icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

myskaq
12. srp 2018

@zavodnice ja teda musim rict ze ja s tou bolesti hlavy taky bojuju. Snazim se dodrzovat pitny rezim ale vecne skoncim u paralenu a ani ten kolikrat nepomuze. :/ takze fakt zabava.

zetta01
12. srp 2018

@kikika87 tak to se ti teda vůbec nedivím jako, je to od nich pěkně hnusný. Ale tak prostě s tím nic neuděláš, je to hodně o povaze člověka. Já jsem hold ten typ, že i kdyby se mi něco nelíbilo budu držet pusu a nebudu nic říkat,jelikož vím, že prostě to pro nás nevěsta připravila s tím nejlepším úmyslem a chtěla, aby jsme si toužily a tak snad kamarádky nejsou takové chudinky, aby si projednou nemohly dopřát něco lepšího než nějaký burger ze stánku. Náhodou mě se tvůj nápad moc líbil a mohlo to být fakt super, kdyby to tak nepokazily ☹

zetta01
12. srp 2018

Ohledně toho pobolívání břicha to mám taky tak, ale obvykle mě bolí vždy, když začnu nový týden, tak těch pár dní. Takže mě vychází začátek dalšího týdne na středu, tak to mě vždy břicho pobolívá a plne ty 2-3 dny a je to docela nepříjemné :-/

krisatko
12. srp 2018

@kikika87 Tak to je teda vážně chování tak někde na ... nevim... to se asi nehodí nikam takové chování....

krisatko
12. srp 2018

@kikika87 Já teda třeba ani rozlučku nedělala. Jenže já jsem takový divný člověk :D Neměli jsme ani oběd pro všechny svatebčany, ani žádné ty organizované "tradice" jako rozbíjení talířů apod. Prostě jsme se vzali a koho jsme pozvali, ten odpoledne přijel na chatu, kde se točilo prase na rožni a každý si točil pivo z bečky jak chtěl :D

zetta01
12. srp 2018

Holky mám na Vás takový trochu osobní dotaz, pozorujete nějaké změny na svých prsou? Už jsem od hodně známých co mají děti slyšela, jak mi ztmavnou a zvětší se prsní dvorce, ale já tedy žádnou změnu nepozoruji? Jako prvorodička nevím a nemám představu co mě čeká a co se s tělem děje. Tak jsem koukala na netu a tam jsem se dočetla, že to není pravidlo a nemusí to tak být. Nebo si říkám jestli je na to třeba ještě brzy? Jsem teď v 20tt. Tak budu ráda za vaše zkušenosti 🙂

zetta01
12. srp 2018

@krisatko náhodou, ale taková svatba má taky něco do sebe a určitě to také muselo být fajn. To my když jsem se před 3 lety braly, tak u nás se prostě dělá svíce a obvykle díky společným kamarádům je to i společně a tak jsme to měli i my. Kamarádi nám postavili bránu, zazpívalo se, něco málo popilo a přesunuli jsem se na sokolovnu kde se pilo,jedlo a tančilo . Taková malá zábava 🙂 A svatbu jsem tedy měli velkou, ale opravdu šílený, ale šílený vedro. Braly jsem se po 8 letech, takže pěkně 8.8.2015, aby se to pěkně pamatovalo. Ten den byl takový neskutečný hic a pak říkali v TV ve zprávách, že to byl nejteplejší den snad za 150let? teď přesně nevím, nic méně na náš den jen tak někdo nezapomene 😀

krisatko
12. srp 2018

@zetta01 já to měla když jsem čekala toho prvního andílka. Teď ne. Zatím se mi jen pozvolna zvětšují, jsou citlivější, nelíbí se jim v podprdě tak už 3 týdny nosím plavky :D

ester34
12. srp 2018

@zetta01 Ten den (8.8.2015) jsem byla na svatbě kamarádům, z obědu si pamatuji, jak mi celou dobu od šaty po zádech tekly potoky potu 😀

zetta01
12. srp 2018

@krisatko právě taky to mám tak, někdy je cítím pevnější napnuté, někdy míň, z toho zase hodně citlivé, pak zase ne, ale jinak dvorce furt stejné

halasovci007
12. srp 2018

@kikika87 to mě mrzí,že to nakonec nevyšlo moc dobře.Je to t3da od nich hnusný,že se takhle chovaly..Ale co pravda všem se nezavděčíš..Ty si udělala co si mohla a pokud byla nevěsta spokojená,tak bych se na dvě čůzy pěkně vykašlala ať si trhnou 😊😉

