icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

priefi
Autor odpověď smazal
tsasenka
autor
15. srp 2018

@semmi No, ono to bude asi chvilku trvat, než to přijde, ale do porodu to snad stihnu. Ale je to jen takové obyčejné. Ty to máš parádní 🙂
@krisatko Je to děs, že? Já jsem zvracela naposledy v pondělí a to dneska začínám 19 tt, pomalu to ustupuje, ale mohlo by to vymizet úplně. Tak ať je Ti brzy líp 🙂

krisatko
15. srp 2018

@priefi díky za tip, jdu tam 30.8., tak snad 🙂

@tsasenka ani nemluv, dva dny fajn, a pak zas bum.

tsasenka
autor
15. srp 2018

@priefi Torecan mi předepsal doktor při prvním těhu, ale já jsem to brala, jen když jsem musela jít do školy, nebo k oltáři 😀 A to jsem se fakt bála, že odběhnu v půlce obřadu zvracet 😀
Já jsem se to bála brát, abych neublížila miminku. Takže když jsem nikam nemusela, tak jsem trpěla. I tak ráno jsem zvracela, dala si čípek, za hodinu další zvracení a bylo. Že by to nějak pomáhalo, to teda nevím.

krisatko
15. srp 2018

Jinak se teda tečka včera zase ozvala, když už jsem ležela večer u telky, tak byla cítit i vidět na břiše 🙂

priefi
Autor odpověď smazal
kikika87
15. srp 2018

@zetta01 Moje kámoška včera rozjela teorii, že když mi bylo tak hodně zle tak, že čekám holku. Že ona pri prvním neměla vůbec žádné příznaky a má kluka. Teď je na začátku druhého těhotenství a je jo dost zle, tak si myslí, že to bude holka. Moje druhá kamarádka je zase úplně v pohodě a taky čeká kluka. Tak jsem zvědavá co ti příští týden řeknou, ale dle této teorie čekáš kluka😁

krisatko
15. srp 2018

@kikika87 No u mě by to taky odpovídalo, když jsem čekala andílka tak mi vubec nebylo zle, ale nemohla jsem nic dělat, ani jezdit na koni, ani jim dát seno, bolelo mě strašně břicho při jakékoliv menší námaze. Teď je mi zle, občas zvracím (podle mě bezduvodně :D ), ale zase mě nebolí moc břicho a dokonce aji švestky můžu sbírat a když občas popoběhnu, taky mi to nevadí a měla by to být holka.

malecek
15. srp 2018

Ahojte taky jsem včera začala 20tyden a ty pohyby jsou někdy až srandovní jak tam bubnuje, muž furt hučí že to nevidí ani necítí, ale prcek jeho tedy pozná 😂😂 jak přijde z práce tak k břichu začne mluvit a mluvit s ním a to se pak dejou věci 😂😂
K těm snům mě se vždycky u syna zdavalo že je hrozná zima a já vůbec nevím co malému obléct a že bude jen nahatý venku v kočárku a to se mi před porodem zdálo skoro pořád 😯

kikika87
15. srp 2018

@krisatko No ale já chtěla radši kluka 😁 Mě od začátku žaludek na vodě, poslední týden se mi to zlepšuje, sice včera sem zvracela...ale je to o 100%lepší! A když je vedro nad 30 tak to mě hrozně zmaha.
Jinak mě už se i zdálo, že sem si přinesla dítě domů a strčila ho do šuplíku a vzpomněla si na něj až kdoví kdy a bylo to malý jako prst😂 včera to byla sice holka normální velikosti miminka, ale už druhý den uměla mluvit 😂

priefi
Autor odpověď smazal
zetta01
15. srp 2018

@kikika87 no jsem také zvědavá, ale na tohle moc nevěřím. Kamarádka má 2 holky a 1 kluka a nebylo jí nikdy zle ani jedno těhu nezvracela. A od bratra přítelkyně má z prvního manželství holčičku a u ní jí bylo zle, a teď v druhém těhotenství jí bylo taky hodně špatně snad prý víc, jak u té holčičky a čekají kluka.

