má zároveň své příznivce. Nevím proč, ale široká rodina o TOM mluví celkem přirozeně jako o Vendelínovi ("Chce Vendelín jahodu?") 🙂 - manžel sice tvrdil, že to na screeningu pozoroval, že to je určitě holka, ale rodina má jasno 🙂

bemo
30. črc 2018

@tsasenka to mi taky dr vždycky říká, to je dobře že zvracíte, to se miminku daří. No, já bych si myslím že by se mu mohlo dařit i na úkor mého stavu. Protože teď v těch vedrech je to teda něco, ty pachy jsou nějaké intenzivnější a pořád mám žaludek na vodě skoro celý den. Jinak já ten poslední porod docela problila, ale naštěstí jen první dobu, ale to bylo taky něco. Čekám že to musí brzy pominout.

bemo
30. črc 2018

@priefi včera večer dostal manžel taky první kopnutí, teda spíš žduchnutí

Strana