krisatko
12. srp 2018

@zetta01 Tak to my ani tu slavobránu neměli :D Brali jsme se 10.6.2011 a paní na úřadě do nás furt valila, ať si dáme 11., že to bude magický, ale že teda už s příplatkem 2000 :D Tak jsme jí vysvětlili, že to zas tak nehrotíme :D Brali jsme se v klidu, před námi byli jen jedni staří lidé, co si obnovovali slib po x letech, po nás nikdo, takže jsme měli celé nádvoří zámku pro sebe. Když jsme byli na svatbě kamarádům předloni v květnu, bylo to strašné. Nádvoří plné svatebčanů ze svatby před nimi, jejich i po nich. Nikdo nevěděl kdo ke komu patří a tak. Jak na běžícím páse, žádné soukromí, žádný čas na focení. Šup šup, ano ano, další.

halasovci007
12. srp 2018

@zetta01 mě teda prsa bolej a mám je citlivý což jsem nikdy neměla.Podprda není moje kámoška doma vůbec a do města to přežiju,ale nechce se mi kupovat na pár týdnů nová.Mě nesedí např ty z New yorker nebo jiných krámů tohoto typu takže si koupím jednu dražší v krámku s prádlem a tu mám na delší dobu..Takže se mi teď nechce investovat až po porodu koupím kojící..

arielka222
12. srp 2018

@zetta01 ztmavnou bradavky, ale až ke konci tehu nebo po porodu. Mě u syna právě taky ztmavly a zvětšily se bradavky a dvorce až ke konci a do normálu se to vrátili po kojení. No a teď sem zase tehu a už jsou zase větší a tmavé 😀

zetta01
12. srp 2018

@krisatko my jsem to měli teda na malé kapličce a byli jsem první a vychází se tam z opačné strany než se vchází, takže jsem tam byli sami a rovnou udělali v tom malém parčíku u toho i skupinové fotečky. Ale upřímně, svatba to byla krásná, ale takovou bych, už nikdy nechtěla. A myslím si, že malá svatba je daleko lepší 🙂

halasovci007
12. srp 2018

@zetta01 taky jsme měli svatební oběd i zábavu v sokolovně a krom toho,že to stálo strašnýho úsilí a práce spousty lidí aby to bylo prima bych rozhodně neměnila.

ester34
12. srp 2018

Holky, jinak jak řešíte bolesti hlavy, tvrdnutí bříšek apod hořčíkem, tak bacha na ten Magnosolv. V některých státech (např USA) je úplně zakázaný kvůli přídatným látkám a i u nás za jeho zákaz někteří odborníci bojují. Obsahuje totiž cyklamát, který podle některých studií souvisí se záněty močáku, rakovinou močáku, varlat, a genetickýmu mutacemi. Jsem z oboru a osobně bych ho neužívala...Jestli můžu doporučit, tak já mám http://www.biomineraly.cz/biomineraly/magnesia-... To je hořčík bez přídatných látek, nezpůsobuje ani průjmy. Ideální je při potížích si dát 5-10 tablet do hrnku, zalít horkou vodou a ještě horké vypít. Používám to ale fakt jen výjimečně, třeba dva dny , kdy mi tvrdlo bříško...Hořčík by se ideálně měl užívat až v posledních dvou měsících těhu, dlouhodobé užívání už od druhého trimestru vede k tomu, že děloha je pak až moc uvolněná, což vede k přenášení a dlouhému porodu, protože děloha nedělá efektivní kontrakce (naopak krátkodobé užívání v týdnech před porodem je pro porod velmi prospěšné, ale nesmí se to přehnat). Samozřejmě, když bříško tvrdne v jednom kuse a hrozí třeba potrat, tak se nedá nic dělat, než ho užívat...

zetta01
12. srp 2018

@arielka222 přesně tak, mám to stejně raději zainvestuji víc peněz, ale kvalitně se to rozhodně vyplatí. Z těch levných jako new yorker apod.. stačilo párkrát vyprat a už vůbec pěkně neseděla. Já ráda nakupuji v triumphu

kikika87
12. srp 2018

@zetta01
@krisatko
@halasovci007 Díky holky. Hlavně jak jsem si připadala když to tam říkali, jak blbec. Ano, bylo to tam trochu dražší, ale taky to byla významná událost. Holt jednou za čas....a já bych se tedy k někomu kdo něco naplánuje takto nechovala. Ale oni dvě celý ten den pojali divně. Bavili se jen spolu, celé jejich chování bylo hrozný. Jsem zvědavá jestli mi vůbec pošlou peníze za dárky pro nevěstu když nemají ani na slušnou večeři. Jak ja se držela, abych jim tam něco neřekla. Ale nechtěla sem to pokazit ještě víc.