priefi
Autor odpověď smazal
zetta01
15. srp 2018

Ještě jsem slyšela, že se říká, že když má ženská strašné chutě na sladké, tak to obvykle bývá holka, jak jsou chutě spíš na slané, tak je to zase kluk. Já bych se po sladkém užrala teďkom a to jsem ho dřív moc nejedla. Ale jak říkám, opět další pověra no těžko tomu věřit.

kikika87
15. srp 2018

@zetta01
@priefi Já jsem ji říkala, že se to podle toho nedá určit. Myslím si, že je to úplný nesmysl. Normálně začínám být taky zvědavá co čekáme. To je děs, jestli já to vydržím do konce...tak jsem fakt hodně hustá 😂😂

kikika87
15. srp 2018

@zetta01 Tak pak je to u tebe jasný, buď to bude holka a nebo kluk 🤣🤣🤣

zuzekk
15. srp 2018

@kikika87 někdy mám pocit, že spíš slon...

kikika87
15. srp 2018

@zuzekk Máš už velký bříško? Já jsem sice od tebe pozadu a je mi jasné, že poroste rychleji a rychleji. Ale já mám zatím docela malé...

zuzekk
15. srp 2018

@kikika87 zrovna včera nějak poskočilo v růstu až moc.. doufám, že tak nějakou dobu zase zůstane 😉 a večer se vždyky úplně vyvalí... no aspoň konečně nemusím schovávat špeky! jinak jsem nudle (krom pneu), tak je to možná víc vidět než u baculatějších těhulí.

halasovci007
15. srp 2018

@tsasenka mohla bych poprosit o odkaz na to Alli taky bych zkusila objednat. Jinak co se tyče snů taky se mi zdají blbosti,ale naštěstí si je moc nepamatuji.Minule se mi zdálo,že se mi narodilo kotě to byl fakt sen teda a já brečela,že když je chlupatý,že nevyužiju ty oblečky 😂😂😂

tsasenka
autor
15. srp 2018

@halasovci007 Nakonec jsem vzala toto:
https://www.aliexpress.com/item/Summer-Locket-P...

Je tam toho víc, ale zase mi nechtělo moc utrácet 🙂

kikika87
15. srp 2018

@halasovci007 🤣🤣🤣🤣 koukám, že tyto sny jsou úplně normální u všech. Kotě nebo prst co se narodil mě, oboje super😂

priefi
Autor odpověď smazal
tsasenka
autor
15. srp 2018

@kikika87 Mně se zdálo, když jsem se ptala na pohlaví, že mi to dítě vytáhla z břicha, řekla krásný chlapeček a zase mi ho dala zpátky. Jsem si říkala a proč ten porod tak děsně bolí 😀

tsasenka
autor
15. srp 2018

@priefi Otázka je, jestli to funguje, nebo je to jen ozdoba 🙂

priefi
Autor odpověď smazal
kikika87
15. srp 2018

@tsasenka Taky dobrý 😀 moje dítě umelo už druhý den mluvit 😁

tsasenka
autor
15. srp 2018

@priefi Taky mám tak starou dceru, ale za těch pár korun to vyzkouším. Maximálně to dáme na krk ovečce na Velikonoce a bude trendy 😀

bemo
15. srp 2018

@kikika87 tak já bych s teorií kámošky jen souhlasila, ale nedá se to nikdy říct u všech stejně. Já teda zvracela u všech dětí, ale u syna jen 3 X denně a vyhodila jsem to a bylo mi fajn. U holek jsem zvracela podstatně víc a bylo mi zle od rána do večera. Tak jsem teď hooodně zvědavá co to bude.

sarkoc
15. srp 2018

Holky, tak už i naše beruška kope...včera večer to bylo poprvé zcela zřetelné, v 19+2tt...😍

Strana