Termín porodu v srpnu 2018
Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?
@veronikanel tak to je blbé. Ještě pořád jsme v nemocnici, jelikož malá musí začít přibývat na váze. Už jsme se krásně rozkojili a dneska od rána to bylo na prd. Teď odpoledne jsem ji musela dát příkrm, ale tak snad se to zase srovná.
Tak dnešní kontrola klasika - jak jsem tušila,nevím nic.
Jen pořád přemýšlím,proč tak odmítají vag.vyš.Chápala jsem to dřív,přeci jen mám napsané rizikové,ale ve 40tt?
Druhý termín mám v neděli a poslední ve středu,co se bude dít pak netuším.Někde jsem i četla,že rodičky s nutností ředění krve nenechávají moc dlouho přenášet...Jsem z toho všeho už tak zoufalá a vzteklá😒
@veronikanel jestli tě to uklidní, taky nevím vůbec nic.. minule dr nedosáhl.. tentokrát do mě dr sahala a přesto v kolonce zprávy vag mám nevysetruji, takže jak je na tom cipek taky netuším..
Odcházím odtama vždy naprdnuta, pac tam stravim 2 hodiny a vim stejny ho*** jako predtim..
A i když vím, že ten stav na vysetreni nic neznamená a muze se to změnit během pár hodin, měla bych lepší pocit kdybych věděla, že se to aspoň připravuje..
@viki999 Tak to je přesný!Taky jsem tam byla přes hodinu a půl a vlastně k ničemu...Ne,abych nekecala,monitor prý dobrý😄
Ty jo,ale když už tě prohrábla,proč ti výsledek neřekla...😕
@veronikanel Monitor jsem měla taky ok.. ale to beru tak nějak jako standard 🙂
Však já byla taky vytocena.. když nic neřekla, neptala jsem se, protože rekla ze mi vytiskne zpravu.. čekala jsem ze to bude v ní.. a prd..
Taky nechápu proč do mě teda hrabala..
@zofinecka my jsme taky v jeste v porodnici po 4 dnech rozhodli ze radeji maleho daji pod lampy kvuli zloutence. Porad nevedeli pac byl presne na hrane ale vcera o malinko stoupli hodnoty tak ho tam radeji dali. Takze mi ho vozi jen na kojeni ja asi umru jak je mi smutno :( vubec jsem netusila ze kdyz ma zloutenku tak je dite od matky achjo
@fanunka jj pokud je to silnější žloutenka tak jo. Já si včera taky prošla peklem. Byla jsem nucena si nechat zastavit laktaci, takže nekojim. 😭😭😭 Začaly mě bolet prsa a navíc jsem měla i málo mléka. Když jsem malou kojila tak za půl a třičtvrtě hodiny vypila je 20ml a zbytek jsem musela dokrmit UM. Po sedmi dnech je to opravdu žalostně množství. A navíc dlouho i nepřibíram. Teď už to jde krásně nahoru. Tak by nás v pondělí měli snad pustit.
@zofinecka my ji prave mame na hrane. Do vcerejska se cekalo kam se to zhoupne a o kousek to prekrocilo normy... tak nevim, podle me je to tim ze jsem v Podoli kdekoliv jinde by se to asi řešilo prirodnim svetlem. No ja taky moc nenakojim, dle vahoveho rozdilu 10g, ale pribira a ja kojim teprv2. Den. Teda ted nevim jak to bude s pribiranim kdyz ma to sviceni co to udela...
@fanunka u mě to nemělo smysl. Byla jsem i u sestricek na šestinedělí a ty mi řekly že tam bohužel nic nemám. A navíc mám i popraskané bradavky, což taky není dobré. A ani délka kojení nebyla ideální. Tak mi samy návrhy zastavení laktace, protože bych se jenom trápila a navíc ani jedno jsem nekojila.
@zofinecka Vím,že je to hodně nepříjemné a smutné,když se na kojení těšíme,ale zkus to vypustit.Je to hodně stresující a vy teď potřebujete být hlavně v klidu❤
Když se narodil Adam,okamžitě byl převezen jinam a já jen mohla denně docházet.Rozkojila jsem se odsávačkou,trápila prsa co 2h v bolestech(a manuálkou)...po necelých 2měsících jsem o mléko přišla.Aby ne,bez dětské pusinky se to nedá držet do nekonečna.Sestry byly nepříjemné a ani doma jsem to neměla snadné.Neustálé nátlaky ať s tím něco dělám,že pro Adama je to to nej...Když to nejde,tak to nejde.Milion dětí je na UM a jsou v pořádku❤
@veronikanel přesně!!! Holt nekdo ma a nekdo nema proc se tim v dnesni dobe stresovat!!
Tak co holky,ještě v celku?😄
Já dnes projela 2.termín a pořád pohromadě.
Chudák rodina.Neposlouchá nic jiného,než fňukání,kňourání a vztekání😄
Ve čtvrtek klasicky na kontrolu.Ve středu mám poslední termín tak jsem zvědavá,co se bude dít pak😕
@veronikanel Bohužel jo... dneska kope do žeber a plic, takže to bolí a blbě se dýchá.. termín (první i poslední🙂 ) budu mít v pátek..
Fnukam tu taky neustale...rodit nechci, ale v sobě už ho mít taky nechci... břicho mi začalo praskat, tak už si "balím tasky" až mě manžel vyžene ze jsem hnusná.. no a blbě už je mi zas furt.. no prostě balada :-/
Tak sranda dámy...jak pořád říkám,prcek se dle mého názoru snaží dostat ven,ale nejde mu to.Při kontrolách mě dole nikdo nevyšetřil.
Včera jsem měla bolesti podobné inf.moč.cest a tak jsem raději dnes jela do poradny.
Dle monitoru na mě koukali jak na blázna,zda jsem si jista,že nerodím.Říkám,že ne,že to nejsou kontrakce a pravidelnost už vůbec nehrozí.
Šla jsem na vyšetření a závěr?Prcek se vehementně cpe ven.Je narvaný na čípku,ale porod se nerozjíždí.Nevědí zda dnes,v noci nebo kdy,ale už si mě tam nechali,abych pak neporodila doma...chce se mi brečet.😕
@veronikanel Tak držím palce... hlavně at je to v pořádku a co nejméně bolestivé! ;)
občas mam taky chvíle, kdy mám dojem, že když spodek povolím, tak vyleze sám.. třeba včera večer v posteli :D
Poradnu mám zítra, tak jsem zvědavá zda se dozvím něco nového.. jinak už začnu prskat :D :D
@viki999 Tak co na kontrole?
Já jsem ještě celá,ale chtějí vyvolávat.Naštěstí jsou tu tak hodní,že jsem uprosila jen na Hamilton a a jako bonus se půjdu ještě domů juknout na děti.Odpoledne se vrátím a pokud nepomůže Hamilton,vloží tabletku😊
Bolesti teda trochu jsou,ale dá se to.

@zofinecka Ani se neptej. Střídá se mi žravka s nevolností, včera večer jsem si už stopovala bolesti, dokud nepřešla v jednu dlouhou táhlou, dokud jsem neusla a ráno znova. Ale to jsem nějak rozchodila. Teď mě vzbudila tchýně, jestli je mi dobře a že jede pryč 😡 Dneska mám podle poslední MS termín 😀 podle UTZ až 19.8.