@zetta01 Mě hodně boleli prsa a zvětšili se mi dvorce, Michal se jim někdy smeje😁 ale neztmavli. A mám strašně citlivé bradavky. A koupila jsem si bavlněné podprdy bez kostic a je to moc příjemný. Stali asi tři stovky z F&F dva kusy. Mám menší prsa, tak mi sedí kde co.

halasovci007
12. srp 2018

@kikika87 tak pokud se nebavily ani s nevěstou tak bych je vůbec neřešila.Už to svědčí o jejich inteligenci!Hlavně,že ona si to určitě užila a ty si z těch dvou nic nedělej.. Určitě to viděly i ostatní,že
se chovaly dosti nevhodně a že ty si udělala hezkou rozlučku 😘

dajuna_c
12. srp 2018

@zetta01 Já teda teď začnu 20tt, ale žádnou změnu jsem taky nezaznamenala. Jsou trochu větší, ale jinak nic 🤔

priefi
12. srp 2018

@kikika87 to je mi lito 😔 no... uz kvuli te neveste mohly se chovat jinak. Nedivim se,.ze se Ti uz po barech nechtelo. A zbytek programu se jim libil? Zkus si dat lichorerisnici, mohla by pomoci na tu bolest pri curani.

zuzekk
12. srp 2018

@zetta01 Jo, tak to nezapomeneme spolu.. tak jsem se bála, aby nebylo v horách hnusně, kožich koupenej, a snad 40°..

zuzekk
12. srp 2018

@kikika87 neomlouvám nezdvořilé chování, jen přidám svou zkušenost: neztrácím zbytečně, stavíme, plat ze školství. Kamarádka IT manažerka a kamarádky podobně. Rozlucka v praze taxi-drahá restaurace-taxi-drink- disco. Nikdo předem neříkal nic o placení, organizatorka vše všude zaplatila za všechny. Já si dala vždy vše v nějaké levnější variantě, tedy ne předkrm krevety za 400 a jídlo za 800 atp., ať už se utrácí peníze moje nebo nevěsty, připadá mi zbytečný se rozšoupávat tím nejdražším co je v jídelníčku/napojaku. Ok, beru nevěsty, ale doprovod..
No, nakonec nám za pár dní přišlo vyúčtování, součet za vše děleno počtem účastnic. 1500,- mě nemile zaskočilo hlavně proto, že předem nikdo nic neřekl. (Což je určitě jina situace než u vás. ) tak já jenom, že i na ceny může mít každá trochu jiný pohled...

zuzekk
12. srp 2018

@zuzekk *neutrácím

kikika87
12. srp 2018

@zuzekk Tak to jsou opravdu trochu jiné ceny. Tady byl hlavní chod do 300 a po každé budu chtít cca 350Kc...Jídlo za 800 je mazec a 1500 je fakt dost, to bych sama asi dost koukala.

zuzekk
12. srp 2018

@kikika87 jasně, (pro sichr) zdůraznim, že pokud člověk na akci typu rozlucka přijde, musí být připraven pustit chlupa a nebo se alespoň chovat slušně, třeba si vybrat levné jídlo a s omluvou zmiznout, když na to nemám nebo nechci probendit rozpočet na týden. Jen jsem chtěla říct, že každý má tu laťku jinde, věřím že ucastnicim "naší" rozlucky 1500 taky nejspíš přišly drobný/v pohodě.

malecek
12. srp 2018

@journals roční dítě by se do fusaku ED mělo normálně vejít.

malecek
12. srp 2018

Holky nevím jak bylo dnes počasí u vás ale v Ostravě bylo dnes hrozně vedro a bylo mi celý den na umreni, až večer se to zklidnilo a když mě viděla večer tchýně tak hned panikarila. Teď nemůžu spát tak snad už se to počasí zklidní.

krisatko
13. srp 2018

@malecek u nás byli ráno fajn po dešti ale během dne zase teplo, naštěstí už ne přes 30, tak stačilo být ve stinku

Strana