1. screening v Českých Budějovicích. Kam jít?

gransgirl
11. dub 2023

Ahoj, mam dotaz. Dneska jsem byla u doktorky ta mi potvrdila tehotenstvi jsem v 10tt a dostala jsem zadanku na krev k 1. Screeningu jdu na polikliniku Jih ale nic vic mi nerekla vubec nevim kam mam jit na ten screening. K doktorce mam termin zase za mesic a netusim jestli si to mam nejak sama zjistit nebo jak to je.

terezsk
11. dub 2023

@gransgirl ahoj, prvni screening se provádí od 12 tt, ja dostala zadanku od gynekologa protoze mi krev vysla blbe . Jinak se muzes objednat sama ale neni to hrazeno pojišťovnou. V Cb je to centrum lékařské genetiky , zadas do Google a tam bude i telefon tak si brnkni a objednej .

gransgirl
autor
11. dub 2023

Takze pokud ty odbery budou v poradku tak na utz se nechodi?

ileni
11. dub 2023

@gransgirl ne, 1. Screening se skládá za dvou částí. Odběru krve a ultrazvukového vyšetření. Hodnoty dají dohromady a určí rizika. Vyšetření se platí, ale u pojišťovny je pak možné zažádat o proplaceni. Je možné, že Dr. sama toto vyšetření dělá ...

gransgirl
autor
11. dub 2023

No ja jen ze jsem nedostala zadne info a na kontrolu jdu az v 15tt

gransgirl
autor
11. dub 2023

Dostala jsem jen zadanku na krev a jinak nic nevim

majina
11. dub 2023

Všechny tři screeningy jsem si zařizovala sama. Gynekolog nemohl vědět, kam chci na screening jít, jestli Ústí, Roudnice, Praha.... takže žádné žádanky. Zavolala jsem si do centra, které bylo pro mě nejlepší a vše řešila s nimi, jeden týden na krev, druhý na ultrazvuk. Gynekologovi jsem donesla jen výsledky.